Some image

Skyltsöndag #344

BP ”hjular” på med Skyltsöndag 344 så här på tredje advent.

Min kompis Janne från Linköping har åter skapat en fin skylt åt mig dagen till ära. Gossen i bilden är ingen mindre än admin 4 månader som väntar in sin första jul. Jag undrar hur mycket far & mor kämpade för att få till denna bild. Jag vet att det alltid fanns en förstoring framme just på denna bild så länge jag kan minnas. 

Tredje ljuset brinner, men vänta nu, släckta äro ljusen stämmer ju inte på långa vägar…

Tomtegröten kokades ihop till dagen i ära till lunch.

3:e advent så trevligt att fira 🙂 Jodå: Effas senap platsar in till julbordets skinka. 

Midnatt råder tyst det är i husen… nej nej nej inte det heller… julsånger strömmar ur högtalare såklart. Crosby, Bowie & Triad samt Casja Stina med Uffes ”Snart kommer änglarna att landa” förgyller öronen. Kanelen går på gröten.

Julen är inom räckhåll såklart, min röda tråd. Glöm nu inte alla att släcka ljusen därhemma bara. 

20 svar till “Skyltsöndag #344”

 1. Alltså din kompis från Linköping är en baddare på (troligen) Photoshop. Hans fotomontage är ju helt fantastisk! Å bilden med lilla Åke kan jag inte se mig matt på. Såg den ju också i föregående inlägg. Så himla söt du är och undrar vad det är för konstig sak som lyser där. En helt underbar ”skylt”:-)

  Å resten ja – du går ju ”all in” vad gäller jul. Så jag tackar, bugar och beundrar, okej:-)

  Tusen tack för din juliga Skyltsöndag och länken:-)

  • Tack så mycket BP! Jo älskar man julen ska det visas upp såklart! Jag vill dela med mig. Trevligt att du gillar det. Jo Janne han kan han, såg han lade ut en bild dagen före så jag skickade min bild direkt, han fixade den på ett par minuter. En snart 62 årigt motiv jag är så stolt över. Far och mor dom kunde dom.

  • Tack Lena! Adventsljusstaken hittade jag i somras på annons, smide gillar jag. Man ska vara försiktig med levande ljus. Men det är så rogivande.

 2. Vilken fantastisk bild din kompis satt ihop. Härlig bild på dig som barn. Häftig jullöpare med text och snygga ljusstakar. Härligt och roligt inlägg

  Ha en fin luciadag
  Hälsning från Malin

 3. Jag sjöng Tiptap till Noelle igår, och så sjöng vi Räven raskar över isen…
  Och du är så bra på att hålla upp huvudet på bilden!
  Ja snart är det jul och stämning har du till fulla mått.
  Vackert!

  • Så trevligt att du just sjöng de fina gamla ljussångerna. Jo en är en nyfiken krabat… Julstämning tar jag alltid på allvar. Tack Paula!

 4. Vilken fin bild på dig. Och säkert var det förenat med en del arbete att få med dig på bilden. En fin tredje advent blev det och dina bilder, tillika skyltar.

  • Tack Ditte! Jag kan se det framför mig hur far och mor kämpade för att stolt visa upp sin son för värden… mor kan ju ha lockat mig att titta på något annat… vad gör man inte för fotokonsten Den här stunden finns i en annan foto version också. Far fotade och filmade lika mycket som mig

 5. Tyckte jag kände igen dig 🙂 Du verkar köra hårt med kanel. Det bästa sättet att undvika brandfara är nog att aldrig tända några ljus. 🙂

  • Levande ljus ska man ha respekt för. Kanelen ja… har man väntat i 50 veckor ska den på 🙂 Trevligt att du kände igen mig 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *