Some image

Skyltsöndag #374

Blev riktigt glad att jag överhuvudtaget kunde lägga upp en till BP:s Skyltsönag. det krånglade rejält igår… det var inte långt ifrån att jag gav upp. Tack Daniel för din stöttande hand 🙂

Har i alla fall varit i en kompis garage (en aktad Hot Rod byggare ute i Svedala) Behöver jag nämna att det är Ford som gäller.

 

Det sitter absolut ingen original motor runt 100 hk i den ena 🙂 

 

 

 

 

Inte original motor i den andra för den delen heller… 

Jag hoppas jag får foto dem ute vid någon gammal byggnad i trakten i sommar 🙂 

 

13 svar till “Skyltsöndag #374”

 1. Tack Åke och framförallt stort tack till Daniel. Den killen är ju guld värd. Jag menar att han ställer upp för dig och löser problemen på en lördag. Underbart.
  Å du lyckades alldeles förträffligt men en riktig röd tråd. Hur läckra bilder som helst. Älskar såväl veteranbilar som hot rods och allt annat med två respektive fyra hjul. Har förstått att det var massvis med ”Power Meets” i Sverige den här helgen, bland annat i Lidköping, Västerås och hos dig. Kul att du delar med dig:-)

  Tusen tack för en toppen skyltning och länken:-)

 2. Så snyggt skyltat! Och Dad´s garage skulle jag velat ha när det begav sig. Men så blev det inte.
  Vad gäller reg, skyltarna skulle jag velat ha flera av dem.

 3. En skyltkavalkad bjuder du på idag, med tema bilar! Plåtskyltar gillar jag skarpt, Connecticut-skylten påminner mig om en gammal pojkvän jag hade, han var japan, körde omkring i Helsingfors i en röd Porsche där det på reg-skylten stod, Idaho – famous potatoes! Haha, vilken grej, vilken ung kille vill inte göra reklam för potatis? Bra skyltat hörru!

 4. Snygga skyltar den här veckan och du tar så skarpa och fina bilder alltid. Det gör inte jag för jag är verkligen amatör på att fotografera men jag gör det ändå bara för att jag vill.

 5. WOW! Vilken härlig skytkavalkad! Snyggt jobbat! Bra att du fick hjälp av Daniel – verkar vara en toppenkille!
  Ha en fin måndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *