Some image

#Skyltsöndag 195

Tänk att BP snart kommit till tvåhundra stycken Skyltsöndagar 🙂

Jag har lite snöskottning på schemat idag på förmidagen som så många andra, senare mot eftermiddagen tar bilen till Strängnäs. En utbildning startar där imorgon bitti 08:00 🙂

Jag startar upp min Bolinder Munktell Buster 400 så klart!

Medans den gick på tomgång tog jag fram min Husqvarna och kapade ned ett träd jag retat mig på där jag lägger snön i ena hörnet på tomten.

Snö i mängder och ändå skottade jag igår…

Dagens utsikt 🙂

Skyltar finns på min panel, men ser att det fattas två (en för torkare och den andra för saftblandaren på taket)

Snö i mängder…

Inne och lägger upp där ni finner alla Skyltare hos BP

9 svar till “#Skyltsöndag 195”

 1. Här var det många skyltar. Till och med datorn har skyltar. 🙂
  Det är bra med traktor när det snöar mycket. Här har det kommit kall och torr snö som går att sopa bort. 🙂

 2. Oj, väldigt mycket snö hos dig så tur, nåja säkert skicklighet, att du är väl rustad för detta. Det är inte direkt vad man kan säga om huvudstadsborna. Här har dte kommit en hel del snö sedan i fredags och som sagt ovanan är stor både hos trafikanter och de som ska röja så att vi kommer fram.
  Fina skyltar och helt i tiden vad gäller den vinter vi har.
  Kör försiktigt mot Strängnäs.

 3. Snacka om färgglad snöskottning:-) Ja, för mig då som sitter framför datorn;-) Synd att du ska till Strängnäs, annars hade du kunnat fortsätta ploga på vår parkeringsplats, där vår bil har en halvmeter hög snödriva bakom sig;-) Å vi äger bara en liten skyffel, inte maskiner som du.
  Kör försiktigt ner till Strängnäs!
  Tusen tack för en suverän dagsfärsk irl-skyltning och länken:-)

 4. Jag vet att det numera är otillåtet, men jag säger det ändå, du visar väldigt manliga skyltar idag! Och inget fel i det, bara ett konstaterande! Du pratade om Skavlan i din kommentar hos mig, dessvärre såg jag inte programmet. Men det lät oerhört spännande att behöva gå flera mil med vargar efter sig, huva.
  Hoppas utbildningen blir en givande upplevelse!

  Svar: Jag omges ju hela dagarna med maskiner, motorer och tekniska saker så då blir det bara så 😉

 5. Ja, även vi 08-or har fått en hiskelig massa snö, så idag har folk gått man ur huse för att skotta fram sina bilar med diverse olika föremål!
  Ha en bra start på veckan!

  Svar: Det syntes på alla vägkanter att det kommit massor av snö! Men jag måste berömma er som har alla stora vägar farbara, syntes på plogkanterna att myckter snö har kommit. Såg fyra avåkningar på mina 40 mil hit (utan personskador) Men mötte 4 (blåljus) brandkår och ambulans i höjd med Gävle?.. Jag valde att ta bilen för jag antar att inte tågen fungerar likaså flyget, en kompis satt en bra stund på Arlanda igår på väg till Sundsvall. Sedan vill jag ju hem på tisdagskvällen… jag var framme i Strängnäs vid åtta tiden.

 6. Vad kul med alla maskiner! Skyltar finns överallt. Snö också! Som du säkert märkte har vi mängder även här i Sörmland. Bor bara en halvtimme ifrån Strängnäs 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *