Some image

Skyltsöndag #228

BP:s Skyltsöndag tar aldrig ledigt…

Den här veckan är jag lite blek… har nu arbetat i en vecka… så orken tröt lite… 5 veckors sjukskrivning…

Första bilden är rätt skum föresten.

Andra bilden får jag tacka lillasyster för, hur småglina cyklar i Barnafjäl vet jag dock inte… bilden plåtade hon under en promenad.

Niklas min polare får jag tacka för nästa bidrag jag fick tillsänt. Han var och gjorde Åre i helgen 🙂

Inte tänker jag då tvätta bort sommaren än heller.

13 svar till “Skyltsöndag #228”

 1. Nej, inte tvättar man väl bort sommaren i första taget. Den försvinner ändå, helt av sig själv. Skumt är det också hur barncykeln har hamnat där den hamnat och utanför Åre byfilial ser det ut som om statyn utanför kan få kallt vad det lider. 🙂
  Tack för härliga skyltar!

 2. Måste säga att jag är riktigt impad över att du engagerar din omgivning i Skyltsöndag. Hur roligt som helst. Jag menar är man fast så är man;-)
  Trehjulingen på skylten ser nästan ut som en gammal konstinstallation, för cykeln har säkert hängt där i minst 30 år. Riktigt roligt!
  Niklas måste ha frusit rejält där utanför läkarstationen – hahaha:-)
  Sommaren lär nog tvätta bort sig själv, eller om den redan gjort det med gårdagens 19 grader och 9 grader idag;-)
  En toppen skyltning. Tusen tack för den och länken! Hoppas du har mera ork nästa vecka!

 3. Haha både till din polare för en underbar pose, och till ordet byfilial som jag aldrig stött på förut, och rättstavningsprogrammet kände inte heller till det, här skrek det rött direkt!
  Förstår att det tagit på krafterna att försöka återkomma med full kapacitet, hoppas du fått vila rejält i helgen så det inte blir takapakki, dvs. att din rehab avstannar!

 4. Vad trevligt att du orkar skylta. Och härliga skyltar! Roliga!Stort tack!Förstår att du är matt efter att först ha varit så dålig och nu arbetat en vecka.
  Skrattade gott åt fler men Åre- skylten tar priset. Och ”Byfilial”
  Önskar att dina krafter återkommer och även att sommaren stannar lite till-

 5. Din kompis där i Åre… Har han möjligtvis ett dubbelnamn? Petter-Niklas, tänker jag 😀

  Ha en fin start på veckan och hoppas att orken är tillbaks!

 6. Inte vill man tvätta bort sommaren. Den vill man ju att den ska hålla länge länge. Den är ju alltför kort i alla fall. I dag är det första dagen med minusgrader på dagen 2 grader kallt och det gillar jag inte

 7. Modigt av brorsan att ställa upp på bild….måste varit kallt i Åre 🙂 🙂 🙂
  Bra jobbat av trehjulingscyklisten också å välkommen tillbaka till verkligheten broder, hoppas du får mer å mer kraft för varje dag å då inte bara för att jobba ! 🙂

 8. Ha ha, läkarmottagningen var grym. Måste brutit hastighetsbegränsningen med den trehjulingen. Skumskylten får en att fundera vad det är den är målad på. Kul skyltar.
  Jodå dina kommentarer kom fram. Men bra att du säger till om du misstänker det, andras kommentarer har landat i skräpmeilen på senaste tiden.

 9. Roliga skyltar och den där det hänger en cykel är hur läcker som helst ;). Bilden vid läkarmottagningen överraskade ;). Du har härligt roande inlägg

  Skönt att det går framåt i rehabiliteringen.

  Ha nu en jättefin torsdag
  kram från
  Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *