Some image

Skyltsöndag #367

BP:s eminenta Skyltsöndag ångar på.

Lovade att återkomma från Jämtlandsresan, kan bara inte att undgå att visa en bråkdel av skyltarna som dök upp på Glassbaren.

Jag hade hört om denna bar som: Du åker väl inte förbi utan att smaka på deras glass? så jag tittade mig extra omkring. Plötsligt dyker skylten upp, ställer mig på hejdaren och svängar in.

Här var de ju 🙂 

 

Detta skulle bli spännande.

Glass disk till och med 🙂 

Väl inne en massa skyltar också… Bräcke ligger förresten nästan mitt i Sverige. Några mil från Sveriges geografiska mittpunkt bara för att nämna. (ni som följt mig vet om det stället)

Nästa gång ska jag prova… 

 

 

 

 

 

BP! Kolla bara på rosten 🙂 

Jag vill passa på och tacka för det fina gästvänligheten till personalen som tillät mig att gå runt att fota till BP:s Skyltsöndag. Jag hade tyvärr slut på pennor med in hemsida adress på, så dom fick det nedskrivet på ett papper. Jag återkommer 🙂  Alla ni som inte varit här kan jag bara rekommendera ett besök till.

Lola blir såklart med också. 

Hit ska jag ta en tur igen, 12 mils utflykt  blir värt detta besök. Tiden verkar inte vara så noga heller på dygnet:) 

Jag provade en blodapelsin med choklad till en strut. Blev fotad av en mor med barn och barnbarnet i en barnvagn där jag stod och mumsade i mig glassen. Flertalet barnfamiljer vandrade hit denna fina fredagseftermiddag. Flertalet bord finns att sitta vid. Dåligt väder sitter man inne. Bakelser, tårtor, kakor såg jag också till. 

28 svar till “Skyltsöndag #367”

 1. Det verkar vara ett trevligt ställe med många fina skyltar dessutom och god glass! Jag kände inte till dem men bra att veta om man passerar Bräcke någon gång, har dock passerat med tåg. Du ser ut att ha det riktigt bra där i solen med en glass i handen.

  • Jodå jag njöt i solen till glassen. Stället kommer att besökas igen, järnvägen går strax intill typ 60-70 meter kanske…

 2. Wow vilken skyltsamling du sprang på. Glass är ju gott och idag hade det passat bra för vilken sommardag vi haft. Nu hade jag ingen glass hemma men jag bakade bullar igår morse, så fika har det blivit =) Ha nu en bra ny vecka!

  • Nybakta bullar är heller inte fy skam. Det fanns ett x antal skyttlar ja. Det räcker till en omgång till faktiskt 🙂

 3. Ett paradis för en glassälskare. Förstår att folk ville fota av dig så som du njuter av glassen i solskenet:-)
  Kul med en glassmästare som inte kommer från storstaden. Bra där! Å skyltarna, inklusive den maffiga struten på trottoaren är ju fantastiskt fina. Japp, jag såg rosten:-)
  När du har vägarna förbi nästa gång kan du väll kolla hur Smurf- och drottningsglass smakar;-)
  Tusen tack för länken och en härlig somrig skyltning med världens trevligaste fotomodell:-)

  • Tack BP för de orden om världens trevligaste fotomodell. En brukar mycket sällan få vara med på bild… Paradis för en glassälskare är det ja. Jag ska prova smurf och drottningsglass för din skull 🙂

 4. Vilket ställe! Och en toppenskyltning. Och så roligt att det är placerat här. Nästan i mitten av Sverige. Får nog kanske tänka på en omväg hit i sommar. Ja, omväg är det ju inte alls om man ser till innehållet av allt som finns i Glassbaren-
  Bilden på dig är en perfekt reklamskylt-
  Ha det gott! Önskar dig en bra vecka.

  • Tack Ditte! Du får allt ta en omväg 🙂 Inte ofta man får vara med på bild, men plötsligt händer det 🙂

 5. Glassälskarnas paradis, och du verkar helt såld! Många underbara skyltar, svårt att välja favorit. Ska jag nämna att jag inte ätit choklad sedan 1996 och äter typ en glass om året..Nä vi skiter i det, njuter storligen av glasskyltar utan att behöva smaka!

  • Jag är helt såld i glassparadiset ja 🙂 Ska snart hit igen 🙂 Du får hålla till goda med mina skyltar 🙂

 6. Wow, vilket härligt glassigt ställe!
  Värt hur många mil som helst att lägga bakom sig för att bara få komma in och se på alla fina skyltar in live, även om du har fotat dem på bästa sätt.
  Tack för ett väldigt trevligt skyltinlägg.

 7. WOW! Vilket spännande ställe – god glass och snygga skyltar! I Bräcke tillbringade vi en midsommarafton med husbilen för många år sedan 🙂
  Ha en bra vecka!

  • Tack Ama! Jo glass är gott, speciellt varma dagar 🙂 Jag tror det var första gången jag gick ute i kortärmat också 🙂

 8. Ojojoj vad skyltar du skyltar med….det hade räckt till många söndagar!
  Stället verkar vara ett litet paradis å väldigt personligt å mysigt, men att du b ara orkade med två smaker …. här behöver du träna!
  P.S. Synd att du inte klättrade upp på stolen….

  • Jo det vart en hel del skyltar, ändå sparade jag minst lika många 🙂 Jo en får skämmas att jag bara tog två kulor, men det går fler tåg så stolen ska jag sitta i nästa gång 🙂

 9. Då var du ganska nära där jag bor. Väntar på att få besök snart. Visst har dom god glass i Bräcke. Jag har inte varit dit iår men det blir väl framöver sommaren.AMV och Guibben bor ju där men dom har inte varit hemma så mycket. Dom är i Grekland nu och innan var dom på Mallorca.

 10. Glass är ju så gott, tyvärr var det längesedan jag köpte glass på det viset även om det nog är så glass skal ätas egentligen.
  Som liten var vi nere varje lördag under säsong i hemkommunen.

  Ha nu en underbar fortsättning på veckan Åke.

 11. Vilket ställe med så många härliga skyltar. Man blir ju sugen på glass 😉 Vilka toppenställen att äta glass på med hemgjord glass, inte dumt alls

  Gillar även kaffepannan på väggen och koppen. så läckert. Vilka ställen du besökte. Hundarnas vattenbar var nåt nytt?.

  Ha en fin torsdag och helg
  Hälsning från Malin

  • Tack Malin! Jo det var ett toppen ställe. Jag kommer garanterat att återvända 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *