Some image

Skyltsöndag #360

Fyra raka, kaffe kaka! Efter fyra vinster i kvalet mot Djurgården står det klart att Timrå fortsätter i SHL nästa säsong.

Idag är Skyltsöndagen till BP:s eminenta skyltning formad röd på riktigt.

Publiken var itutad att vara klädd i rött till och med.

Dottern klädde sig i egen beställd tröja.

Givetvis heter hon Blomqvist (som mig)  född 89.

Jag själv laddade med röd halsduk och några öl från Norrland.

Vid 3 – 0 fick Timrå IK en straff, jag stod upp… Robin Hanzl prickade ribban tyvärr. Målvakten var upp och köpte korv som i förra matchen. Däremot gjorde han 3 – 0, helt fri och rätt upp i nättaket 🙂 

Lagkaptenen Blomqvist beskriver om glädje 🙂

Vart ska sleven vara om inte i grytan? Lillplutten får här matchklubban av Walli 🙂 

Gissa hur lycklig han vart 🙂

Inte nog med det, gissa hur glad han blev då han fick målkungens keps också utav Ty Rattie 🙂 

 

11 svar till “Skyltsöndag #360”

  1. Veckans bidrag till Skyltsöndag:-) Grattis!!!
    Ja och STORT GRATTIS till Timrås seger mot Djurgården. Jag höll faktiskt tummarna för Timrå. Å vilket minne för livet för Lillplutten. Tur och skicklighet skulle jag säga. Det gäller att stå/sitta vid rätt plats vid rätt tidpunkt, och det är precis vad Lillplutten gjorde. Helt underbart att se hans glädje. ANtar att det är din dotter som fotat – japp, hon har helt klart gått i sin duktiga fars fotspår:-)
    Tusen tack för länken, men först och främst för ett underbart glädjande bidrag till Skyltsöndag:-)

  2. Snyggt skyltat och med en spännande röd tråd. Nåja, rött var det. Så roligt att Timrå slog Djurgården. Och vilken upplevelse för Lillplutten. Sann lycka förstås.

  3. wow wow wow, jag beundrar förstås mest den lilla supportern som hade sitt livs tur med allt! Bra match, matchklubba och keps! En dag han sent glömmer!

  4. Ja, man får väl säga grattis till Timrå då, men om jag ska heja på nåt av Stockholms-lagen, så var det ju Djurgården…suck!
    Men mitt hjärta slår för Leksand! ( man är ju kulla!)
    Tusen tack för länken till Patalavaca, den fungerar ju utmärkt! Gissa om jag blir sugen på att åka till Gran Canaria nu!!!!
    Ha en fin vecka!

  5. Nej jag hejar inte på Timrå egentligen är jag totalt ointresserad av hockey, men ett kul reportage och jättefina bilder. Jag får gratta i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *