Some image

#Skyltsöndag 391.

Denna skyltsöndag blir inte lik något annat söndagsinägg. En Bloggare saknas. Jag vill hedra Ama   

                                          LillaSyster kom på förslaget att vi skulle tända ett ljus för Ama och klart hänger jag på.

Jag kände dig inte men ändå kände jag dig. Det var för 11 år sedan du satte din första kommentar på nacka siten. Jag tog fram den nu: 2011-09-07 klockan 17:07. 

Man behövde inte resa jorden runt… man följde bara dig och Anders. Du klämde alltid in något om orter ni besökte. Det roliga sätt du skrev på fick bli ett måste att läsa och se dina skyltar. Förstår fullständigt att du lade ned mycket tid på något du gillade. Det var både roligt och intressant att få se skyltar från världens alla hörn. 

Mina tankar går givetvis till Anders. 

Vila i frid Ama.

 

BP poffar på oss som vanligt med skyltsöndag.

22 svar till “#Skyltsöndag 391.”

 1. Tack för att du ville vara med och tända ett ljus. Och tack för länken.
  Precis så som du skriver – vi har fått åka jorden runt helt gratis och allt skrivit med värme och humor även varenda liten personlig kommentar. Hon är så saknad.
  Ha en fin kväll. Kram

 2. Så kul att du hänger på LillaSysters idé att tända ett ljus. Sååååå fint du gjorde med hennes blogg bredvid ljuset. Å så fint skrivet. Visst tog Ama med oss på sina världen runt resor och sina utflykter på hemmaplan i Spanien. Alltid intressanta inlägg med en stor portion humor. Å hennes kommentarer hos oss var alltid personliga och relevanta. Jag saknar henne…
  Tusen tack för länken:-)

 3. En sån fin bild och så fint du skrivit om allas vår Ama, hon kommer verkligen att vara saknad i bloggvärlden. Alla tankar går till Anders nu.
  Ha en fin kväll!

 4. Så fint du skriver. Och visst blir det tomt. Humorn och träffsäkerheten i både kommentarer till andra och i sin egen blogg.
  Ständigt var Anders vid hennes sida. Så även in i det sista andetaget.

 5. Så fint skrivit om Ama. Hennes underfundiga blogg uppskattades av många och hon lämnar ett stort tomrum efter sig i bloggvärlden. Saknad av många <3

 6. Det är så ledsamt med Amas för tidiga bortgång. Jag ser att du varit trogen skylt-temat hur länge som helst, själv började jag delta för kring 2018 fast jag bloggat mycket längre.
  Oavsett så är det kul att temat lever och frodas, tack vare BP. Hoppas du får en fin vecka i mörkaste november, vi får lysa upp världen med leenden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *