Some image

Skyltsöndag #201

BP:s Skyltsöndag den första över 200 🙂

En annan var lite sen förra söndagen… ni som inte har sett den tycker jag ni ska backa tillbaka hos mig 😉

Från en lastbilsdörr, men jag fick inte tag i föraren för att försöka förstå budskapet.

Från en budbils bakdörr.

Fick lyssna på ett föredrag.

Jag fick en egen ritad skylt på plåsterkåken 😉 Nu på sjunde dagen börjar jag känna mig lugnare 🙂

Det är väl de här som tagit ned det hela. Heja sjukvården 🙂

Månad till så när snön försvunnit kanske blir det några sådana här…Men som det snöar idag vet man inte föresten… spås 3 dm detta dygn.

Alla Skyltdeltagare

10 svar till “Skyltsöndag #201”

 1. Här hittar du mera info om #BromsaSverige https://www.facebook.com/groups/700962460303770/. Gruppen riktar sig till pensionärer verkar det som. Alltså inget för dig än;-)
  Inte helt fel att sitta i bilen och har den utsikten på budbilen framför. Då står man (läs: killar) gärna i en bilkö.

  Ja, ditt ben med de ”fina tatueringar” ser verkligen inget vidare ut. Tack och lov att du är på bättringsvägen tack vara en dunderkur med penicillin. Hoppas den som uppfunnit den medicinen fick ett Nobelpris.

  Ni fick snö, vi fick regn. Å om jag ska vara ärlig så har jag ingenting emot regn just nu, när jag läser hur mycket snöelände norra Sverige har fått.

  Tusen tack för en toppen skyltskörd och länken:-)

  Svar: Aha då stöttar man såklart #BromsaSverige! Utsikten: Det var lite så jag också kände, jag såg den genom fönstret när den stod på godsmottagningen så jag knallade ut direkt! Appråpå tatuering… det vart ju så 🙂 Tabletterna står mig upp i halsen… jag skulle vars noga med 8 timmars mellanrum… Ja snö ja… skottade lite vid bron igårkväl, det hade fallit mer än TVÅ dm blöt snö 🙁

 2. Kul skyltar och annat. Bromsa Sverige har jag aldrig hört talas om än om jag ser att jag tillhör den gruppen och har blivit blåst på mina pengar som avståtts i lön mer än 50 år.

  Alla skall ha en pension på minst 15.000 kr efter skatt för då slipper vi bli segregerade och ges allmosor till. Jag vill då sköta mig själv utan att måsta gå till ställen där bara äldre befinner sig. Alla pensionärspriser skulle försvinna och man fick kännas sig som den människa och kvinna/man man är.

  Nu fick du igång denna kvinna 😉 😉

  Ha det bra
  Malin

 3. Har ingen tjusig tatuering på mitt ben, men när ditt ärr bleknar så har vi var sitt på samma ställe! Hoppas det känns att läkningen går framåt. Bromsa Sverige tycker jag är en knepig slogan, jag får inga självklara associationer som man borde få för att begripa vad det handlar om. När jag nu scrollat runt på fb-sidan som BP så vänligt delade med sig av, så blir jag ändå inte så mycket klokare. Jo att man vill ändra på ditten och datten och många bra saker men något gör att jag inte riktigt upplever rörelsen som seriös. Rätta mig om jag har fel…Ha en fin och friskare ny vecka!

 4. Härliga skyltar. skall koll a den första på Instagram se om jag hittar något, lade nyss mobilen på laddning i sovrummet.

  Jag står gärna i timmar och tittar med sonen, det gör honom så lycklig och där med mig 🙂

 5. Läste vad BP skrivit om ”Bromsa Sverige” . Hade ingen aning om vad det var och blev inte så mycket klokare när jag försökte förstå mer. Man kan kanske bromsa på olika sätt efter eget tycke och smak. Hade också fastnat för skylten om jag sett den.
  Illa med ditt ben och hoppas verkligen att penicillinet hjälper. Önskar dig god bättring. Ja, glassäsongen verkar dröja hemma. Vi lämnade landet igår men i sällskap med snöblandat regn på Arlanda. I Spanien möttes vi däremot av skön sommar med +24 och klarblå himmel.
  Önskar dig en bra vecka och tack för fin skyltning.

 6. Aj, aj, aj med foten där. Men om man tänker positivt så bidrog den ju till skyltsöndagen i alla fall 😉

  Hoppas det där snöhotet bara är ljug!

  Ha det gott!

  Svar: Tack Ama! Snön vart ytterligare 25 cm på min gård? Foten/benet läker bra, tabletterna räcker tills på torsdag… man får tänka possotivt i sådana här lagen ja 🙂

 7. Tack för titten och så snällt att du ville försöka kolla från vilken tid skylten kan vara. Här har du också många intressanta skyltar och jag hoppas det går bra med läkningen av benet. Önskar dig en fin vecka.

  Svar: Tack! Jag är 90 % återställd. Återkommer.

 8. Tack för titten hos mig, verkligen trevligt! Hoppas din medicin hjälper och att du snart är återställd. BromsaSverige var inte det en grupp som startades på FB av en tjej. Minns inte så noga men har ett svagt minne av detta.
  Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *