Some image

Skyltsöndag #358

Mitt veckans bidrag till BP:s Skyltsöndag vill jag hylla följande.

Denna vecka har jag följt denna fina insamling via ansiktsboken som varit till Polen och vänt med förnödenheter för Ukrainas krigsoffer.

Från Alnötösens Emmas Facebook har jag kopierat ovanstående text och bilder. Hennes pappa Lasse har jag känt i närmare 40 år, Lasse (en av busschaufförerna) som har rattat bussen, vi har varit arbetskollegor tidigare genom två arbetsplatser. Starkt jobbat av er alla. L kom hem nu 08:00 morgonen.

21 svar till “Skyltsöndag #358”

 1. Vilket fantastiskt bidrag till Skyltsöndag! Vilken bedrift att samla in allt och organiserar en sådan resa. Jag menar Ukraina ligger ju inte nästgårds precis. Initiativet visar att alla kan bidra med att hjälpa till. Inget är för stort eller för smått. Vilken insats av Alnötösen Emma. Vilka grannar du har:-)

  Veckans Skyltsöndag är din! Utan tvekan! Tusen tack för den och länken:-)

 2. Härligt inlägg att läsa! Precis såna resor görs även från Falun och jag har plockat ihop sjukvårdsmaterial, handsprit och handskar och lämnat hos en kvinna i byn som har lokal insamling för vidarebefordran. Det känns så varmt i hjärtat att så många är villiga att bidra med det man kan. Likaså beundrar jag dem som öppnar sina hem för en flyktingfamilj. Tillsammans gör vi alla skillnad!
  Ha en fin ny vecka, med sol i sinnet

 3. Det låter helt fantastiskt. Tur att det finns en motpol till ondska med massor med medmänsklighet. Det känns så positivt att så många ställer upp och stöttar Ukraina i detta vansinniga krig som pågår. Sen är det bra att folk med stora hem och bra ekonomi kan ta emot flyktingar. Vet inte om dom personerna får ekonomisk hjälp.

  Ha en fin början på veckan¨
  Hälsning från Malin

 4. Fantastiskt! Det känns värmande i hjärtat att så många bidrar till att hjälpa människor i nöd.
  Verkligen en fin skyltning Åke!

 5. Ett riktigt bra bidrag till skyltsöndag. Så bra gjort av dem och alla andra som startar insamlingar, åker dit med saker, öppnar sina hem för de som lyckas ta sig hit. Det är så hemskt med kriget och då är det extra skönt med medmänsklighet!

  Tack! Vi har det bra. Går långa promenader varvat med att bara sitta och läsa. Ska hyra bil några dagar.

 6. Fantastiskt av dig att kunna anpassa skyltsöndagen till ett så aktuellt ämne . . . en stor eloge till dig, men även alla de som hjälper till på allehanda sätt överallt i världen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *