Some image

Skyltsöndag #369

BP:s eminenta Skyltsöndag så här i juni.

En skylt jag har uppe i skogen efter en stig (svår att tyda bara) Men den pekar på hem till mig. Ska ta med min en tuschpenna och skriva dit Hem.

Ett bra fack i vårt nya kylskåp.

Så praktiskt bara att lyfta ut.

När jag ändå är inne på kylskåp.

Husförhör på gång i Alfta.

Sedan har jag en spion ute på ”uppdrag”.

Ja det är lillebror som varit på ABBA Voyage Arena i London.

18 svar till “Skyltsöndag #369”

 1. Ta du med en penna och förtydliga skylten, sen kan den vara med en söndag till =)
  Ooo lillebror har sett showen. Var dem bra? Njut nu av sommarkvällen =)

  • Smart förslag LillaSyster! Tar med en penna 🙂 Lillebror om showen: Helt fantastiskt. magiskt, rekommenderas. Njut och njut… stod i gårkväll och bygger en stenpir som ska kläs in med tryckimpregnerat virke i den hårda kalla blåsten här i norr tills klockan slog 21:00, toppluvan satt på hela tiden 🙂

 2. Är aningen avis på din lillebror! Inte bara att han såg Abbas avatarer, utan han upplevde ju platinumjubileet av drottningen Elizabeth också. Vilken höjdare!
  Den där ”Take out lådan” är verkligen smidig – ett handgrepp istället för tre i ditt fall.
  Reklamen för CocaCola – hahaha. Undrar hur den colan smakar. Och varför anspelar man alltid på människors dåliga samvete…
  En toppen Skyltsöndag! Tusen tack för den och länken:-)

  • Tack BP! Lillebror måste vara en av de största fans som går i ett par skor. Man kan inte ens ana… du kanske kommer ihåg hur han var inbjuden till showen i Stockholm. För att inte tala hur mycket han kan om dem. ”Take out lådan” är mycket praktiskt. Coca-Cola reklamen gick jag inte på… jag kan bli lite anti faktiskt.

  • En annan får stå och bygga en stor stenpir i hårda blåsten dagarna lång, detta inlägg var tidsstyrt. Men inte missunnar jag honom resan och upplevelsen inte, man väljer ju själv 🙂 Min tid är för dyrbar för att tänka på nöjen 😉 Skyltar finns överallt bara man öppnar sina blå 🙂

 3. Snyggt och roligt skyltat! Blir bra med en tuschpenna och skriva dit ”hem” här i skogen. Kan ju vara bra att veta vägen.
  Gillade verkligen ”Take -Out- Tray”. Något att satsa på vid nästa inköp av kylskåp.
  Kul ”Cola” reklam.
  Så roligt att din bror varit i London på ABBA Voyage Arena..
  Skulle också vilja.

  • Tack Ditte! Jag ska visa upp vad jag skriver 🙂 Vi såg/tänkte faktiskt inte på lådan då vi sökte just det kylskåpet… designen som nyansen och rymden fällde avgörandet. Något större fans är svårt att hitta. Han och jag besökte huvudstaden typ i början av 80 talet… vi cyklade lång över 10 mil en pingsthelg som denna (jag letade båt) Vi hade ett till mål att få gå på ABBA muséet, när vi kommer till entré stod en skyt: Stängt med förklaringen att en sådan varm sommardag har vi inte öppet. Gissa hur ledsen en 12 åring kan bli…

 4. Lite avundsjuk blir jag nog allt på din lillebror men så kul att han spionerar åt dig, så du kan visa skyltar från London.
  Hemskylten kan du använda igen när den har fått text. Återanvändning när den är som bäst.
  Bra skyltat idag igen Åke!

  • Tack så mycket! Jo man får vara glad att lillebror delar med sig till storebror 🙂 Skylten ska återanvändas såklart 🙂

  • Tack Ama! Jag har fått berättat nu hur mäktigt allt var, det såg ut som medlemmarna fanns med, de pratade med publiken. Han ångrade att han inte gick tidigare också för han var inbjuden med 3000 personer först.

 5. Den där gamla skylten du hittat är ju helt perfekt att nyttja som vägvisare till dej!
  Det där med husförhör lät ju spännande, tänker du delta?
  Vilken lycklig bror du måste ha, som lyckades ta sig till London å ABBA-konsert, det var säkert en annorlunda upplevelse, själv föredrar jag nog riktiga människor.
  Ha en fin vecka!

  • Skylten ska nog komma till användning igen. Husförhöret ska jag inte testa. Ja bror var överlycklig, jag har nu en uppdatering. Det var riktigt mäktigt, han ångrade att han inte gick kvällen före också där det var 3000 inbjudna. Det var helt otroligt, det var som om det var en Joe Labero show sa han. De pratade tom med publiken. Det lyste igenom kjolarna på dem också med skuggor som framträdde.

 6. Hem-skylten gillas skarpt, alla kanske inte begriper men du gör det och det är ju huvudsaken! Ditt kylskåp talar bara ängälska, hihi. hade velat se översättningen! Ta-ut-bricka, haha låter urfånigt! Nästa Cola-skylt får det stå ”no taste” på, det enda som ännu återstår, eller?
  Ha nu en skön sommarvecka, någon semester i sikte?

  • Skylten kommer att dyka upp igen, typ del två 🙂 Coka cola är en dryck jag gillar, därav får den lite uppmärksamhet. Budskapet jag vill framhäva är egentligen bättringen för någons skull 😉 Semester vad är det? Min mormors utryck: Vila det får man göra i graven.

 7. Ja det var verkligen en gammal skylt. Undrar vad det stod på den en gång i tiden men tydligen så kom du hem när du följde den i alla fall. Här är det fullt upp med gräsklippning hela tiden och jag stökar nere ved sjön inför växtfärgningskursen jag ska ha nästa helg. Det är sönderblåst det mesta där nere och ligger trasigt inne i skogen. Det har i alla fall slutat storma nu så jag kan vara ute hela dagarna.

 8. Tyvärr kan jag inte fråga någon äldre längre här på orten… men den har suttit länge. Ja gräset… men kan se hur det växer nu. Växtfärgningskurs men så trevligt 🙂 Lycka till! Spännande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *