Some image

Skyltsöndag #208

Söndagens bilder till skyltsöndag blir en liten salig blandning 🙂

Min dotter skickade från huvudstaden till mig: Kanske något för din Skyltsöndag (löd rubriken)

Jag tackade och tog emot och förstår varför hon reagerar på dessa skyltar… det här med att vara utan dubbdäck går inte ihop med en norrlänning.

Den här platsen förstår jag att hon gillade. Ja hon bodde föresten hos min tremännings dotter (de är kompisar sedan många år)

Klart att hon gillade att jag hade en egen plats döpt efter mig 🙂

Brommaplan får mig att tänka på BP 🙂

Nu är det väl jag som är orsaken till att hon begav sig till Hufudstaden för jag bjöd henne på biljeten.

Hemma här till morgonkaffet på helgen använder jag förstås denna bricka 🙂

Min livskamrat får hålla sig till den gamla 😉

Men allt uti slänten har jag varit och tagit Pripps Släntöl 🙂 För ni som inte förstår vad ”slänt öl” är så fungerar den att man dricker den i en slänt på våren 🙂

Jag tog en lite paus då och då med min Husqvarna när jag röjde bort en massa syrenbuskar.

Alla Skyltare finner ni här HÄR

8 svar till “Skyltsöndag #208”

 1. Vilken rolig skyltmix både från min (nästan) hemmaplan och från slänten:-) Förstår att man i Norrland inte förstår det där med dubbdäcksförbudet, men ni har ju ”riktig” snö på vägarna, vilket vi nästan aldrig har. I innerstan blir det snabbt en gråbrun sörja och då behövs det inga dubbdäck. Det är bara några gator där det är förbud.
  Släntöl, där lärde jag mig något nytt igen. Himla roligt uttryck!
  Jättekul att du använder min bricka så flitigt.
  Tusen tack för en toppen skyltning och länken:-)

 2. Log lite igenkännande när jag såg skyltningen. Söder och Hornsgatan. Ja, puben ligger där. Vad gäller Hornsgatan får man som bilist inte ens korsa den med dubbdäck utan att en polis kan vara framme och ge dig böter. Lite bättre i övriga stan. Och att se Swedish House Maffia var det många som gjorde. Kul att du bjöd dottern på detta och ett besök i huvudstaden.
  Släntöl tycker jag verkar bra. Måste bara leta upp en slänt först. Men det ska nog gå bra. Annars får det bli en balkongöl. För balkong har jag på nära håll.
  Rolig skyltning och lite hemtam.

 3. Nämen häj på däj, många skyltare som besökt hufvudstaden…fast du fuskbesökte, du skickade ut en spion…
  Dom ölpriserna har jag inte sett maken till i storstan, inte här på landet heller. På Finlandsfärjan kostade ett stop 70,-, mördande priser om du frågar mig. Slattöl har jag hört talas om, nu vet jag även vad släntöl är. Slänter det har vi gott om….
  Ha en fin vårvecka, jag har varit och städat vägarna i byn idag, vädret var inte så gynnsamt, blötsnö och en plusgrad, så nu sitter jag under filtar och värmer upp mig med en ingefärsshot!

 4. Fick se lite bilder från mina hemtrakter här, men vad menar man, skall man flyga med dubbdäcken 🙂 Sista låga bilden på motorsågen var annorlunda.

  Svar: Jo det var under en vätskepaus 😉 För att förtydliga då på glasögonen står det Polaris (liten lapp/skylt) Röda skyddskåporna/radiohörlurarna stor det Peltor, burken står det Pripps på och slutligen motorsågen Husqvarna.

 5. Haha! Det första jag tänker på är att alla i en bloggares närhet blir involverade – på ett bra sätt! Sååå snällt att skicka dessa skyltar till dig 🙂

  Fika-brickan använder du flitigt har jag märkt. Mina wettexar är mer oanvändbara – blöter man ned dom blir dom ju förstörda. Men jag älskar dom ändå 🙂

  Härligt skyltat!

 6. Suveräna skyltar! Bra när dottern skickar lite bloggmaterial. Min dotter var också på konserten. Tyckte den var suverän. Frukostbricka är mysigt! Släntöl har jag aldrig provat men det är ju inte för sent… Brukar ta en Corona (från Ica) efter löpturen. Men idag blev det ett glas vitt vin och lite jordgubbar.

 7. Ser att jag missat din skyltsöndag från förra veckan. Åh, så din dotter fick se Swedish House Mafia, kul! Det fanns även Norrbottningar bland publiken, dock inte jag. 🙂
  Gillar bilden med motorsågen, ölen och hörselskydden i slänten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *