Some image

Skyltsöndag #293

BP:s Skyltsöndag 293 till ordningen tar vi oss ann.

Fångsten av skyltar i veckan hade inte givit någonting alls, så det vart till att improvisera nu på morgonen. Vårat eget pimpade soffbord med inlackade servetter fick agera fotostudio. 

Ett par kära juldekorationer som hänger uppe. 

Jo jag hade köpt två trevliga små dukar för ett tag senan som nu platsade i Skyltsöndag.

Duk nummer två fick agera efter söndagspromenadens lussekattet.

Ute i skogen är dessa uppmärkt på en speciell plats vid en bäck som är säregen natur.

Men se på f*n gick det inte en buss på självaste 4:e advent.

Jag önskar alla Skyltdeltagare en fortsatt trevlig fjärde advent.

25 svar till “Skyltsöndag #293”

 1. Du är en hejare på att ta bra foton! Så vackra!
  Kul också är att jag har likadana dukar som du har, samma text…började fundera var jag har mina och visst låg de där som de skulle ligga. Bröddukar tror jag att de kallas.

  • Tack fina du! När man inte hade så många skyltar fick man skaffa dem liksom. Trevligt att du har likadana dukar. Jag tog dem på två breddat.

 2. När jag ser flaskorna så kom jag att tänka på julölen. Jag ska kolla igen om den finns att köpa.
  Fina juldekorationer.
  Så sant om brödsmulorna och så gillar jag din FIKA-bricka. Jag har inte lyckats få tag på en sådan. 🙂
  Fin bild på fikat med lussekatterna eller snarare julgaltarna.
  Biotopskyddsskylten har jag inte sett tidigare.
  Bra att bussen gick i dag för de som behöver åka.

  • Juldekorationerna är julklappar jag fått under åren… Jo det vart en liten kaffetår till duken, jag hade lite dåligt med skyltar på morgonen… Bio skyltarna har jag sett några gånger… det finns lite säregen växtlighet på den platsen… det är en bäckravin som är så fin att promenera igenom. Jag han aldrig se om det var några passagerare på bussen, när jag hörde den komma bakifrån koncentrerade jag mig på kameran för jag vet sedan tidigare att det sitter reklam bakpå.

 3. Kan det vara gårdagens instagram, de där dukarna? De har ju budskap 😀 Häftigt, sant, älskar´t. Jag har själv broderat mycket sånt, bara så att.
  Superfin skyltning!

 4. Men titta så bra det gick med hemmapyntet. Öletiketter är ju bästa sortens skyltar, alla dar i veckan, och vilken kul grej att ha inlackade servetter på bordet, fyndigt! Dukar med ordstäv har vi tretton av på dussinet ner på loppisen där jag brukar jobba ibland, och där knycker jag också en o annan skylt ibland.
  Toppen Åke, ha en fin början på julveckan!

  • Tack Paula! Jag är lite ovan att svara på kommentarer, men ska bli bättre 🙂 Så försåänt du har som jobbar på loppis, där kan man göra många skyltfynd 🙂

 5. Godmorgon bästa åke du är en hejare att skapa roliga och fina foton till skyltfönster 😉
  Passar på att önska dig en underbar och trevlig måndag :

 6. Härliga bilder från ert hem. Gillar julkulorna. Biotop skydd måste jag googla på

  Ha nu en jättefin början på veckan
  Hälsning från Malin

  • Tack Malin! Jo julkulorna står mig nära. Jag ber om ursäkt att jag inte lade till länken om skogen, på mitt nästa inlägg var det ordnat 🙂 Gick ju på promenad i den skogsdelen både lördag och söndag. Det var rådjursjakt så då fick det bli denna promenadslinga.

 7. Fina bilder som vanligt. Här ligger snön kvar även om det är tö och även om det är plusgrader på dagarna är det minus på nätterna. Nu är det snart jul, en annorlunda jul. Kinabror och jag ska försöka ge oss iväg och handla idag innan det blir för mycket folk. Önskar dig en god jul.

 8. Snyggt improviserat och snyggt skyltat! 🙂 ”Kaffetåren den bästa är av alla jordiska drycker” fick mig att bli nostalgisk. Den reciterade alltid min fina farmor när det var dags att dricka kaffe 🙂

 9. Det blev väl en alldeles utmärkt skyltning! Och vilken tur du hade att bussen kom precis i rättan tid, men skyltreklam och allt.
  Ha en fin julvecka!
  /Ingrid

 10. Jättesnygga bilder! Och som vanligt bjuder du på fina skyltar. Och att skylta hemifrån är perfekt. Här fick du till det!
  Önskar dig en fin vecka.

 11. Förlåt att jag inte såg ditt inlägg igår. Har ingen förklaring, förutom stigande ålder;-) Men tack för påminnelsen per mejl!
  Gillar ditt egenlackade bord. En av mina favo krogar i Stockholm Cliff Barnes har gjort samma sak. Det är hur roligt och personligt som helst. Dina julkulor är himla fina precis som dina broderade dukar. De är ju gamla och ger därmed en speciell känsla tycker jag.
  Såg ditt senaste inlägg. Ska snart gå in där och läsa mer om det biotopskyddade området.
  Gillade bussreklamen och undrade vad den breda bussen som gick på en söndag gör när den får möte;-)

  En toppen Skyltsöndag som jag läste på en måndag! Tusen tack för skyltningen och länken:-)

  • Jo Magnus på Alnö bryggeriet fixar och donar, julmusten är också god, mycket lite smak av sötma dessutom. Ölen ska kollas, dotra kommer imorgon då ska jag grilla henna, hon jobbar där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *