Some image

Skyltsöndag #229

Bättre sent än aldrig… BP:s Skyltsöndag vill man inte missa.

Semester på fredag som planerat, kopplade jag släpvagnen och drog mot Haparanda.

Nu inte riktigt så långt… Umeå fick räcka, och där vek jag av ytterligare några mil inåt landet.

Här har jag noll koll på vart jag är… säkert en plats med många busungar.

Det här är i alla fall på E4:an hem över…

Här var jag och tittade på en annan pryl, körde dock lite fel i skogarna…

Ingen förklaring till denna skylt, och ingen att fråga där jag också vände när jag känt att jag körde fel. Jag skulle köra in vid ett sk kravallstaket men det låg i en skarp kurva (som jag passerade 3 gånger innan jag hittade rätt i urskogen)

Nu är jag i alla fall på hemväg på riktigt via E4:an, min km mätare slutade på totalt 602 kilometer.

På hemvägen körde jag in i Timrå (min barndomsby) för att plock upp dotra, bara som förra veckan berättade jag att när jag var 10-11 år åkte jag moped här då det bara var stigar exakt här… Det här är förstås infarten till Timrå IK:s hockey arena.

På söndagen tog jag mig an en riktigt surdeg, isolera vinden på matsalen… ja det gick totalt åt 19 st paket.

10 svar till “Skyltsöndag #229”

 1. Men oj vilka fantasifyllda plats- och vägskyltar på din väg, nästan värd alla dessa åkta kilometrar för att fota dem, för du hade väl ingen annan anledning än att åka och vattna hästen?? Och nu vet jag var solen höll hus, den underhöll dig!

 2. Vilka helt suveräna vägskyltar du hittat i urskogen. Alltså tänk dig att bo i Önska eller i ett hus som heter Vattna Hästen. Umelejon är inte heller fel som bostadsort.
  En helt underbar skyltkavalkad, dessutom med en härlig blå himmel som bakgrund.

  Tusen tack för din skyltning och länken:-)

 3. Ingen nära väg till Umeå heller! Härliga bilder från din resa med perfekt väder för både en biltur och för skyltfotografering! Prima skyltning Åke!

 4. Vilken härlig och rolig skyltkavalkad! Och att det ens finns så många olika varianter på den sträcka du körde- Undra om hu hann se vägen för alla skyltar.
  Ha det fint!

 5. Så många roliga skyltar du hittade efter vägen. Jag trodde ju nästan att du varit till Haparanda! 😉 Gillar rondellen i Timrå med kreativ utsmyckning.

 6. Tänk så många skyltar och så många byar du hittat som jag aldrig ens hört namnet på men uppöver där har jag inte varit så många gånger heller.

 7. Vilka härliga och även roliga skyltar. Nu blev jag nostalgisk då du nämnde Timrå. Simhallen har jag simmat i mycket när vi åkte från skolan i Sundsvall dit med läraren.

  Sen har en arbetskamrat bott där men hon finns inte längre

  Ha en skön söndag
  Hälsning
  Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *