Some image

Skyltsöndag #189

Vi närmar oss den finaste dagen på hela året. Tack BP som hållt igång oss alla söndagar under året! Nu har vi kommit till hennes näst sista SKYLTSÖNDAG för 2018.

I veckan skulle ”Julgranen” passera i luften med några av försvarets flyg genom hele Svedala, 13:42 stod jag på taket i måndags på min arbetsplats… allt uteblev likaså på tisdagen… vi får hoppas på nästa år. När jag ändå var där uppe kunde jag rikta linsen mot sjöfarten.

Avlastning i Sundsvalls Hamn.

När ändå stora kameran var på jobbet…

”Stålis” har dekorerat lite extra.

Östling väljer efternamnet.

Fredagen var ledig, bestämde date på IKEA med livskamraten.

Vi skulle inte handla utan bara äta, jag tog Ingvars jultalrik för sista gången.

Mitt ishockeylag i hela mitt hjärta.

Tomten åker Ski-ddo MXZ i år 🙂

God Jul ALLA!

10 svar till “Skyltsöndag #189”

 1. God jul till dig och ta det lugnt med julmaten. Här är det massor med snö och 19 grader kallt Sonen har skottat med snöslungan och gjort så helgfint inför julafton. Julskinkan är griljerad och julgranen är klädd. Nu fattas bara bastubadet.

  Svar: Nitton grader var ju onödigt!!! Här vid kusten är det bara hälften… Julmaten blir en lugn tillställning… Snön ligger på en dm ungefär som kom i veckan…

 2. Jag tackar dig som ställt upp och bidragit till att Skyltsöndagen har överlevt och vuxit i antal deltagare!
  Så synd att den ”flygande julgranen” in flög över Sundsvall. Såg dock bilder från uppvisningen hos två bloggare i Lidköping respektive Helsingborg. Bra att du passade på med att fota andra skyltar medan du ändå stod på taket och frös;-)
  Stålis utsmyckning med tomtarna är ju riktigt söt, ovanligt ”grepp” för en kille. Bra där.
  Åsså jultomten på snöskotern – WOW liksom!
  Önskar dig en riktigt god jul precis som du och livskamraten vill ha den. Åsså tackar jag för ett toppen bidrag och länken:-)

 3. Tack för ditt fina och varierade birdrag till BPs Skyltsöndag. Jag var också på jakt efter denna flygande julgran men den verkade att ha utgått. Eller också låg molnen lågt. Men du fångade fina bilder på lastfartyget i stället. Och tomtarna på hjälmen är ju häftigt. Helt klart något för mig med tomtarna här. Ska kanske utlokalisera mina innetomtar.
  Och Timrå, som hockeylag känner jag väl till. Men har aldrig sett dem spela.
  Sista bilden är för bra! Tänk, jag skulle också gärna testa att köra.
  Önskar dig och din livskamrat en riktigt God Jul.

 4. Ja jag läste om att vädret satte stopp för Julgranen. Vilken missräkning…
  Såna däringa tomtar på loftet (hjälmen) eller huvudet hade personalen på Coop här i byn idag. Hur söta som helst när dom svajade till där i kassakön. Inga sura miner…
  Nu önskar jag dig och familjen en god jul, alltid trevligt att titta in, kommer ilande nästa vecka igen, trots att jag inte delar din fascination över just julen.

 5. Härligt bidrag till veckans Skyltsöndag! Den flygande ”Julgranen” uteblev även här i Östergötland …
  Önskar dig en riktigt GOD JUL!

 6. Härlig skyltning! 🙂

  Vi var också på IKEA i helgen, men här hade dom inget julbord. Inte blev jag ledsen för det jag fick en god frukost – två varmkorvar och en kanelbulle 😀

  Ser att du har en ren skoter där på den sista fina bilden 🙂

  Ha en riktigt mysig julafton och en GOD JUL!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *