Some image

Skyltsöndag #250

BP:s Skyltsöndag där vi tar an våra skyltar från under veckan.

Själv åkte jag 47 mil enkel för att fånga följande skyltar med slutdestinationen Värmland. Mätarställningen vart totalt 108 mil.

Tänk att det finns en app för allting 🙂

Det var rätt lite folk i skidtunneln, brorsan berättade att en sådan här dag (som söndag) är det närmare 2000 skidåkare här. Nu åker flertalet Wasaloppet liksom.

En skylt som sitter i ett uthus hos brorsan.

Lillebror var parkeringsvakt på Svenska Rallyt där en strecka går. Han berättade att tävlingarna besöktes av närmare 200 000 personer av årets Svenska Rally. Nästa år ska jag pricka in rätt helg.

8 svar till “Skyltsöndag #250”

 1. WOW! Vilket projekt – alltså inte bara dina 108 mil i Skyltsöndagens ”tjänst” utan även Torsbys skidtunnel. Å jag som trodde att Torsby bara var känt för Svennis;-) Googlade skidtunneln och jag måste säga att jag är impad. Den tunneln måste nog vara den enda i Sverige, och där finns åtminstone snö.

  Yummie, yummie för den rostiga 1913-skylten. Läckert!

  Har en kompis som är kartläsare. Han har kört Svenska Rallyt många gånger. Vilken grej att vara med där som deltagare. Å vilket jobb alla funktionärer gör helt ideellt.

  Tusen tack för länken och en suverän Skyltsöndag:-)

 2. Hej, jag sörjer fortfarande att inte rallyt längre går i Dalaskogarna inklusive Fredriksberg. Vilken folkfest vi hade här under alla år! Gissa om vi stekte hamburgare på grillen den helgen. Förtjänsten var större än nästan hela övriga året…
  Skidtunneln är en bra uppfinning i synnerhet med facit i handen, det kommer snöfria vintrar. Hos oss har vi inte haft natursnö mer än enstaka dagar, men man har lyckats hålla slalombacken igång, inte alla nedfarter men ändå…Men sorgligt är det för en vinterälskare att inse vart det barkar hän…
  Ja nästa skyltsöndag stavas mars! Ha det gott

 3. Kul att få se skyltar från skidtunneln som jag hört talas om sedan den byggdes. 🙂
  Ja, det verkar som att det mesta har en App numera.
  Det var en fin skylt på uthuset och Svenska Rallyts mössa var härligt gul!

 4. Vilken resa! Och så roliga skyltar! Vill minnas att du var i trakterna även förra året. Tunneln har jag bara hört talas om men inte sett eller upplevt.
  Svenska Rallyt har jag bara hört talas om och mössa var riktigt fin.

 5. Oj du har verkligen varit ute och åkt. Med Stockholmsgymmen i tanke måste jag säga att priset vekar billigt med tanke på vad man får för det.

 6. En skidtunnel finns i Bräcke också och till de flestas ilska så har man lagt ner flera miljoner av våra skatter till den skiten som går back varje år med massor av pengar medan det inte finns pengar till äldrevård och skolor. Man blir så förbannad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *