Some image

#Skyltsöndag 310

Ännu en Skyltsöndag med BP

Jag drog söderut i veckan… 

Genom Bollnäs där vintern kom tillbaka.

Ja som vanligt dessa från:

Det ser inte ut att vara trångt på laddstationerna precis… 

Lars-Lars busshållplats.

En som troligtvis väntar på vår i X län.

Hemma på min gata: Där behövs all stöd som kan tänkas för denna skylt.

17 svar till “#Skyltsöndag 310”

 1. Oh, här behövdes mycket stöd på din gata!
  Fina skyltar, helt grejt och snyggt, som du brukar! Våren låter sig dröja men den kommer, i sinom tid.

 2. Om du bara visste hur lik kvinnan på första skylten är lik mig – till och med kläderna stämmer;-)
  Bollnäs – där tänker jag (konstigt nog) alltid på bandy…
  Visst är det märkligt – alla skriker efter laddningsstationer. Kommunerna bygger dom och så står dom tomma. Det ser likadant ut här i nollåttaland.
  Lars-Lars – vilket roligt namn för en busshållplats. Å skylten nära dig behöver nog en hjälpande hand tror jag.

  Återigen en toppen Skyltsöndag. Tusen tack för den och länken:-)

 3. Nu börjar jag känna igen mig i Bollnäs, i alla fall deras skyltar. 😉
  Gillar bilden med cykeln vid mc-parkeringen och så bussen i bakgrunden.
  Sista bilden är bäst! 😀

 4. Plustrafik? Inte för oss 60plussare va? så många Bollnässkyltar med schwung i texten, det låter allt som dom där är stolta över sin stad! Lars-Lars busshållplats såg spännande ut, undrar hur den fick sitt namn. Bodde det många Lars som klev på bussen just där tro?
  Ha en fin vårvecka, nu är det skönt på riktigt

  • Plustrafik: Jag vet inte om den finns längre faktiskt. Man fick beställa en taxi för samma pris då bussarna inte gick. Har faktiskt utnyttjat det en gång och vart då hemskjutsad ända fram till bron. Detta gällde om man bokat två timmar före och anslutningsbussen till och från bussen från stan. Jag har noll koll på Lars-Lars busshållplatsen, antar att bynamnet heter så. Nu börjar det bli skönt på riktigtja.

 5. Fina vinterskyltar…men vad är Lars Lars, norrländskt dubbelnamn eller? Här verkar det ju nu efter förra veckans snöväder bli vår.
  Se nu till att heja på ditt lag, vill inte se att de andra går upp, de betedde sig så illa mot Karlskoga!

  Ha en fin vecka!

  • Tack Christian! Jag har lite dålig koll på de ortsnamnen… de har flera roliga namn på sina platser… Våren är på ingång nu, men april är ändå april. Vi ska inte ropa hej innan vi är över bäcken. Jag minns en sista april jag vaknade upp och tittade ut, en dm snö hade kommit under natten. Begav mig under dagen till bensinstationen och köpte 10 liter diesel i en dunk varvid mackägaren frågade: Ska du elda brasa? Hur kunde du veta det frågade jag? Det är minst 10 st före dig som köpt likadant 🙂 Vi har som en tradition att alltid elda brasa och många vänner på besök. Jag tror vi fick fjupp på den kl 05 på morgonen 🙂 Men glad i hågen var vi alla. Jo grishockeyspelarna var här och gjorde bort sig. Att inte tåla att förlora med 7-0 visar på dåligt sportsligt uppträdande. 4 matcher avstängning för bentacklingen som Hartman fick så ledbandet gick av (blir borta minst tre månader, rehabilitering) och tre matcher avstängning för den andra som bröt näsbenet med sin armbågstackling. Är detta hockey? Dahlen (lagkaptenen) snäppte av Canal+ Mike rätt friskt i TV rutan.

   • Såg (tyvärr?) inte 7-0 matchen, men menar du att de betedde sig illa då med? Hoppas verkligen ni tvålar dit dem ordentligt, sådana där skulle inte få spela…..

 6. Det är dåligt med vårvärme, snöande lite idag här inget som lade sig men ändå tråkigt. Vi får hoppas att värmen kommer nu i maj som lurar runt hörnet. Ha en fin vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *