Some image

Skyltsöndag #232

BP:s Skyltsöndag räknar vi till nummer 232.

Veckan har varit händelserik men första skylten kom under fredagen när 5 åringen hälsade på och de salta pinnarna åkte fram, se vad stavade han till.

Det marina batteriet förflyttades till det lite varmare ställe inför vintern…

Var och tittade på ett fint lantligt ställe (som jag kommer att visa upp mer utav framöver) Här stod bla. traktorn, vedklyven, båten, cementblandaren mm, mm…

Väl hemma igen kom kompisen Andreas med en 1/4 älg som paketerades, här åker färsen in i sina påsar.

Annat styckat älgkött.

Nu ska ni få gissa, vad kan det vara?

Häng gärna på BP:s roliga utmaning varje söndag.

7 svar till “Skyltsöndag #232”

 1. Kul sätt att använda salta pinnar. Kreativt! Ett fint lantställe är alltid rätt. Men jag trodde du bodde tämligen lantligt. Å andra sidan kan man ju bo lantligt på flera sätt och på flera platser.
  Trevligt att få älgkött. Och så mcyket gott man kan göra av det. Sista bilden går jag nog bet på- Tyckte det såg ut som en lucka på en u-båt-
  Ha det gott! Och trevlig ny vecka.

 2. Nää min fantasi räckte inte till där, ser ju ut som luckan till en tvättmaskin! Får nog titta in senare och se svaret…
  Här har man pangat på älgarna första veckan nu och tillgången verkar ha varit god. Vi har många jaktlag här i krokarna, men i år har jag inte sett några transporter till slakteriet. Tro nu inte att man får eller får köpa en liten smula älgkött, nä, jägarna behåller allt. Men, jag klarar mig ändå, vi har ju fina COOP där man hittar ätbart. Ha det gott

 3. Då ser man, Lillplutten verkar gilla Åhléns, om det nog är det han tänkte på. Vilken kreativ och lärorik lek! Bra där!
  Lantställe – menar du utöver det du redan har;-)
  Härligt med älgkött hemskickat. Bra att ha på lager. Här började jakten förra måndagen, men jag vet inte hur det gick. Resultatet kommer väl nu på tisdag i lokaltidningen.

  Sista bilden – hahaha:-) Det kan vara allt från en tvättmaskin till en torktumlare, men tror mest på torktumlare faktiskt.

  Tusen tack för ytterligare en toppen skyltning och länken:-)

 4. Kul idé att skriva med salta pinnar!
  Älgkött … mumsigt men finns knappast att få tag på här numer.
  Den sista bilden hm … har tittat och funderat flera gånger nu, men nix, jag kommer inte på nåt!

 5. Imponerande skrivkunskaper ditt barnbarn har…redan!
  OK-skylten får en att längta till den ”gamla goda tiden”!
  Jag är inte alls avundsjuk på att du får älgkött!
  Ovanstående var en ren lögn!
  Sista bilden är väl som det står ”arrest” för de som inte kan sköta sin egen tvätt…..
  🙂
  Ha en bra vecka broder å hälsa gumman 🙂

 6. Visst känner man sig rik när man fått åt sig lite fint älgkött. När potatisen är i källaren bären i frysen och älgkött paketerat då har man liksom gjort sig i ordning för vintern. Tycker att den mojen sist ser ut som en tvättmaskin. ha en bra dag. Här ligger nattens snökorn fortfarande kvar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *