Some image

Skyltsöndag #329

Mitt bidrag från skyltar under veckan till BP:s Skyltsöndag

En skylt strax norr om Härnösand. Men det här gör vi ju ändå via oss Skyltdeltagare 🙂 

Finns en skyltare som ränner runt i Alfta också förutom mig då, eller hur Paula

Här finns ytterligare två deltagare som ”ränner” omkring denna plats och missade detta, nämligen Ditte och Susjos vid Veda och Hörnön 🙂 

 

Stranden vid den stora bron 🙂 

Uppsatt på en arbetsplats. Ett anspråk på veckans höjdare kanske… klart att chefen ska tjäna på mig.

20 svar till “Skyltsöndag #329”

 1. Vilka underbara skyltar som dina bloggkompisar missat. Vilken tur då att du går i deras fotspår och visar upp allt läckert som de inte har sett:-) Det tackar jag för:-)
  Skrattade gott åt skylten att chefen tjänar på att hans anställda gör ett bra jobb. Det är visst krasst, men stämmer ju.

  Tusen tack för länken och en härlig blommig skyltning:-)

  • Tack BP! Klart chefen skall vara nöjd, jag har ju blivit anställd av någon anledning. Jag tar mig mina egna vägar som alltid 😉 Jag har ju tur som nästan åker land och rike runt, så ibland stannar man till för att sträcka på benen… dricker lite och tar en macka från medhavd matsäck. 30-40 mil om dagen är inget ovanligt för en Norrlänning. Det var tänkt över 80 mil på tisdag och lika mycket hem på fredag… men av ett skäl måste jag avstå tråkigt nog.

 2. Men Åke, att vi missade varandra i världsmetropolen Alfta! Villigt kan erkännas att jag inte sett varken byggnaden eller blomsterskylten….
  Hade gärna tagit en fika med dig, men det verkar ju som du reser land och rike runt så när man minst anar det dyker du väl upp i Sundborn också!
  Den sista skylten är ack så sann, har hela livet försökt bli chef, men en chef har ju också en chef…..så till slut är det nog bara VD:n som får den största kakan…o dit har jag aldrig kommit!

  • Alfta besöker jag titt som tätt, har tre kunder där i världsmetropolen. Nu hade jag varit i Viksöfors, det här stället är en busshållplats vid vägen in från Falun du nämner. Byggnaden kan vara ett äldreboende typ. Ja rätt var det är så ses vi över en fika 🙂 Företagen har börjat lite att släppa på sina besöksförbudsrestriktioner så jag utökar hela tiden området/resplaner. Klart ens chef ska vara nöjd.

 3. Vilka underbara skyltar du hittat . . . härligt med uppmaningar att kramas . . . även om det i dessa tider kan vara kontroversiellt.

  Ha en fin vecka 🙂

  • Tack Christian! Kramas skylten har några år på nacken nu, då måste sett den när du passerade mot Höga Kusten bron.

 4. Sedär ja vad vi missade! Men första skylten såg jag faktiskt genom bussfönstret. den som Mats och Karin har satt upp, sån trevlig skylt!
  Jag blir alldeles varm i hjärtat när jag ser de fina skyltarna från Alfta, min mammas hembygd! Tack för fina skyltar och för länken 😉
  Ha en fin vecka!

 5. Inser att jag missat en del här. Men, det kommer flera år. Hoppas jag så jag får ha bättre koll. Lovar! Men tills dess är jag glad för att se dina från Veda och Hörnön.
  Härliga skyltar som vanligt. Du är bra på att hitta dem.
  Sista skylten är så bra!
  Kanske lite kan falla även på andra.
  Ha det gott

  • Tack Ditte! Det var lite ironi att reta er lite 😉 Ibland har man tur bara. Som jag åker omkring stöter jag på lite här och där. Detta är på gamla vägen där E-4:an gick till Lunde där den gamla bron gick över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *