Some image

#Skyltsöndag 294

BP kör årets sista Skyltsöndag och det är klart att jag hänger på, jag hade ett liten dipp ett tag (av förståeliga skäl). Nu lägger vi detta skit år bakom oss och tar nya tag inför 2021. Vi vänder allt detta om vi tar tag i oss.

Jag trodde inte jag skulle få i hop mer än tre fyra skyltar från julaftonen… men det kom in fler bara jag tömde kameran och telefonen.

Min röda fina Bolinder Munktell BM 400 pyntar/pintar jag med den röda ratten & ljusstaken till varje jul. Jo det står faktiskt Volvo på den blå lilla skylten 🙂

I hallen välkomnas alla med tomtar som vanligt när man kliver in på Nacka, jag skojade till lite extra att tomten var i krokarna i år.

Dottern kom med julmust från Magnus bryggeri här från ön 🙂 Min hemmagjorda senap glömde jag göra etikett till. Men vi säger den heter: Åke-Nackas Senap då, eller Nackas-Åke Senap kanske passar bättre… i år vart den smaksatt med Tullamore & Stroh Rom. 

Vi firade Julaftonen med Lillplutten, vi hälsades välkommen av denna skylt på Märrgård.

Inne brann ljusen så fint.

Lillpluttens mamma har en boklåda.

Och på väggen hänger ett substitut till riktig julgran (en plats att hänga julteckningar på) 

Nu gillar ni denna bild för Facebook kan inte ha fel: 234 st har hitintills har gillat ”Pojkarnas Bus” julhälsning på ansiktsboka framför där man hänger julteckningarna. Vi blinkade ikapp för övrigt.

Nu lovar jag att detta är sista bilden från mitt kylskåp 2020, men här är den ”lutande fisken” vi smockade i oss på juldagen.

13 svar till “#Skyltsöndag 294”

 1. Börjar med sista skylten – säger bara lutfisk – MUMS!!! Det är inte många som gillar lufisk eller surströmming för den delen, men jag älskar båda.
  Dina skyltar var otroligt stämningsfulla den här söndagen. Såååå fina! Å du tillsammans med Lillplutten – vilken härlig selfie.
  Din senap ska hete ”Nacka-Åkes senap” tycker jag;-)
  Älskade din handskrivna skylt till bilen med ostkrokarna. Så jag skrattade! Riktigt fyndigt och roligt:-)
  Tusen tack för att du har skyltat och länkat nästan alla 52 söndagar i år. Hoppas du vill fortsätta även 2021:-)

 2. Tack. Åke! En skyltning som verkligen piggar upp och med så fina bilder. Kul med traktorn i juldräkt. Och så fint med alla välkomnande tomtar. Och extra roligt med ”tomten” i krokarna. Bilen i sig är ju superläcker. Den där senapen kanske kan ingå i en större produktion.Verkade väldigt god. Och julmusten från ön är säkert alldeles extra.
  Vad trevligt med jul tillsammans med lillplutten. Och julgranen där på väggen är så läcker. Boklådan också.
  Bilden på pojkarna Bus är så bra- Och ni ser ut att trivas.
  Sista skylten är en höjdare den också.
  Önskar dig fina dagar. Ha det bra!

 3. ”Om det inte var meningen att man ska ta en nattmacka, varför är det då belysning i kylskåpet?” är en annan text jag läst….hihi
  Så fint du och grabben blinkar och lyser ikapp! Det var nog bästa skylten detta året! och de andra var inte heller tokiga. Gillade den tecknade julgranen mycket, ska fundera på om jag har någon vägg ledig till nästa jul. Färg har jag så det räcker o blir över, undrar bara vad hyresvärden tycker…
  God fortsättning och gott slut, vi hörs när året bytts till ett oskrivet blad!

 4. Snyggt och absolut högaktuellt skyltande hos dig! Så fina tröjor ni har!
  Lutfisk blir det här någon av de närmaste dagarna … såå gott!
  Önskar dig en fin mellandagsvecka!

 5. Vilka fina jultröjor. Jag har också en röd och fin med glitter och glam. Man måste fira till så gott det går när julen inte blir som det brukar. Hoppas nu bara att nästa år blir bättre än det här. Hör att ni har regn där nere. Här är det snö men inte så mycket att det stör speciellt som Kinabror plogade åt mig igår så det är fint på vägen.

 6. Tomten i krokarna…hehehe…jo jag tackar för ordvitsen… 🙂
  Även för övrigt var det en glädjande julblandning…å ja….tröjorna är toppen!
  God fortsättning! 🙂

 7. Vilka läckra jultröjor ni har på er. Härliga bilder dessutom som man verkligen får julkänslor av. Det var ett fint bus denna gran 😉

  God fortsättning
  Hälsning från Malin

 8. Jag gillar din röda traktor med julbelysningen!
  Lokal julmust och gårdssenap. Det kan inte bli bättre!
  Fint med tomtarna som hälsar välkommen i hallen och är lite imponerad att både tomte och ostbågar har fått vara kvar. 😉
  Så fina ni är i jultröjorna med belysning.
  Gillar skylten i kylskåpet!
  Gott Slut och Gott Nytt 2021!

 9. Ååå vilket underbart inlägg =)
  Din senap låter mycket god. Välklädd i bästa jultröjor.
  Ja, nu lämnar vi det här året bakom oss och blickar framåt! Ock som sagt, det är alltid ljust i kylskåpet =)Gott slut och ett riktigt Gott Nytt År!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *