Some image

#Skyltsöndag 286

Jag är med i BP:s Skyltsöndag häng på du också.

Jag har lätt bytt till vinterdäck i minst 46-47 år… 2020 ville jag vila min fot. Men nu var det lite onödigt det vart ju + grader hela veckan.

Jag är stolt att vi har ett flygfält på ön. Bänkas Airport kallar jag det. 

Jag klarar mig. Så sätter jag kryss framför tre stycken också.

När man är som mig ute rätt mycket på vägarna ska man nog titta på skylten framför och fundera… ja så inte min sten ligger på flaket.

En mycket viktig skylt när man ger sig in i lokaler… 

Ja här bodde man ett natt.

En kund hade smyckat sin svarv rätt bra.

En kväll på Thai matbutiken. 

Den växlade ÖP ETT

10 svar till “#Skyltsöndag 286”

 1. En svårslagen skyltmix som täcker det mesta och lite därtill. Skrattade gott åt lastbilen med gravstenarna. Det första jag tänkte på där var att om dörrarna öppnas av misstag och en gravsten ramlar ut rakt på bilen bakom så… Ja, jag vet jag har livlig fantasi;-)
  11 skyltar hos Scandic. Gillar väggen som utsmyckning, men undrar vad alla skyltar betyder. Less is more kanske hade varit en idé här.
  Varför har alla thairestauranger och -butiker samma hysteriskt blinkande öppet-skyltar. Det spelar ingen roll var någonstans man befinner sig i Sverige, dessa skyltar finns överallt i mera eller mindre fungerande skick…
  En toppen Skyltsöndag! Tusen tack dör den och länken:-)

 2. Det blev även plusgrader här men det är ändå bra att ha vinterhjulen på, för mitt vad det är så är det halt på vägarna.
  Ni verkar ha det mesta på ön, till och med flygfält!
  Håller med dig om att det är viktigt att läsa utrymningsplanen när man bor på hotell.
  På Scandic Östersund syd verkar man gilla skyltar och eluttag. 😉 Plus ett telefonjack.
  Hehe…en del är hängivna anhängare av BMW.

 3. Du är fenomenal på att hitta och dokumentera skyltar. Och så många varianter. Var och en med det där ”lilla extra”.
  Ja, din ö har jag ju fortfarande inte kommit till. Men jag är en envis typ så jag har inte gett upp. Jo, lite för just nu. Tror sommarsäsongen är bättre.
  Ha en bra vecka och kör försiktigt.

 4. Haha, den sista var ju bäst! Blingbling på riktigt, precis som nere i Thailand…
  Och duktighetsskylten som du fixade galant, jag får väl ett par kryss också, vet inte var gränsen går för måttlighet med alkohol och salt använder jag på tok för mycket.
  Ja du är ute o far på vägarna och möter både det ena och det andra, såg väldigt fina gravstenar idag på kyrkogården, i form av hjärta. Men nu är alla helgonahelgen förbi så vi fortsätter i de levandes register ett tag till! Ha en skön novembervecka, här väntar regn och hårda vindar imorgon. Hoppas du slipper däruppe på öjn!

 5. Jag har sett dom där däckbytarna jag med nere hos mig, kanske är dags nu. Oj vad mycket man kan göra på Skandic. Thaiskylten kändes lite för glittrig för min smak, är du säker på att det inte bara var glapp i den.

 6. En härlig blandning i vanlig ordning, men jag vet inte om jag ska tro på det där med thairestaurang….det skulle även kunna vara thaimassage…..fast även en sådan skulle jag unna dig med tanke på alla biltimmar….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *