Some image

Skyltsöndag #202

BP har ju kommit till nummer 202.

Var till Värmlandskogarna för någon vecka sedan och dessa skyltar fann jag på vägen hem.

Detta värdshus stannade jag till vid.

Lokalen var rätt stor.

Dekorationer inuti och för övrigt sparade han på gamla modellbilar men dom hade ingen skylt så då plattsar du inte hos BP med den påtalade jag 🙂

Däremot kunde man spela.

Nu har jag åldern inne förstås men inte suget 🙂

Jag håller mig på den religiösa sidan 😉

En fortsatt trevlig vecka nu mina läsare, full av nya möjligheter 🙂

Glöm inte att läsa inlägget före också 😉

Alla som deltar i BP:s eminenta finner ni HÄR

8 svar till “Skyltsöndag #202”

 1. Som alltid hos dig – suveräna skyltar! Alfta Wärdshus verkar erbjuda en salig blandning av ”aktiviteter”, för jag antar att man även serverar mat där förutom en spelhörna alltså;-)
  Bilden på Novoletten var mycket fin, å på den tiden behövde man inte ens ett körkort för att köra den. Det var tider det;-)
  Är inte religiös själv, men bilderna var fina;-)

  Tusen tack för toppen skyltning, länken och reklamen för ditt föregående inlägg:-)

  Svar: Tack BP! Jo så fanns det en rätt stor scen där också, dessutom rättigheter i en bar 😉

 2. Trevligt med finaVärmlandsskyltar! Har bara passerat detta värdshus men aldrig kommit mig in. Vad gäller spel och dobbel så håller jag mig itll en och annan Triss och Lotto. Kan bli lite spel och dobbel på roulette och automater om jag åker över till Åland. Tonvikt på lite. Minns Novoletten – men antar att den nu mest finns på bild. Har aldrig kört någon.
  Vad gäller Lucas så har han säkert en del att tillföra. Men nu är jag inte så religiös…Men jag har läst evangelierna. Nödvändigt för en gammal lärare.
  Ha det gott.

 3. Vad du är ute å far…… 🙂

  Svar: Japp! Ingen vila ingen ro 😉 Det var ett tag sedan jag var ned till lillebror, dessutom fyllde han år och sambon. Vi vek fyra dagar 🙂 Minisemester med andra ord.

 4. Jag läste inlägget innan först så jag inte skulle glömma 🙂

  Härlig skyltning igen! Fast varför var dom andra tre evangelisterna mobbade där bland bibelverserna? 😉

  Ha en braig kväll!

  Svar: Tack AMA! Evangelisterna? Det var den enda som hängde där.

 5. Jag hoppade till direkt! Alfta! Där var min mamma född, fast Alfta ligger i Hälsingland…inte i Värmland, fast du tog kanske vägen över Alfta på väg hem?
  Härlig skyltsamling!

  Svar: Alfta så kul att din mamma är född där 🙂 Jag brukar åka lite olika vägar till och från Torsby. Det här är lite av halva sträckan… det var mycket halt och mer än 1 dm snö på vissa vägsträckor… så en välbehövd vila erfordrades.

 6. Alfta är en trevlig håla. Där tillbringade jag några veckor för åratal sedan då vår kära försäkringskassa ville utreda min arbetsförmåga, än en gång. Bodde då på Alfta Rehab och hade det jättebra. Njut av vårvintersolen, det gör jag!

  Svar: Se där, se där 🙂 Annars har Försäkringskassan har de bästa läkarna 😉 Klart vi njuter av vårvintersolen… men jag skulle vist få snö idag och det ser riktigt grått ut så här i tisdagens otta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.