Some image

Skyltsöndag #239

BP:s Skyltsöndag ångar på.

Snön faller för fullt och feber, frossa och hosta lägges åt sidan nu…

Mitt barns kalas hade vi hyrt in oss på en gammal herrgård som min farmor jobbade som piga på i unga år åt fabrikören Liljestråle, tror det var år 1920 typ och hon var runt 15 år…

Rebecca med Lill Plutten.

Faderns namnbricka.

Doteras.

Stig för skogstokiga 🙂

Djävulsdalen brukar jag kalla denna dal, ni som åker förbi på E:4 an och ser alla tusentalsbilar förstår vad jag menar. Detta är gamla IKEA huset som vart för litet… de byggde ett nytt ett stenkast ifrån.

Tacka vet jag ett Sibylla skrov.

Det här huset i djävulsdalen innehåller över 90 butiker… kanske 100…

Ja se själv vad som står på en gavel…

Mina två finns inte med på skylt, ja Teknikmagasinet och Kjell & Company. Jag har faktiskt varit till en tredje i sommar Dressman och köpte två t-shirts när jag skulle brölloppsfotografera 😉

10 svar till “Skyltsöndag #239”

 1. Oj så mycket skyltar på ett och samma ställe. Där kan man alltså göra alla sina inköp. Inte visste jagat Sibylla hade drive in. Så roligt med födelsefirandet. En stolt fader förstår jag.

 2. Stort, stort GRATTIS till Rebecca! Å så fint du hade gjort med listan till namnskylten. Rebecca är mycket lik dig tycker jag.
  Birsta City har jag hört talas om jättemycket. Men gillar man inte ”vanlig” shopping och Classe och Kjelle inte finns där, så får du åka cirka 60 mil söderut… till Täby centrum;-) Där finns cirka 100 butiker där med, men detaljhandeln blöder ju just nu, så många stänger…
  Måste dock säga att juldekorationen utanför Birsta – en hjort (?) är väldigt stilig, och den slår nallebjörnen på mitt Döda Torg i centrum.
  Sibylla levererar alltid, betydligt godare mat än Donken och Max om du frågar mig.
  Saknade ditt bidrag förra söndagen, och är sååååå glad att du är frisk igen och vill vara med igen. Tusen tack för din Skyltsöndag och länken:-)

 3. Oj, så många butiker i ett och samma komplex, det var komplext 😀 Då blir jag yr i mössan, haha.
  Fint kalas med namnskyltar och kul idéer. Grattis till Rebecca.

 4. Ja den där djävulsdalen har man ju varit i några gånger, mina första egna möbler köpte jag där när IKEA precis hade öppnat….det var länge sen 🙂 Krya på dig nu!

 5. Många butikskyltar på Birsta! Ingen butiksdöd där inte, som det är i Ludvika, Grängesberg och även borlänge centrum.
  Grattis till Rebecca, vilket härligt kalas du fick komma på! Nu får man verkligen försöka hitta på något upplyftande, för nu är det allt segt med mörker och skitväder.
  Ha en fin decembervecka, kanske lyser Lucia upp?

 6. Alltså alla dessa köpcentrum, kan inte med det, samma skit överallt…men Sibylla är alltid Sibylla…svenskt ska det va`…..
  🙂
  Krya på dig gubbe 🙂

 7. Jag gillar skylten som visar att bagpackers är till fots och sedan gillar jag era namnskyltar. Grattis till födelsedagsbarnet!!
  Jag instämmer med BP att Hjorten eller älgen är magisk med dess belysning=)
  Skönt att du är på bättringsvägen =)

 8. Sibylla, många minnen där måste jag säga.
  Gott.

  Sådana butikskomplex klarar jag inte av, möjligtvis snabbt in och snabbt efter tre dagars
  noggrann planering 😉
  Men ibland måste man ju dit trotts allt men vi försöker beställa det mesta med hemkörning.

  Ha det gott nu.

 9. Så roligt att få vara med här på avstånd och fira din dotter Receccas 30-års dag. Kan tänka mig att det blev en lyckad fest. Fina ”skyltar” från kalaset.
  Birsta har jag passerat på jobbresor men har aldrig stannat till där. Gott om butiker och skyltar finns det förvisso- Och fint upplyst är det. Gillar nog Sibyllakiosken bättre.

 10. Trevligt med kalas … Grattis till din dotter!
  Birsta ser inte ut som någon plats för mig, men många skyltar finns det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *