Some image

Skyltsöndag #342

BP radar upp Skyltsöndag på Skyltsöndag nu har hon kommit till nummer 342.
Idag så här inför julen kör jag med en röd tråd: Omtanke

Startar med skylten om

Omtanke i stor bemärkelse

Kanske ännu större

Sedan gäller det att ta tillvara också

Nu går jag in på den skämtsamma delen… (h) julen står för dörren, sommardäcken ska strax rullas in i sin vila.

Lillebror har plockat ihop två kassar med överraskning till mig från Petter Solberg Collection… Ska bli spännande 🙂 Snacka om omtanke!  

Och ni som inte läst mitt tidigare inlägg önskar jag er alla en trevlig 1:a advent.

13 svar till “Skyltsöndag #342”

 1. Trevlig advent till dig med!
  Å vilken röd tråd det blev idag. Omtanke i versaler skulle jag säga. Sedan är det ju en himla tur att jag vet vem Petter Solberg är och att hand gulliga son Oliver verkar gå i pappans fotspår. Snacka om att ”ärva” gener;-)
  Skrattade gott åt första skylten – reklam för ”billigt” papper verkar vara inne just hos alla kedjor. Å jag skrattade såklart även åt bildäcken som väntar på förvaring – hahaha:-)
  Så fint med vänskapsmöten:-) Skylten på apoteket känner jag igen. Tänkte fota det i veckan, men de satt tre kvinnor på bänken och skymde texten. Men du lyckades ta en bild:-)

  Tusen tack för din fina omtänksamma skyltning och stort tack för länken också:-)

 2. Jag har missat både Coops och Apotekets skyltar men här fick jag ju se dem. 🙂
  Kul bild på sommarhjulen. Så du har bytt till vinterhjul nu? Jag har haft dem på sen slutet av oktober men i fortsättningen ska jag byta runt 15 oktober oavsett väderlek för mitt vad det är så är det snö och is över en natt.
  Alltså, jag fick googla Petter Solberg. 😀 Å, blir ju än mer nyfiken på vad det kan finnas i påsarna. 😀

  • Vinterdäcken sattes på förra helgen, det är på en bil som inte används så mycket, dessutom är det X-drive system på den så den klarar sig mycket bra. Jo nog är jag nyfiken på vad som finns i påsarna ska du veta. Jag ska fråga imorgon hur många pengar jag ska skicka också 🙂

 3. Omtanke är viktigt. Att ge omtanke och att få känna den. Att den sedan kan ske på olika sätt ingår liksom. Tycker du i din skyltning fått fram mycket av det mesta vad gäller just detta. Härliga bilder!

  • Tack Ditte! Det vart ett litet brett register, men dom små detaljerna kan ha stor betydelse. Kan vara några som sitter för sig själva.

 4. Kallt är det här snöigt är det här och här sitter jag och eldar och huttrar lite lätt. Fina skyltar har du som vanligt och jag hittar inga alls. Ha en fin advent

 5. Snyggt och omtänksamt skyltat! 🙂 Hjulen står för dörren… Haha! Vi har inte bytt till vinterdäck sen vintern 2005… Men vi har snöstrumpor till bilen ifall vi ska upp på högre höjder här i Spanien där det kan finnas snö. Som när vi ska åka skidor, till exempel.

  Ha en fin start på veckan!

 6. Vad kul med röd tråd å inte vilken som helst, bra jobbat där broder!
  Vad snällt av dig att ha omtanke om hur vi sköter magen . . . 🙂
  Kyrkans aktivitet får 10 av 10 poäng, minst . . . ja å ta vara på pauserna det får vi jobba med så gott vi kan!
  Ha en bra vecka 🙂

 7. Omtanke är bland de vackraste orden som finns, men vad har Petter Solberg designat för kollektion? Att han är rallyförare vet jag men handlar det om kläder, kepsar, bilrattar eller? Du får visa vad påsarna innehöll! Serla-ekorren fick mig att minnas tillbaka hur det var när pandemin startade och toapappret tog slut, liksom havregryn och annat…Hur tänkte vi? Undrar också om vi verkligen förstått hur länge vi skulle få dras med eländet, och ärligt talat, det vet vi fortfarande inte. Nya överraskningar med spännande namn dyker upp lite titt som tätt. Dystert är det, men vi får visa omtanke om varandra, se till att vaccinera oss, hålla avstånd och stanna hemma vid behov. Tack för omtänksammaste bidraget

 8. Fina ord på dessa skyltar. Vilken snäll lillebror, så spännande med sån överraskning. Nu fick man sig ett gott skratt också ang det med däcken 😉 😉

  Vänskapsmöten det var ett fint namn på föreningen. Det är verkligen en höjdare att vi fått bort rökning i allmänna lokaler. Nu har vi ett nytt dilemma tyvärr med alla dessa sköljmedel och starka parfymer. Alltid får man kämpa

  Ha en fin torsdag
  Hälsning från Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *