Some image

Skyltsöndag #215

Som sagt BP:s Skyltsöndag tar aldrig ledigt.

Mina funna skyltar från veckan.

Lånecykel finns att låna… praktiskt för dem som har barn och kanske uppförsbacke 😉

Observera vilken leverantör de valde också 😉

Jag tänkte direkt på vår Bloggvän KajsaLisa. Funderade på ett tag att köpa pallen och skicka ner den, ja hon får ju gå i högskaftade stövlar, plastpåse över sin Nikon och regnkappa jämt. Kanske det kunde hålla regnet borta om inte lysa upptillvaron liksom 😉

Strax efter 14.00 på midsommaraftonen kommer en mullrandens V8 in på gården, jodå det var Sundsvalls Limoservice

Och vem stack inte upp ur takluckan vinkandes!!! Självaste Cissi (bonusbarnet) som vi skulle fira hennes 40 årskalas. Ett jättekul firande och det hela gick ut på att helt överaska henna. Gissa hur pirrigt hon hade det veckan innan.

Äntligen på midsommardagens kväll fick jag ha badbaljan för mig själv, värmde upp den till 40 grader, plumsade i.

Och etiketten var fortfarande blå…

12 svar till “Skyltsöndag #215”

 1. Ah, jag gillar lånecykeln. Den var riktigt snygg och praktisk.
  Häftigt att komma med limousine till kalaset förstår att ni hade en trevlig och händelserik kväll.
  Sista bilden från badbaljan är jättefin. Läcker med krusningen på vattenytan och speglingarna i vattnet från omgivningen.

  Svar: Tack Byblixtra! Nu fick jag fota i lugn o ro i baljan till den fina kvällen… cykeln är praktiskt helt klart. Limon hade 8 passagerare med sig till festen inklusive 40 åringen. Det bästa var att hon inte viste om detta, vart väldans förvånad när en lång limo kommer in på gården införandes.

 2. Den där cykeln kan väl du skjutsa gumman i ! 🙂
  Badtunnan är synnerligen intressant, synd att den inte fanns på plats förra året! Förstår att du njuter, men visst bör väl gumman din vara med?!?
  Ha en bra vecka, broder 🙂

  Svar: Tack Broder! Jag tror inte hon vågar åka i mitt tempo 😉 Jadu badtunnan famns där förra året och några år före… men det var någon som syftade på några som springer och jagar en boll i 90 minuter. Därefter sa jag ju ordagrant att nästa gång hinner vi mer. Vi hade 20 gäster här i helgen som också sov över… så tunnan vart liksom fylld.

 3. Härlig skyltning! Skulle gärna bli skjutsad i denna lånecykel. Måste tala med maken om det.
  Att energi är pålitligt i leveransen gillas. DEt kan man tyvärr inte alltid säga om annat. Post Nord t.ex.
  Bra att du tänkte på KajsaLisa och ledlampor. Hon verkar ha en del regn runt sig.
  Limousinen var hur läcker som helst. Förstår att turen var uppskattad. Och säkert festen också.
  Badet ser behagligt ut och kan tänka mig att du tog det lugnt här.

 4. Som vanligt en suverän skyltkavalkad här hos dig! Lånecykeln är sååååå fin. Har sett sådana cyklar, men aldrig som lånecykel. Bra initiativ där!
  Kul att du även kunde göra reklam för din arbetsgivare:-)
  Skrattade gott åt pallen och dina tankar angående KajsaLisa. Hahaha:-)
  Himla kul med att fira födelsedagsbarnet med en färd i en limousin – coolt! Det lär Cissi nog inte glömma i första taget.
  Å vilken härlig stor pool du har med massvis med saker(!?) i. Ovanligt, men jag gillar anläggningen skarpt.
  Tusen tack för en härlig bildkavalkad från ett soligt
  Sundsvall. Stort tack för länken också:-)

  Svar: Tack BP! Jo jag är stolt över att jobba på min arbetsplats. Jo anläggning är helt underbar o så har jag byggt/konstruerat den själv. De här gallren som syns är till för att inte bränna sig på kaminen. Det är faktisgt mysigt att sitta och höra på när det sprakar.

 5. Stort GRATTIS till Cissi! Hon hade väl gjort sig förtjänt av en tur i den där fina cykeln? 🙂
  Härlig skyltning!

  Svar: Tack AMA! Cykeln hade jag hittat på stan tidigare i veckan… limon var beställd att hämta henne och skjutsa hen hit.

 6. Det var nog högst hälften så varmt där jag badade … Idén med lånecyklar är väldigt god, men hur funkar det egentligen??? Inte så värst bra, det är mitt intryck. Och två av mina tre solcellslampor funkar f ö inte heller …

  Svar: Lånecyklar har jag noll koll på. Uppvärmning av badtunna desto bättre, jag hade 43 nör jag skulle hoppa i, fick kyla ned, därav full till kanten. Det här med solcellslampor har jag slutat handla brukar inte ha någon kvalité. Bättre med ljuslyktor och starinisljus.

 7. Jag vill också ha lånecykeln, där platsar min blinka i skuffen där framme. Är inte fyrtio grader i baljan i mesta laget, iaf att bara plumsa i utan att värmt sig först? Här går man först i bastu, sedan sjunker man ner i 30 grader, byter till nästa tunna och nästa, alla blir varmare, tills man uppnår…ja just det 40 varma grader. Och då har även pilsnern hunnit bli varm om man inte halsat! Ha det gott

  Svar: Jo 40 grader är smärtgränsen. Pilsnern hade jag tre med mig ut… jag satt och njöt ibland. Jag har ett kylskåp därute föresten, här serveras inga ljumma öl serru 😉

 8. Haha, tror inte det hjälper. Skall försöka göra ett regnskydd till kompakten innan semestern. Läcker bil men låt inte ölen stå i solen.

  Svar: Ja gäller att vara beredd på värsta vädret. Ölen nejdå, finns kylskåp.

 9. Vilken cool lånecykel! Å en sån läcker limo, den skulle man inte tacka nej till att få åka med!
  Vilken fantastisk midsommarhelg vi har fått! Vädret var ju sagolikt!
  HA en fortsatt skön sommar!

  Svar: Tack Susjos det ska jag ja! Midsommarhelgen var toppen! Ja du skulle se den invändigt, denna tog 8 passagerare.

 10. Vilken praktisk och läcker lånecykel! För att inte tala om den tjusiga limon – det skulle vara en upplevelse att en gång i livet få åka i en sån!
  Den sista bilden är en riktig läckerhet! Snyggt fotat!

  Svar: Tack Anki! Stunden i badet kontra stämningen för mig själv vart riktigt härligt. Jo det vart en upplevelse vill jag lova för jubilaren att få åka limo, jag hade gett min andra dotter en kamera och dokumentera hela starten på resan. Jag fick min första blick/bild när dom kom in på min gård och hon stod upp i takluckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *