Some image

Skyltsöndag #338

Skyltsöndag med BP

Måndag, det som inte fick hända har hänt. ICA Supermarket på ön rånades direkt på morgonen kl 06:00. Gissa om det vart kö på väg över till fastlandet. 1,5 timme tog det för mig att ta sig över bron. Alla bilar gicks igenom. Polisen stod med förstärkningsvapen och hade täckta ansikten. Rätt otäckt, men ingen av personalen vart fysiskt skadade. Den var stängd resten av måndagen. Mitt paket fick jag hämta på tisdag och möttes av denna skylt vid ingången.

Besök i residensstaden Härnösand.

En vän tipsade mig om denna skylt på ansiktsboken, klart jag for förbi. Man vart lite sugen att testa skotern förstås 🙂 

Så jag tog fram den på lördag 🙂

Besviken Timråsupporter checkas till av Lola.

Pyntat för fest.

Även dekorationer på fönstren hade Lill Plutten ordnat.

Supportern Backman.  

Frankenstein. 

BU!

Åre choklad. 

22 svar till “Skyltsöndag #338”

 1. Vilken fin skyltning! Första skylten på den lokala ICA tycker jag är mycket sympatisk och bra. Det räcker med att personalen är traumatiserad, den behöver inte älta det hemska som har hänt om och om igen. Bra även för att förhindra skvaller. Eloge!

  Halloween är stort även i Sundsvall ser jag. Det har ju kommit mer och mer de senaste åren. Rätt kul, speciellt för barnen såklart.

  Åre choklad är faktiskt riktigt god. Går att köpa i mitt shoppingcentrum. Min man gillar den.

  Ytterligare en lyckad söndagsskyltning:-) Tusen tack för den och länken:-)

  • Tack BP! Jag vet inte exakt hur det gick för personalen… men jag vet att det förekom vapen. Emelie (ägaren) gick ut tidigt med att personalen klarade sig fysisk i alla fall. Det är för barnen det gäller tycker jag med Halloween. Åre chokladen hade Pluttens pappa med sig därifrån i veckan och på torsdag åker jag förbi där. Jag hoppas jag hinner titta in, och vist är den god.

 2. Stack personal…..hoppas att alla hade något positivt att berätta för dem. Jag hoppas även att de som rånade åkte fast. Snyggt skyltat och så mycket lill Plutten fixat =) Ha nu en ny bra vecka!

 3. En klok skylt från personalen!
  Snyggt skyltat i övrigt – och även om jag inte gillar halloween, så beundrar jag alla kreativa , som Lill Plutten t.ex. 🙂
  Hoppas du får en bra start på november!

  • Tack Anki! Är ingen fan till Halloween. Men i Pluttens sällskap var det bara att hänga på. Jo Emelie (ägaren) utryckte sig mycket klokt.

 4. Fy vad läskigt med rånet, stackars personal! Fast det var en väldigt fin skylt dom hade satt upp dagen efter. Dumt att älta det som hänt.

  Snyggt skyltat igen!

  Ha en fin start på den nya månaden!

 5. Så snyggt skyltat! Men fy va jobbigt med ett rån i er ICA-butik, men en sån smart skylt de har satt upp efter rånet.
  Svar: Javisst har jag sett Björn Ranelids frus rader på facebook, vad som händer nu i förlossningsvården är inte en dag försent, få se vad nu detta leder till!
  Ha en fin vecka!

 6. Oj, så dramatiskt! Bra att ingen blev fysiskt skadad. Det var en trevlig skylt som de satt upp i butiken.
  Fin bild på skylten på skoterleden.
  Haha…det ser ut som att det lär dröja ett tag innan du kan köra skoter. 🙂

 7. Mycket bra skylt från personalen, men skit att den ska behövas. Förmodligen blev rånbytet cigarretter och oxfilé…ev nån krona i kassan. En himla läskig upplevelse, o så onödig! Du är en riktig supporter du, känner bara en till, barnbarnsgrabben AIK:aren som redan har börjat pynta sin ettåriga dotter med diverse svartgult krams…
  Vilken trevlig halloween ni har firat.
  Hoppas veckan blir till belåtenhet

 8. Jag vet inte exakt hur det gick för personalen… men jag vet att det förekom vapen. Emelie (ägaren) gick ut tidigt med att personalen klarade sig fysisk i alla fall. Det är för barnen det gäller tycker jag med Halloween. Åre chokladen hade Pluttens pappa med sig därifrån i veckan och på torsdag åker jag förbi där. Jag hoppas jag hinner titta in, och vist är den god.

 9. Verkligt trist, obehagligt och onödigt med rånet. Hoppas och önskar att polisen får fast de skyldiga.
  Gillade skylten med att ”berätta något roligt”.
  Åre chokladen är så god men knepig att få tag på här söderut.
  En eloge till Lill Plutten som dekorerat så fint. Och ytterligare en eloge till din snygga snöscooter.
  (Hade de mina i Timrå i helgen. I Bergforsen.)

 10. Härliga skyltar allrahelst den längst upp. Jag har inte hängt med riktigt men jag förstår att butiken blivit rånad. Det känns för jäkligt att det händer så mycket sånt numera. Det blir en otrygghet för både personal och kunder. Vi har en kommunpolis som besöker butikerna varje dag och några väktare men det kan ju hända när dom inte är inne på just den butiken just då

  Ha en fin dag
  Hälsning från Malin

 11. Ja man kan ju undra hur sjutton folk tänker. Tog man mat för pengar lär det väl inte finnas.
  Jag har inte ens fixat någon pumpa i år och bara ett par häxor har fått komma fram. Det är riktigt ruggigt här och har regnat i tre dagar men man får vara glad att det inte är snö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *