Some image

Skyltsöndag #302

302 får mig genast att tänka på Fords motor med 302 kubiks tum volym som bland annat satt i den kända Ford Mustangen från 1964. V8 såklart 🙂 Igår fick jag förresten diskutera en drivaxel från en Ford 68, det var en gammal kompis som ringde och behövde råd. Men det är en annan historia.

Nu siktar vi in oss på BP:s Skyltsöndag nummer trehundra två.

Tänk om alla kunde göra så här! Ja läs gärna en gång till. 

Från min skoter huv.

Viktig filt, upphängd lättillgänglig på väggen.

Från kylskåpet. Upphängd lapp från min sjukgymnast att träna mitt knä. Las Vegas har jag inte varit till, utan det är en present från min svägerskas dotter som varit dit för något år sedan. 

13 svar till “Skyltsöndag #302”

 1. Brandfiltar är bra att ha. Snygg skylt du fått från Las Vegas, har varit där och åker gärna dit igen, en galen värld!
  Hoppas du tränar ditt knä som sjukgymnasten vill.
  Må så gott!

 2. Är rätt bra på bilmodeller, men inte på deras motorstyrka. Men Ford Mustang 1964 var väl i klass med Corvetten från samma år. Dregel, dregel:-) Och båda vill jag ha i rött;-)

  Tvåan – ja, så himla enkelt. Man måste bara komma på det…

  Brandfilt har vi också. Den ligger på hatthyllan i hallen. Sedan har vi en brandsläckare också som ingen av oss vet hur man använder;-)

  En härlig skyltmix! Tusen tack för den och länken:-)

  20 minuters cykling på motionscykeln – suck. Hoppas du har en tv med nåt spännande som du kan titta på under tiden. Cykling är det tråkigaste som finns enligt mig.

 3. Du får med så mycket skylt och lite till du Åke!
  Tumme upp 🙂
  Brandfilt, ja, det skulle jag ju skaffat, förra boendet bjöd på det.
  Skylt 2 ger hopp 🙂

 4. Brandfilten har jag i ett köksskåp, men när jag värmer olja i kastrull tar jag fram den och lägger bredvid locket. Brandsläckare står på köksbänken och två större släckare på övre delen av källartrappan och två pulver på andra våningen. Glöm inte att göra sjukgymnastiken, min sjukgymnastik har jag fått skickad i en app och varje kväll frågar tfn om jag gjort mina övningar . Fuska går inte heller (inte för att man vill fuska- det gäller ju en själv) för sjukgymnasten ser hur många gånger man öppnat programmet och fyllt i sina repetitioner. Du ha en ny bra vecka!

 5. En härlig skyltblandning.
  Färgstarkt med brandfilten som är bra att ha.
  Las Vegas skylten var snygg, som kanske gör övningarna lite roligare?

 6. Läckra skyltar ! Åh, en Mustang! Har faktiskt kört en under ett par veckor i USA i slutet av 70-talet. En cab. Modell från 70-talet med en V8. Men det begreppet kände jag då knappast till.
  Och till Las Vegas skylten! Dit körde jag med Mustangen från Los Angeles. Häftigt att glida in där. Var livrädd för att krocka. Men tempot är lågt.
  Ett minne jag har med mig.

 7. Gal du som en tupp när du står där på ett ben?? du vet att det hör till???
  Hoppas öveningar hjälper så du kan dansa Små grodorna runt midsommarstången!
  Men den första, jag har läst både en och två gånger, men vad syftar den på?? På vilket då vis gör de det enkelt? Hjälp, förklara!!!

 8. Nån brandfilt har vi inte, men det borde vi nog ha ändå. En brandsläckare hänger utanför dörren i alla fall.
  Las Vegas har jag varit till… minst fem gånger. Inte för att jag gillar spel (spelar inte alls) men jag är fascinerad av den konstgjorda världen där man kan träffa en packad Elvis på en permobil eller se nån fantastisk show.

  Snyggt skyltat!

 9. En brandfilt saknar vi, men har en brandsläckare och lågt till marken. Vi borde skaffa en brandfilt också helt klart!
  Bra med skyltar som ger en liten pekpinne! Hahaha!
  Träna på med ditt knä!
  PS. Din header är helt fantastisk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *