Some image

Skyltsöndag #204

BP:s Skyltsöndag fortsätter

Här går det inte många ….

Skyltar tar lite stryk under vinterhalvåret…

Liksom för några grannar…

Cykel nördarnas kodsystem tinar fram…

Inte en aning vad det betyder…

Det här kan inte smältas från mina blå, Nacka är väl Nacka!!!

Alla som deltar i BP:s eminenta finner ni HÄR

8 svar till “Skyltsöndag #204”

 1. Visst är Nacka Nacka. Men om det gäller Postkodlotteriet så kanske det även krävs rätt postnummer. En tanke bara. Men jag håller tummarna. Likaså för Timrå i morgon.
  Roliga skyltar som vanligt och du verkar ha ett stort utbud helt nära.
  Att Nacka är ett populärt namn förstår jag och det förekommer ju i olika varianter dessutom.
  Kul skyltning som vanligt!
  Ha det gott!

  Svar: Tack Ditte! Jo de var mycket snabb att påpeka att mitt postnummer inte stämde, jag skulle mottaga Blomkvist i min Blomkvist tröja också påpekade jag 😉 Ja Nacka ja… men i denna by bor vi kanske 15-16 st hushåll på sin höjd 🙂

 2. Hahaha! Första skylten är en höjdare, bra fångat där i bilkön:-)
  Skyltarna har liksom varit begravda under flera meters snö, så visst ser de aningen tilltygade ut, men åtminstone är dom synliga igen, alltid något;-)

  Klart Nacka är Nacka, bara något så banalt som ett postnummer skiljer ju;-)

  Kodsystemet för cyklister som du la upp har jag aldrig sett. Har inte heller den blekaste vad pilarna betyder. Jättekonstigt faktiskt.

  Som vanligt en toppen och varierad söndagsskyltning. Tusen tack för den och länken:-)

  Svar: Skyltarna ligger vid en korsning så det samlas en hel del snö här liksom. Postkodlotteriet var rätt snabb att svara att jag hade felpostnummer. Jag ska fråga en kollega imorgon, hon brukar vara med på onsdags cyklingarna.

 3. Asch då, jag vinner aldrig, kan det bero på att jag inte deltar…?
  Trafikskyltarna röner samma öde här hos oss, plogbilarna går hårt om dem under vintern. Men det är väl charmen med att bo på vischan? knop-skylten var kul, undrar hur det associerar med bilägaren. Nu ska det nästan bli vargavinter igen med minusgrader, o jag som precis lämnat långkalsongstadiet. Ha en fin aprilvecka, o behåll mössan på

  Svar: Tack, jo en behåller allt mössan på. Snön yr ute nu och jag tippar på att nordan drar in med snön som yr… men långkallingarna har aldrig riktigt varit på här… mer än på skoterturer då. Skyltarna är uppsatta vid en fyrvägskorsning där snön blir vid traktorkörning… jo så går det till på winchen. Knop skylten är ett entreprenad företag från Hudiksvall (kollade upp det, vart lite nyfiken)

 4. Undrar jag om dom där cyklingsmarkeringarna kan vara för olika cykelleder? När man vandrar finns ju ofta röd/vita markeringar på träd och stenar. Och även på gatorna om leden går där en bit. Fast då får man inga ledtrådar åt vilket håll man ska gå, inga pilar, alltså. Förmodligen för att det är tillåtet att gå åt båda hållen 😀

  Attans också att jag flyttade från Sollentuna, annars hade jag varit en femhundring rikare. Om jag hade haft en lott, vill säga 🙂

  Svar: Jadu Sollentuna är segerorten 🙂 Vi är lite less på cyklisterna som våldgästar på ön serru… dom verkar ha egna regler. Några uppför sig riktigt illa i trafiken.

 5. Så surt att ni inte får spela i SHL nästa säsong. Men visst, Oskarshamn har gjort imponerande insatser.

  Svar: Jo det är så tråkigt… Ishockey är ett lagspel, det bevisade Oskarshamn igår.

 6. Alltså förlåt att jag hejade på Oskarshamn, jag tycker att det är så häftigt att de klarat av både AIK och Timrå när det verkligen gäller – precis som jag gillar att Leksand slog Mora!
  Kul med bilen med KNOP – nog blir man nyfiken på varför?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *