Some image

Skyltsöndag #224

Oj oj oj jag har missat BP:s skyltsöndag något.

Jag föll på ett riktigt krokben…

Enda kontrollen jag hade ett tag var:

… som att köra upp och ned 🙂

Här började jag starkt tro på mig själv 🙂 E-kost är ändå ett mål mat… men typ hälften så mycket som rumskompisen. Gissa hur mycket jag härjade… men jag tror det är några som vet bättre. Just denna kväll fick jag ett mål till insmugglat (2 stekta korvar och stuvade makaroner typ 3 matskedar) men gissa hur jag njöt 🙂

Den här manicken vart jag inte vän med 😉 Jag är en sådan som läser text tv:n så fort jag kommer åt… den här satt alltid på väggen.

Rätt gullig anslagstavla.

Viktigaste skylten i världen vart man än är. Gissa hur många som fått användning av denna lilla skylt… Memorera alltid denna i lokaler ni kliver in i.

Ja här huserade jag till slut några dagar…

Nu började livet på riktigt 🙂 Rullader med potatis och världens godaste sås stod på brickan 😉

Just idag var jag stark (Kenta) Min stora födelsedag orkade jag endast fira med mina närmaste (lagom utsläppt till 22/8) Glassen var det enda som smakade faktiskt… det övriga hade jag längtat till alla dager, var lite misslyckat… men det höll ångan uppe på plåsterkåken 🙂 Firandet är framflyttat…

Det här har ju exploaterad över hela Svedala… Även i Norrland 😉

Jo min eminenta bricka ingår liksom i mitt rehabiliteringsprogram…

11 svar till “Skyltsöndag #224”

 1. Har verkligen saknat dig! Men jag har förstått att hälsan varit en klar förbättringsåtgärd. Blir glad åt att det nu ser ut att gå åt rätt håll.
  Tack för skyltarna. Och den sista med brickan är hoppfull. Turistbyrån gillades men jag förstår att du låter den vänta ett tag.
  Ett stort , försenat grattis på din födelsedag. Och fira ordentligt får du göra när du är riktigt stark.
  Önskar dig fortsatt god bättring.
  Många tankar och en rejäl ”skynda- dig- på-att- bli- frisk- kram”

  Svar: Tack så mycket Ditte! Jag blir bättre. Smaken är inte 100 % ännu… Kramen mottages och sänder en åter.

 2. Trevligt med ett inlägg från dig … har förstått att att något inte var som det skulle.
  En bra och talande skyltning blev det i alla fall! Hoppas nu att det går åt rätt håll – och liksom Ditte önskar jag ett Grattis i efterskott!

  Svar: Tack Anki! Jo en tog de skyltar jag levde upp i 🙂 Det går åt rätt håll ja. Tack för födelsedagshälsningen!

 3. Stort, stort GRATTIS i efterskott! Så skönt att du kunde fira din födelsedag hemma och inte på sjukhus. Å att du orkade med att lägga upp så många skyltar till Skyltsöndag är helt otroligt! Tusen tack för det och länken:-)

  Nu kunde jag ju inte låta bli att googla alla dina mediciner och avdelningen du hamnat på. Japp, det bor en Sherlock Holmes i mig;-) Slutsatsen jag kan dra är att det var nåt riktigt elakt med din mage.

  Men du har ju rätt humor och tänkte ”allt för bloggen” även på avd. 24. Du är bara bäst! Hoppas verkligen att du snart kan äta nåt ”vettigt” och att du kan använda Fika-brickan till en öl/en kopp kaffe, definitivt nåt som inte är en piller-cocktail. Kram!

  Svar: Tackar tackar! Jodu en kamera packades allt med i ryggan (minst lika viktig som tandborsten) Klart det finns skyltar ÖVERALLT! Jodu magen och jag var inte kompatibla… Det tog ett tag innan dom fick bukt med mig, ”till slut” med lyckat resultat står det på intyget. Men ynglingen är seg vettu 🙂 Humorn är det sista dom får av mig… Jag härjade rätt friskt med mina skötare 🙂 Pillren sinar nu så nu tar jag bara Kaliumklorid. Tack för kramen och en lika tillbaka.

 4. Tänk att du med din humor kunde nyttja fotomöjligheterna på ”vårdanstalten”….. härligt att se dig pigg(are) igen! 🙂 Önskar dig ett snart tillfrisknande och ser fram emot många skyltsöndagar från ”Nackagubben” 🙂
  Ha det gott border, vi tänker på er 🙂
  P.S. hälsa gumman 🙂

  Svar: Tack Christian! Jo det gällde att plocka fram de ljusa talangerna, jag fick många att le på plåsterkåken. Negativa detaljer har aldrig varit något för mig. Håll utkik, det finns fler bilder/stunder jag kommer att visa.

 5. Grattis så här i efterskott, allt verkar vara lite på efterkälken men vad gör väl det. Du ser så glad ut med familjen så jag förstår att du blir starkare och starkare och jag hoppas hälsan snart är tillbaka för gott!

  Svar: Tack Paula! Jo det släpar lite… jag tar det i lugn takt. 8 dygn på plåsterkåken sätter spår…

 6. Skönt att du mår bättre.
  Grattis i efterskott!
  Vet inte vad E-kost är?
  Ta det lugnt!

  Tack Lena! E—kost är som i mitt fall hälften så mycket mat som rumskompisen 😉 Det sa hela sjukhuset hela tiden, med det finns inte i mitt vokabulär fick jag förklara hela tiden 🙂

 7. Grattis i efterskott!
  Det fanns en hel del skyltar att fota på sjukhuset men turistbyrån gillar jag skarpt!

  Svar: Tack Byblixtra! Klart det finns skyltar på plåsterkåken 🙂

 8. Skönt att läsa att du är på bättringsvägen! ”Plåsterkåken” 🙂 Ja, avdramatisering kan verkligen behövas ibland!
  Grattis i efterskott! Krya fortsatt på dig – många fler födelsedagar behöver fyllas 🙂

  Svar: Tack så mycket Eva! Jo en ska fyll minst 40 gånger till 😉

 9. Men din stackare… Sjukhusvistelser är aldrig kul, men du har din humor och det underlättar faktiskt en hel del trots allt.

  Stort GRATTIS i efterskott! Skönt att du fick fira fyllårsdagen på hemmaplan i alla fall, även om du inte orkade med nåt stort ståhej. Men sånt har man faktiskt rätt att ta ut retroaktivt 😀

  Må gott nu!

  Svar: Tack AMA! Jo en får lätta upp stämningen allt när den är som värst. Retroaktivt… jo en tackar 🙂

 10. Den fjärrkontrollen borde du tagit bort och gömt under kudden…det är ju ändå 2019 menar jag.
  Inget kul med sjukhus men ibland en nödvändighet.
  Ha det fint nu trots allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *