Some image

Skyltsöndag #308

En god fortsättning på påsken önskar admin på Nacka site, vi kör vidare med BP:s Skyltsöndag som alla andra söndagar.

Vi startar skyltande här

Jocke fick allt köra den sista biten med traktorn i veckan på deras lastbil… se så fint JS Frakt lastbilarna är lackerade.

Jag tog mig en liten resa norrut i veckan. 

Många inblandade i detta bygge av lyxlägenheter i Örnsköldsvik, jag tror dock inte att dessa två byggbolag var inblandade.

Möteslokalerna på hotellet.

Kvällssol över hotellet. 

Mågämnet hade sett att påskharen varit till Märrgård med påskägg till mig.

Vi stannade inte på letande av påskägg.

Lillplutten kom åkande på sin 4 hjuling. 

30 svar till “Skyltsöndag #308”

 1. Oj måste varit ett stort påskägg! Nästa år kanske jag snor den idén med att lägga öl i ägget till min snöröjare =) Tack för tipset.
  En egen fyrhjuling vilken lycka och supersnygg lack på lastbilen.
  Ha det bra nu det sista av påskdagarna!

  • Tack LillaSyster! Jodå ägget var stort, sno iden du (jag uppskattade verkligen det) Lillplutten är lycklig där på sin gård, igår kom det en film där han badar fötterna i bäcken som rinner över gården. De flesta lastbilarna har denna lack i åkeriet. Jag måste fråga just varför Skalman är avbildad.

 2. Superläcker skyltning, precis som du brukar ha! Snygga bilar, läckert påskägg, lillpluttens fina 4-hjuling.
  På tal om innehållet i påskägget så fick jag se två snubbar som äggade fram lite ostadigt med varsin kasse i handen. Inte ägg i dem men förmodligen öl. Kan tänka mig att man någonstans igår kväll firade Villas dubbelguld!
  Trevlig påskdag!

 3. Hotell är fint att vistas på tycker jag, god mat och rena lakan är ju A och O när man är på resande fot.
  Fin lastbil där, känner en del chaufförer så lite koll har jag allt 😉

  Ha det fint Åke.

  • Tack Micke! Flera av deras lastbilar har denna Skalman lackerad på hytten. Det här är tredje hotellnatten sedan ifjol då pandemin startade, jag brukar annars ha många fler. Tyvärr tycker jag att utbudet är svagt nu med mat och frukost… men det finns ju en orsak. Jo det är bra att känna folk med lastbilar.

 4. Det påskägget satt väl bra! Tackar för det:-) Å Skalman på den häftiga lastbilen är en höjdare. Otroligt skickligt gjort med ”airbrush”. Snyggt!
  Kul med lite frågesport på hotellet. Garanterat coronasäkert skulle jag säga. Å Timrå är ju ditt specialämne har jag förstått;-)
  O-vik är ju rätt känd för sitt färgglada Ting 1. Det ska bli skoj att se om husen med lyxlägenheterna blir lika fräcka som Ting 1. Tornet där på bilden ser ju ganska tråkigt ut – utifrån i alla fall. Kanske mera spännande inuti…
  Det ska böjas i tid – Lillplutten på en fyrhjuling – härligt att se:-)

  Tusen tack för en härlig påskskyltning. Stort tack för länken också:-)

  • Tack så mycket BP! Ägget satt fint ja 🙂 Det är otroligt lite folk ute på hotellen, av viss anledning. Jag bodde mina första 36 år just i Timrå, så det har satt sina spår Jag fick fråga syrrans pojk (som bor däruppe) om detta hus. Han hade inte så bra koll… Jag är inte ofta i Ö-vik numera heller… det var mitt kundområde förut så jag har ingen att fråga längre. Lillplutten älskar att åka omkring sådär nu när snön nästan är borta…

 5. Det var ett annorlunda innehåll i ett påskägg. Men uppskattat, förstår jag. 🙂
  Läcker målning på lastbilen.
  Läste Haparanda och tänkte att åhå, nu börjar han närma sig Norrbotten. 😉 Men då var de ju Ö-vik istället. Det där huset var inte snyggt och passade inte in där.
  Det går undan när Lillplutten kör fyrhjuling.

  • Tack Byblixtra! Vet du att jag tänkte på dig när jag tog bilden mot Norrbotten 🙂 Jag uppskattade gesten med ägget, fick det för ett tack för hemtagningen av hjullastaren förra veckan. Jag förstår inte varför huset har placerats där heller, måste ha varit finare i hamnen. Men jag vet att dom byggt där också… 4 hjulingen kom in sent på hösten förra året, så han han inte öva så mycket men nu du!!!

 6. Härlig skyltning! Och mycket här fick mig att längta till Ö-Vik och Höga kusten. Har ännu inte gett upp hoppet om att komma dit i sommar. Har inte gett upp om Alnön heller.
  Ett välfyllt påskägg var det . Och säkert ett passande innehåll. Och gott!
  Kul med LillPlutten på sin fyrhjuling. Han ser ut att gilla den. Skulle gärna testa en sådan.
  Ha det fortsatt bra!

  • Tack Ditte! Ö-Vik har en härlig natur, det kallas inte Höga Kusten för intet. Det sista som överger en är ju hoppet men jag personligen tror inte på resande till sommaren… det här men immunitet sätter käppar i hjulen… Jag uppskattade verkligen ägget! Lillplutten kör på bra nu 🙂

 7. Vilken kreativ påskhare du hittade som fick ett så härligt ägg, det hade varit välkommet! Inte många företag som har konferenser på hotellet så här i pandemitider. När kommer såna aktiviteter åter igång tro? Nu har ju alla blivit inprogrammerade till att bara ha digitala möten…kommer vi ens att återgå till ”som det var förr”?
  Mysigaste fotot var ju förstås det sista…
  Ha en fin efterpåskenvecka!

  • Tack Paula! Påskharen var så snäll i år 🙂 Det var en kollega och jag som hade träff, jag blev utbildat, vi passade på och utnyttjade situationen och givetvis Corona säkert. Konferenser IRL ligger förmodligen långt bort i tiden. Vi får alla lära oss något nytt i dessa tider. Jo han trivs utmärkt på denna gård 🙂

 8. Jag har varit i Övik några gånger bla för att bada i deras fina badhus. Roligt att vara ute på en liten resa. Det ger dig nog inspiration. Det är det jag saknar när man sitter här i skogen och låter kallblåsten från fjällen få en att bli alldeles förstörd. Må blåsten sluta och solen komma fram. Vilken skitvår det här är.

 9. Det är verkligen en skit vår. Det blåser bra vid kusten här med, grejor har åkt runt på tomten i natt. Badhuset är mycket fint, men har du provat det i Sundsvall förresten? Det är också fint.

 10. Haha! Det perfekta påskägget ju! Minns en gång när jag fick ett bautastort påskägg av svärföräldrarna. Såg fram emot en himla massa godis, men när jag öppnade ägget fanns det inte en enda godisbit… Nej, i ägget låg det en blomvas… Jag tror att jag nog inte lyckades dölja besvikelsen 😀

  Snyggt skyltat!

  • Tack Lena! Jo dom har lite egna idéer dom där Nolaskogsarna (vi Timråbor kalla Ö-Viksbor för Nolaskogsare) Men annars bygger dom lite kreativa hus i hamnen annars.

 11. Det är ett bra mågämne du har, som vet vad svärfar behöver! Ett stort ägg med öl kan aldrig vara fel!
  Snyggt skyltat!
  Ha en fin annandag!

 12. Jättesnygg motivlack på skalman. Det ser Coronalugnt ut på rumtavlan. Kul påskägg, men visst finns det godare öl att stoppa i. Fin aktionbild på Lillplutten.

  • Svar: Jodå det finns godare öl. Men Pripps vet Henke att jag gillar. Skalmanbilarna är riktigt snygga. Och alla rum var lediga, konstigt va 😉 Lillplutten är alltid kul att fånga på bild, tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *