Some image

Skyltsöndag #265

Förra veckan får jag be om ursäkt att jag missade Skyltsöndag, jag var ute på Märrgård hela söndagen, flög drönare, var vid havet, statade upp en båtmotor och lade båten i sjön… jag fick sådan frossa och tänkte nu blir jag sjuk. Vart helt slut, men jag fick fina flygscener. En god vän Berit, frågade om jag hade flygcertifikat? (visade några bilder därifrån på Facebook) 

Ja till dagens skyltar, fick bli en tråd i registreringsskyltar anpassat till BP:s Skyltsöndag

Vi börjar med Nicklas VPARTS skylt. Ni som sett reportaget innan vet ju vad det handlar om.

Får tala för sig själv… Ja klart att kajak och fotografering måste vara roligt. 

Gisslin i mina hemtrakter får mig att tänka på ett åkeri med det namnet. 

Bak är väl baktill… en bil som backade mot mig utanför Supermarket som ligger här på ön.

Häng inte upp er på vare sig bilmärke eller modell. Jag fördrar ett annat tyskt fabrikat 🙂

11 svar till “Skyltsöndag #265”

 1. WROOOM1 – det var en registreringsskylt jag såg nyss, som jag inte hann att fota plus en annan som började på YXA (då blev jag rädd).
  På tal om dina fyndiga skyltar!! Vajert!

 2. Hahaha! Tänk så många personliga registreringsskyltar du har hittat. Det verkar finnas betydligt fler i dina trakter än här faktiskt. För många år sedan, när personliga skyltar tilläts vimlade det av sådana i 08, men inte längre. Ganska synd tycker jag.

  Å du, du kan skylta när du känner för det och när du har tid. Det är inget tvång om man säger så;-)

  Tusen tack för din Skyltsöndag och länken. Nu ska jag läsa ditt föregående inlägg.

 3. Du är idérik, verkligen! Har inte ens tänkt tanken på att titta på registerskyltar. De är ju ofta väldigt roliga att läsa.
  Flera fina har du hittat. Headern är allra finast! 🙂

 4. Vilket härligt axplock! Läste igår att någon inte fått använda OMG i sin reg.skylt. Det var väl småaktigt. Du är förlåten, drönarfärder måste gå före skyltar, men bara någon gång ibland…

 5. Kul skyltar.
  Vi har också tre bokstäver på nummerskyltarna i UK. Här har vi också tagit bort fula ord, men bara de som är fula på engelska, inte på svenska. Så har här sett de som absolut inte skulle få stå på svenska bilar. Har ett inlägg klart för att publiceras ang detta, får se när jag visar det.
  Ha det bra!

 6. Regskyltar är kul 🙂 När barnen var små och vi var på bilsemester letade vi alltid roliga skyltar. Eller en gång skulle vi hitta 001, 002, 003 osv. Tror vi kom till 7 eller 8.
  Tack för grattis! Skickar mail med recept till dig 🙂

 7. Roliga registreringsskyltar.
  Det finns en elbil i stan som har en personlig reg.skylt men har inte lyckats ta en bild på den, ännu. Men någon gång så behöver den ju laddas. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *