Some image

Skyltsöndag #328 på min födelsedag.

BP kämpar på så bra dessutom på min födelsedag.

Vart är det jag tjatar om vart 1:an går? Jo till Alnön eller tillbaka till Sundsvall.

På sin födelsedag får man äta stekt inlagd strömming också 🙂 

Vad smakar inte bättre med en kall till mellanmål ? (min livskamrat sedan 33 år fixade fram detta) 

Nu kollar vi lite på födelsedagspresenter: Kolla vad Lill Plutten ordnade 🙂 En sådan där Loppan.

Se vad man fick upp 🙂 

JAAA då startar man om på 32 årsdagen 😉 

20 svar till “Skyltsöndag #328 på min födelsedag.”

 1. Stort, stort GRATTIS på födelsedagen! Å som du firade den – precis som du ville. Å din sambo lär känna dig väl efter så många år. Vet inte om jag har berättat det, men min man och jag var sambon i 34 år innan vi slutligen gifte oss 2012. Kanske dags för er också – prövotiden är ju väl tilltagen, eller hur;-)
  Så roligt med Lillpluttens loppa och texterna. Minns när jag var liten och gjorde loppor. Snacka om roligt minne!

  Tusen tack för din fina skyltning och länken:-)

  • Tack BP! 34 år då har vi en liten stund till att fundera då… men jag har friat en gång och fick nej. Hur handskas man med det 😉 Lillpluttens loppa var så kul. Jag fick två personliga saker till av honom.

 2. Stort grattis på födelsedagen! Hoppas dagen varit bra på alla sätt. Och nog verkar det så. Gillade extra ”loppan” men text som ”Lill Plutten” ordnat till dig.
  Härlig skyltning fick du också till.

 3. Haha, det var ett roligt inlägg . . . tänk att behöva skylta med sin födelsedag . . . :), men det blev ju riktigt lyckat, att det finns barn som gör loppor fortfarande är kul, sen var det väldigt roliga saker ”plutten” skrivit . . . han verkar gilla morfar!!!
  Sen blir man ju bra sugen när man ser stekt strömming för att inte säga en kall öl …

  • Tack Christian! Jag tog två saker i en, kanske någon gillar vad man bjuder på 🙂 Jo här är man populär 🙂 Stekt strömming och en kall till kittlade störtskönt i kistan ska du veta 🙂 (nu räckte det till flera omgångar serru)

  • Tack så mycket Skogsnuvan! Strömming som är stekt och inlagd är en favorit sedan barnsben ska du veta. Man kan variera bröd 😉

 4. Fick du en öl? Eller vad fick du på Pluttens Loppa? Lite tveksam till din favoritmacka, brukar vara så beniga så….
  Hoppas livet lever efter 6???? också!

 5. Jodå livet fortsätter bra många år till 🙂 Du jag fick upp alla sakerna på loppan… så bra många öl fick sköljas ned 🙂 Beniga?!?! då är dom dåligt rensade eller på fel sätt. Här hemma klipper vi upp dem med sax (har min svärmor lärt oss) hon är fiskardotter och uppvuxen på bla strömming. Jag har en bild där min dotter är max 8 år som rensar för fullt. Tills för några år sedan lade vi alltid strömmingsskötar på somrarna, men sälen och skarven har förstört så mycket nu. En av anledningarna till att svärmor blivit så gammal är att hon är uppväxt på strömming säger hon. Hon fyllde 100 år i april.

 6. Grattis i efterskott! Va kul att du bor skapligt nära den berömda och helt fantastiska bron, kul historia där med din kompis Gunnar!
  Jag njöt av både utsikt, den fina bron och surströmming ( och en strömmingsmacka till lunch där på hotellet också, mums!), en jättefin kryssning har vi haft!
  Ha en fin fortsättning på veckan!
  PS. Kan tänka mej att bron är vackert upplyst på kvällen!

  • Tack så mycket Susjos! Hotellet ligger fint placerat, det byggdes före bron. Gjorde många söndagsturer dit när bron byggdes. Det var som ett skådespel att sitta och beskåda utsikten hur bron blev till. Vår dotter firade vi där med en födelsedagsmiddag (som hon önskade)

 7. Stort GRATTIS till dig! Du kanske tycker det är sent kommet, men du har faktiskt rätt många dagar kvar på din födelsedagsmånad 😀

  Loppan… Där slog en nostalgikick in! Jag hoppas du lyckades träffa av ÖL-uppmaningen många gånger 😉

  Snyggt födelsedagsskyltat!

  • Tack så mycket Ama! Jodå jag träffade och fick ett par öl. Jag hade totalt glömt bort denna loppa, till och med namnet på den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *