Some image

Skyltsöndag #299

BP:s Skyltsöndag är nu uppe i nummer 299. Nästa gång så 🙂

Nacka skylten har nu blivit överplogagad eller säger man inplogad…

Ikväll blev det lite sen handling på ö:ns Supermarket.

20 svar till “Skyltsöndag #299”

 1. Insnöad skylt, tinar väl fram i april eller maj. Hoppas du hittar hem utan vägvisare! Stor fin butik kan du stoltsera med, vår lilla närbutik har öppet 9-18, men det räcker gott, det går snabbt att ta sig igenom den lilla men goa affären.
  Ha en fin början på februari!

  • Så farligt är det inte, mycket snö har vi men traktor också 🙂 Men framöver maj har vi tinat fram ja. Tänk att ICA serverar nästan 10 000 invånare på ön också. Nu har dom fått upp en räknare hur många som är inne i butiken. Så vi får hoppas att alla kan skilja på rött och grönt (kommer mer info på 300 jubilaret)

 2. Tur att du vet var du bor och/eller har gps. Men stackarn som inte vet var Nacka ligger. Vilka snömängder ni har fått. Det har vi i och för sig också fått, men här är det kanske max 30 centimeter, och då är det ju kaos i nollåttaland.
  Vilka generösa öppettider i er supermarket! Tur med kvällsöppet när man har glömt nåt viktigt till söndagsmiddagen.

  Två toppen irl skyltar från Alnö! Tusen tack för dom och länken:-)

  PS. Rubrikbilden är ju sååååååå vacker. DS.

  • Ja än så länge hittar jag hem 🙂 Det är inte så många som behöver veta heller vart Nacka ligger, här sköter vi oss själva liksom. 30 cm snö är mycket för er det förstår jag, här har var annan gård traktor så då blir det helt annorlunda. Sedan minst en bil med 4w drift på gårdarna (på min finns det två) ICA ska betjäna nästan 10 000 av öns invånare också, och säkert många som handlar i city på COOP, Willys eller Lidl också.

  • Ja butiken är fin och rymlig. Dom har även försökt få oss kunder att handla på särskilda tider. Man behöver inte åka av ön för att handla 🙂

 3. Insnöad skylt? Eller inplogad? Hoppas den snart kommer fram igen. Mycket snö har ni förvisso.
  Kul skylt hos ICA. Här skulle jag känna mig välkommen.

  • Ja butiken är bra och nya ägare har satsat på kvalité på hög nivå. Nacka skylten blir nog sådär ett tag till, det har bara kommit halvvägs med snö 😉

 4. Harrejösses och här sitter jag med gröna gräsmattor fast lite is på Vänern.
  Fina skyltar från Norrland, må jag säga, och mat får ni tag i, viktigt, välkomnande!

  • Tack Geddfish! Jag skulle tippa på att jag har 30 cm tjock is nedanför mig nu. Jag ska gå och provborra till helgen. Jodå mat har vi och tänk att butiken ska serva nästan hela öns befolkning snudd på 10 000 st bofasta.

  • Ja snödjupet är säkert 65 cm, det blir ju plogvallar också. Ja det är Ö:ns enda affär numer. Det finns en mack och en servicebutik också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *