Some image

Skyltsöndag #379

BP:s eminenta Skyltsöndag ångar på i sommarvärmen.

Jag skyltar gärna med en Trocadera uppe på min byggställning i sommarvärmen.

Bredvid mig finns alltid min Makitta skruvdragare.

När ja lade kusinens tak använde jag mig av en DeWALT spikpistol.

Givetvis drogs plåten därefter fast med min Makitta 🙂

Vårat bords prydnad, inlackade servetter med båt fernissa.

Runt det pimmpade bordet i musikrummet finns toner inlackade.

 

Klockan i köket låter tick, tack, 🙂 

Så har jag fått en semesterhälsning från min kompis Roger Eliasson, här ute på en tur på sin motorcykel på ”bara” 419 mil denna gång 🙂 Roger är tillika mycket duktig kreativ fotograf, drönarflygare, mc åkare med diverse cross cyklar även road racing, kajak paddlare, bergsklättrare och vinterbadare som ofta besöker moder natur.

Övriga som brukar deltaga.

 Ama de casaAnkiByblixtraCarita , ChristianDitteGerdKajsaLisaKarinKlimakteriehäxan,

12 svar till “Skyltsöndag #379”

 1. Riktigt vardagsnära (verktygs)skyltning, helt i min smak. Förutom Trocaderan ser jag att det finns ett Proffs där också 🙂 . Musikrumsbordet är ju bara för härligt med Elvis och Marilyn och så alla noter…toppenfint och riktigt fiffigt. Klockan också. Den sista vän-liga bilden är skön. Ibland händer det att man kör rakt in i dimman 😉 Magisk bild.
  Ha en skön fortsättning på söndagen!

 2. Jag är också Makita frälst =) Så bra och smidig grejer. Snyggt skyltat!
  PS Jag var tvungen att kolla hos transportstyrelsen på mer info om kranbilen, som sagt tunga grejer. Ha en underbar söndagseftermiddag!

  • Japp det är en god dryck. Bordet ja, har gjort två st, dom är kapade 11 cm båda, sänkta liksom, designen har sedan frun stått för. Fernissan har hon tagit från mig 😉 Dom måste väl ha stått här då du var här?

 3. Åke i ett nötskal. Du måste nog vara den händigaste personen jag känner. Å av dina verktyg att döma är du stamgäst hos Jula alternativt Clas Ohlson;-) Sedan tänkte jag på Trocadero. Visst finns drycken att köpa här (kollade) men jag har faktiskt bara sett burken hos bloggare norr om Gävle. Är det en ”specialare” för Norrland? Dricker inte läsk, men nu har jag sett det märket så många gånger att jag bara måste testa läsken.
  Sedan tycker jag att du klär det mycket bra med en tre-dagars – skägget alltså:-)

  Tusen tack för att du skyltar och länkar till alla deltagare:-)

  • Japp Åke i ett nötskal, idag åkte svetsen fram och rondellen och Trima fästen och lite järnbalkar när jag byggde en förlängningsarm till traktorn. Jag hade det mesta för kapat, jag ska lyfta en takstol snart. Bygger en altan och det ska bli tak på den i liv med huset. Troccan har jag noll koll på, brukar köpa hem en platta då och då, gott o läskande på varma sommardagar. Att jag klär mig… Tack! Du är för gullig du 😉

 4. Å vilken händig människa! Önskar att jag kunde hantera något enda av dina hjälpmedel (eller att någon annan i min närhet kunde …) En burk läsk skulle jag i ofs klara av, men då hade det nog varit en Loka citron.

 5. Härlig bild på dig med Trocadero i handen. Läste BP:s inlägg om att läsken kanske bara finns i norra Sverige, det kan vara så.
  Bordet blev läckert med lackade servetter och noter runt om. Så kreativt och du är händig och kan fixa det mesta. Om du gör en rostig eldstad så får du ta bilder och lägga upp.
  Bilden från Nordkap är vacker.

 6. Jag begrep mig inte på ett enda av dina verktyg men desto bättre gillade jag dina fina alster. Marilyn måste vara familjens idol? Och så uppskattar jag den Trocadero-drickande gubben på hyllan, kan nästan mäta sig med gubben som Anki brukar skylta med!

 7. Snyggt och varierat skyltat. Ska man jobba praktiskt så är det ju bra verktyg som gäller. Och det har du ju. En läsk i värmen kan säkert kännas bra. Snygg bild.
  Och att Marilyn är med gillas.
  Nordkapp har vi beökt men då på en kryssning upp genom Norge och sedan söderut med besök i alla fjordar. Minnsevär. Men MC hade också varit det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *