Some image

Skyltsöndag #387

För någon helg sedan packade vi unge och hundar och drog till Härliga Härjedalen, klart skyltjaktsradarn var påslagen bland fjäll o tjänar ute i den vackra naturen.

BP förvaltar den roliga Skyltsöndagen

 

Vi har fina snälla vänner vi lånar stuga av just på:

Klart plutten var glad att få fiska.

En annan fick till en fin selfie med Flintab mössa.

Lola ville vila lite…

Wilmer hade också varit på plats i detta vindskydd.

 

Här uppe blåste det småspik… 

Vi vände i stort sett…

 

Många vandrade dock däruppe.

 

 

Söndagen var riktigt fin.

Hyrbåt två ja.

 

I detta vindskydd hade det varit ett flertal personer före på besök.

 

Anna och Birger som ett exempel.

Men även Emma & Per.

19 svar till “Skyltsöndag #387”

 1. Håller med Lillasyster om att det fanns många skyltar i vildmarken, en del mer vindpinade än andra.
  Det går inte att ta miste på vilket lag Lillen hejar på. 🙂
  Vackra höstfärger i bilderna.
  Det ser ut att vara poppis att skriva sina namn på väggen.

  • Tack Byblixtra! Ja här är det Timrå IK som gäller, jag är född, uppväxt i detta hockey mecka. Spelade själv i unga år… och har inte lagt skridskorna på hyllan ännu. Hur mycket tror du man inte får spela med Plutten? Jag vill minnas att man ristade själv in sina namn då man åkte med mor och far på semestern…

 2. Vemdalen verkar vara ett skylteldorado. Det roliga med skyltarna du visar är att de är av den mest varierande kvalitén. Alla har sin charm. De handsnickrade lika mycket som de professionella. Å ”anslagstavlorna” i vindskyddet är så himla charmiga.
  Att Plutten och hans morfar håller på Timrå har jag förstått, men att morfar bär en Flintab-mössa är förlåten;-)
  Så kul att du tänkte på Skyltsöndag uppe i Vemdalen också. Tusen tack för det och länken:-)

  • Tack BP! Jo det finns så många skyltar att fånga, jag fick banta rejält. Klart vi var klädda ör en match på TV:n med vårat favorit lag. Nu tog jag bara mössan som låg överst i lådan utan att tänka mig för, jag fick låna en halsduk att vinka med under matchen. Inte glömmer man skyltsöndag inte 😉

 3. Liksom ovanstående slog det mig också att det finns så många skyltar i Vemdalen. Kul förstås, för annars kanske ni inte hade hittat hem. Plutten trivs det märks. 🙂 Morfar och Lola också!
  Underbara naturbilder för att inte tala om dina headers. Jag lyfter på min solhatt och bugar/niger !

  • Tack så mycket! … det fanns lite mer skyltar jag fångade men jag bantade… Vi hade en det fint hela helgen allihopa 🙂 Jag tänkte inte åka först pga alla måsten men så ändrade jag mig någon dag före och ändrade mitt beslut, som tur va 😉 Snacka om avkoppling på riktigt!

 4. En fin söndag fick ni! Skidor har man åkt ,både i Vemdalen och Björnriket, dock inte i Klövsjö, tror jag?
  Mycket skyltar hittade du!
  Ha en bra start på veckan!

  • Tack Susjos! Vad trevligt att du både varit i Vemdalen och Björnriket med skidåkning… Jag har varit mest i Åre, Duved och Hamra. Vi kom upp redan på fredagen så vi fick njuta fullt ut.

 5. Många skyltar där … det kan man inte tro när man tänker på att det är ute i ”vildmarken” 🙂
  Ser ut som trevliga dagar. Härliga bilder!

 6. Det börjar suga direkt i vildmarks-tarmen när jag ser dina fina bilder, både på skyltarna med exotiska namn och med de vackra vyerna. Så fin tid däruppe nu!
  Blir nog premiär idag för mössa på även här, blåsten är riktigt småelak!
  Ha en skön vecka

  • Tack Paula! Jo fjällvärlden har jag fått uppleva sedan barnsben, far och mor hade pippi på att dra upp dit i dom trakterna på hösten. Jag minns en gång far hade packat på två vinterdäck på takräcket. Och vet du vad? Jo en morgon vaknade vi till 40 cm snö. Gissa vad som vart bra då? Jo det är en underbar tid nu där uppe. Fryser man sitter man inne med en brasa bara 🙂

 7. Vilken härlig dokumentation av helgutflykten, inte illa att ha kompisar som lånar ut sin stuga, sånna skulle man ha….
  Förutom alla fina å ”träiga” skyltar lyckades du även fånga den härliga naturen, bra jobbat!

  Ha en fin vecka!

 8. Gillar dom lite ruffiga träskyltarna och klotter kan man verkligen hitta överallt. Du var där lite utanför säsongen men fdu fick fina bilder i alla fall.

  • Vi for dit för att få lugn och ro i dagarna tre, det var en del folk ute och gick på Vemdalskalet. Fjällen på höstkanten har jag alltid gillat och luften kan inte beskrivas. Du skulle sett de kristallklara tjärnarna för att inte beskriva de vackra löv nyanserna.

 9. Gillar dom lite ruffiga träskyltarna och klotter kan man verkligen hitta överallt. Du var där lite utanför säsongen men du fick fina bilder i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *