Some image

Skyltsöndag #292

Skyltsöndag som sammanfaller med Lucia och det tre ljusen som ska brinna… men inte hindrar det BP:s Skyltsöndag inte. Vi kör på och alla kan vara med.
Veckans skyltar tog jag redan på måndag vid ett välkänt världsvaruhus.

Jo HEJ! Här är man tydligen speciell 🙂

Inte för att jag springer här ofta… men låt mig säga 2 gånger på 5 år då så har jag inte tagit i. 

Såklart fick mobilen jobba lite innan kusin vitamin dök upp. Han skulle lotsa mig till bänkbelysning vi skulle montera in till dottern min. Och tur att Markus var med, han kunde ju genvägar också 🙂 

Jag var mycket glad att få lämna detta place. Det var inte lätt att ta sig ut genom grinden heller… hjälpredan skrattade åt mig och höll upp något så grinden öppnades. Kvittot hade jag ju stoppat i fickan, ja gör man inte det? 

12 svar till “Skyltsöndag #292”

 1. Tack för besöket här och roligt att jag också är välkommen. Fint med kusin som hittade så att ni inte behövde tillbringa alltför mycket tid bland varor ni inte var intresserade av. De har ju ett koncept att man helst ska passera allt innan man kan checka ut.
  Önskar dig nu en skön kväll och att du inte drömmer om att du blev kvar på det stora varuhuset.

 2. Hahaha! Är inte IKEA alla mäns största mardröm!? Men det var kul att hänga på en sväng där med dig. Har själv inte heller varit på det blågula varuhuset på minst fem år så… Alltid kul att se att det är sig likt:-)
  Gillade Dittes kommentar, speciellt sista stycket – hahaha:-)
  Se så mycket jag fick skratta nu:-)
  Tusen tack för att du skyltar och länkar:-)

 3. Ja, så det kan bli! Låter som en dröm som jag nyss drömt och där jag inte tagit mig hem riktigt utan fastnat i något klurigt.
  Kul inlägg.

 4. Haha, du känns lika bekväm på det stora varuhuset som jag! Det är ett antal år sedan dom öppnade i Borlänge och folk vallfärdar dit titt som tätt, själv har jag inte besökt ett dylikt varuhus sedan jag flyttade från Stockholm 1995. Är en principfast finnkäring…jag vill inte ha det som alla andra, jag vill ha något unikt…gärna secondhand.
  Men, vet du, jag läste att om man vill gå genom hela varuhuset, då får du trava på i fyra kilometer innan du kommer till kassan! Ett gott dagsverke eller hur. Ingen mer motion behövs den dagen…
  Hoppas köpet var lyckat och passade som hand i handsken.

 5. Hej, hej! 😀
  IKEA… Där har jag varit massor av gånger, men nu är gränsen dit stängd. Trots att det bara är en timmes bilkörning bort så ligger det åt ”fel” håll. Vi måste passera gränsen mellan vår region Valencia och grannregionen Murcia och det får vi inte. Tur att jag hann hamstra mängder av värmeljus innan det stängdes 🙂

  Snyggt skyltat!

 6. Kul med ett besök på IKEA som är ett skylteldorado och du fick med bra skyltar trots ditt korta besök. 🙂
  I år har det inte blivit något besök hos IKEA men det lär bli desto roligare när det blir av!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *