Some image

Skyltsöndag #361

Skyltsöndag med BP rockar på.

Genast lite information. Alla era kommentarer går in, förr eller senare. Hottelet håller på att uppdatera min sida. Men det verkar ta tid. Det är nästan 4000 inlägg och alla tusentals bilder… Det skiljer också sig på vilken webbläsare ni använder. Hys ingen oro kommentarerna går in. Jag får uppgift varje gång ni skriver.

Min alldeles egen trumslagar pojke som egentligen är en hona, knackar för full på plåten som skyddar min huvudskakningarna. Den letar för fullt i sina vårkänslor efter sin hane. Hon tittar sig om efter varje trumvirvel. Bara inte starkströmmen når henne före.

I denna arena tippade vi ut Djurgården från den högsta serien på hockeytalangen förra helgen. 

Denna bild fick jag av Lillpluttens Farsa direkt efter segern. Här var vi och såg en match i lag för ngt år sedan. Det ska alltid vara eftersnack, så där satt vi på läktaren en stund och analyserade vinsten. Han älskar ismaskinen (tyvärr nu utanför bild) Någon gång ska jag ta med han till min skolkamrat Mats som kör den… men Plutten har inte vågat än 😉

I tisdags gjorde vi ett överraskningsbesök. Gissa hur han går klädd! Exakt i kepan han fick efter matchen av stjärnan Rattie och sin egen klädsel för träning 🙂 

Jag har minst tre rävar som besöker haket flitigt. Så här får min Nikon agera med skyltar, det är blandare, tid, ISO och vette alla gudars skyltar 🙂  Titta gärna på inlägget före får ni se Mickel inmundiga ett hamburgerbröd. 

Är tärningar med prickar skylt?

Hur som helst denna 400 skylt platsar väl? Jag fick sopa av min kära BM:are igår. Grannen ringde och ville få bort sin snö från gården, hans Fiat traktor startade inte. Jag slog i lite t-röd och får gå dit med verktygslådan idag. 

Nu mina kära Bloggvänner!!! Hys ingen oro för stressen så här infor påsk, ladda bara ned ICAs app så ordnar det sig 🙂 Kanske det är därför det kallas smartphone 🙂  

8 svar till “Skyltsöndag #361”

 1. Hoppas hackspettshonan hittar en fästman och slipper bli strömförande! Så fin lillplutten är i sin keps!
  Så mycket snö ni har kvar…en stund kvar innan vårblommorna syns hos er?
  Jag har ICA-appen, kanske den kan rädda påsken för mej, får kolla in den!
  Snyggt skyltat, och visst kan de stora tärningarna vara en skylt!
  Ha en fin kväll!

 2. Den stackars Hecke-honan såg aningen nedslagen ut måste jag säga. Som du antydde, hoppas starkströmmen tar inte henne innan hon hittat kärleken – inte efter heller om jag tänker efter;-)

  Bilder på dig och Lillplutten är ju så charmig. Han har verkligen vuxit till sig och klär sig väldigt bra i keps och träningskläder. Det dröjer nog inte mera än max tio år innan vi får läsa om honom i tidningarna. Hoppas det i alla fall:-)

  Fiat maskiner verkar vara lika opålitliga som Fiat bilar var för sisådär 30-40 år sedan. Inget nytt där inte;-)

  Som du säger – nu vet även jag varför våra mobiler kallas för smartphones;-)

  Tusen tack för länken och en suverän Skyltsöndag:-)

 3. Snyggt skyltat-
  Har noterat att kommentarerna syns på Safari men inte på Firefox när jag tittar. Men viktigast att du får dem-
  Roligt att Djurgården kom på fall. Och klart att LillPlutten har sin klädsel klar. Bilden på er två är så fin och ni ser så lyckliga ut.
  Fint fångade rävar. Men kanske bra att ni inte har höns. Eller var det bara förr rävarna gärna tog sig en höna.
  Har appen men den har inte förr om åren räddat någon påsk- Och i år är jag inte hemma. Men kansk ekan den rädda något annat.
  Hoppas nu fågeln klarar sig och inte råkar ut för några missöden-

 4. den där lillPlutten! Han är så förtjusande!
  Där ligger hackspettarna i lä, men självklart önskar jag att han hittar en ny lya och blir sambo med en förtjusande mö…
  Dina fina rävar är jag mycket glad i, har sett filmen på youtube och även foton! Rävar är speciella, inte bara de man har bakom örat.
  Ha en underbar påskvecka med sol i sinnet som alltid

 5. Att ni sopade banan med 08:orna var underbart…..å tänk att få ha ett barnbarn som stöttar ens lag!
  Tränar ”Plutten” ishockey?

  Ha en fin påskvecka

 6. Kul hackspettbild, letar han mask bland elgrejorna på stolpen? Sen brukar dom där gamla stolparna vara helt impregnerade med gift för att dom inte skall ruttna. Jag tror inte någon mask överlever i en sån.
  Det ser ut som min kamera Nikon D7100.
  Snön har gett upp hos mig nu, hoppas jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *