Some image

#Skyltsöndag 297

BP har kommit till sin BP:s Skyltsöndag nummer 297

Vem som helt kan vara med, häng på vettja.

Från fredagens lunchpromenad (närmsta grannen mot väster)

Busshållplats: Båräng med Nacka 2 skylt (över till mig) och Nackavägen ska det stå, visst klimat under väckan ändrade om lite.  

Helt fantastiskt om man skulle kunna komma upp i 70 km/h på Nackavägen och inte ligga i diket. Ni kom ihåg kurvan från i fredags?

Vart lite frysen i lördags när temperaturen ändrade sig snabbt ute, så jag brassade på lite i vedspisen i köket. Och genast…  

11 svar till “#Skyltsöndag 297”

 1. Hej Åke.

  Vilka vackra bilder du lägger ut, jag älskar ju snö på många vis, speciellt från insidan av kökfönstret med en kopp kaffe.
  Men fint är det hur som helst.
  29 grader? hoppsan hejsan, det var inte dåligt måste jag säga.
  Önskar vi hade en sådan spis ibland, kanske blir så nästa gång vi flyttar, eller en öppen spis, mysfaktorn är hög på det ju och man slipper frysa som vi ibland gör här på femte våningen.

  SV: Önskar det vore så lätt, vi har gjort så ibland men så fort föräldrarna går är det likadant igen.
  Ibland har det dock fungerat måste jag ju tillägga.
  Personalen behövs i korridorerna för att förebygga händelser, när det väl drar igång är det svårt att komma tillrätta med det.
  Man måste arbeta förebyggande hela tiden men utan personal är det svårt.

  Tyvärr får vi heller inte ha folk utifrån på skolan pga Covid-19 för närvarande.

  Ha det bäst Åke.

 2. Vackra skyltar gör själen glad och finstämd!
  Kylan, ja ett bra tag sedan jag upplevde över – 30 där uppe i norr, Ske-å. Saknar det faktisk. Men nu har jag fått glädjas åt snö och sol och – 12 ett par dagar så det så 🙂

 3. Nackahemmanet låter som en egen internetleverantör för alla som bor på Nackavägen. Läckert. Bilden med den röda himlen är fantastisk, och japp jag minns bilden från igår. Tror nog det räcker med 50 km/h för att hamna i diket i det vädret.
  29,4 grader – det var snabba ryck! Helt i min smak. Jag är lika frysen som du och älskar värme:-)
  En toppen Skyltsöndag igen! Tusen tack för den och länken:-)

 4. Dina skyltar är verkliga och tilltalande. Snön är snygg att titta på och kölden kan vara bister hos andra. Jag avskyr snö och kyla. Det gjorde jag inte när jag var liten. Att ha en spis att elda i är guld värt. Finns ingen mer ljuvlig värme.

 5. Men Åke, har du bastu i köket?
  Men himlar vilka himlar du lyckats fånga, är det kvällsrodnad eller morgonrodnad, den senare lyckas jag aldrig knäppa på bild, då sussar jag på söta örat.
  Läste nyss en bok skriven av en författare från Österbotten. Den heter Heiman. Undrar om inte det betyder hemman på rikssvenska.
  Tack för ljuvliga foton, tittade kanske något mer på himlen än på texterna men jag kanske är förlåten?

 6. Oj! Det var inte lite du lyckades pressa upp temperaturen. Lite i varmaste laget om du frågar mig 🙂

  Härliga vinterbilder!

  Haha! När vi var på Irland och körde vänstertrafik på smala, smala vägar så undrade jag också över hastighetsbegränsningen. Man fick köra i 100 knyck – helt omöjligt faktiskt 🙂

  Ha det gott!

 7. Så vackra vinterbilder! En njutning att se. Och så skönt att du fick upp värmen inne rejält. Vill till att rätta farten efter väglaget. Önskar dig en bra vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *