Some image

Skyltsöndag #415

Men oj vad snö som fallit, men det hindrar inte för en Skyltsöndag med BP

 

När inte elprisstödet har kommit får jag falla tillbaka på öl stödet. 

Nu har vi fått in två lyckokakor igen.

Bästa dottern på besök, då dyker det alltid upp något nytt att prova, 

Inhandlat själv, passar bra till kommande trädfällning. 

Saxat från ansiktsboka, ”Just Nu” passar på pricken.

Dom växer, men undertecknad saknar helt ansvar i detta gröna… 

Vi som brukar delta i denna Skyltsöndag, en lista från BP:s Skyltsöndag

22 svar till “Skyltsöndag #415”

 1. Alltså, kalhygge, ett mycket udda namn på en öl men en väldigt talande bild.
  Snygga etiketter på de andra ölsorterna. RÅÅ har en enkel och snygg logga och hela flaskan passar bra där mellan de rostiga strykjärnen. Är det strykjärn?
  Trevliga citat i lyckokakorna.
  Fin bild på plantorna som fått färgglada etiketter.

  • Tack Byblixtra! Ja vettu idag hittar dom nog på ölsorter hit och dit. RÅÅ är stilfull och ett enkelt namn, vist är det strykjärn. Böckerna har fått ge vika för fotokonsten 🙂 Vad plantorna ska bli kan inte undertecknad inte svara på… men kanske är det tomater… det står brickor & brickor lite varstans här i huset… det ska bäras och bytas med grannar o så… och rätt var det är så byts det krukor också. Vem vet det kanske är chili frukter också 🙂

 2. Så snygg och läcker skyltning! Låttexten fastnade jag extra för. Känns som mycket du. Extra kul med dottern på besök som verkligen bjuder på ”det där lilla extra”- Eller mycket extra.
  Uppiggande för en kryckburen Ditte.
  Önskar dig nu en fin kommande vecka-

 3. Vad tycker du om persikoölet? Det belgiska?
  Har smakat på persikoöl men finländskt och gillade det inte alls.
  Öl-stödet är ju perfekt, gammalt och nytt i ett! 🙂
  Fina skyltar idag igen! Toppen!

  • Tack! Detta Belgiska öl går bort, du såg kanske vad lite jag fyllde upp, men det är kul att prova lite av varje. Det är trevligt med historia bakom ölen också (dottern säljer öl, vin & sprit hela dagarna) Tur man ett stöd att falla på tillbaks på ibland 😉

 4. Vilken härlig skyltning:-) Älskar Ulf Lundins ”Just nu”. Tycker texten passar väl in på dig. Sedan var ju lyckokakorna perfekta, åtminstone den som förutspådde en lyckad resa.
  Det där med olika ölsorter som är ”parfymerade” har jag otroligt svårt för. Vet inte varför, eller jo, jag vet. Öl ska smaka öl och inte frukt eller lakrits. Usch så tråkig jag är. Kalhygge – etiketten bjuder ju inte in till en ölkväll direkt kan jag tycka. Smakade ölen tall eller;-)
  ”Grönsakerna” – är det tomater eller…
  Tusen tack för din roliga skyltning och länken.

  PS. Såg att ni fått 20 centimeter nysnö. Beklagar från hela mitt hjärta. DS.

  • Tack för omtanken på snön, men ingen fara här kan det komma snö fram till sista april så bakslag får man räkna med 🙂 Tänk att låten fyller 43 år i år, den stämmer in på mig helt 🙂 ”känna blodet som passera” fick jag verkligen känna och veta som i mitt inlägg före 🙂 Öl ska smaka öl ja, kalhygget är inte öppnat ännu, har inga nedkapade träd 😉 Man får kanske en öl / träd man kapar ned 😉 På denna gård kör vi med äkta känsla 🙂 RÅÅ var helt OK: Persika ölet får tummen ned, men dottern vill ju bara väl. Hon säljer sprit, vin & öl hela dagarna. Grönsakerna??? Svår fråga för mig, men dom står på brickor runt i huset… har hört namn som chili och tomater ja… sen är jag offside mer än att dom ska flyttas ut till växthuset då.

 5. Texten om Åke är ju helt underbar ♡
  Tack och lov ingen snö här utan det kommer just nu i form av regn. Gott med kall öl och trevligt sällskap.
  Snyggt skyltat

  • Tack LillaSystern! Texten om Åke gick bara inte att lämna Snö ja… matchen mellan Sundsvall och Öster fick avbrytas efter 20 minuter igår… förstår inte men fotbollsspelare är nog rätt vek Kall öl och trevligt sällskap gillas såklart

 6. Intressanta ölsorter, sånt gillas, lite fantasi där. Men kalhyggen är ju inte vackra.
  Hoppas odlingen går bra i krukorna. Jag ser inte att läsa på etiketterna men din fru vet säkert.
  Toppenskyltat som vanligt!

  • Tack Geddfish! En närmast granne till mig ska ta ned 1 hektar (bredvid mig) Klart det blir ljust o så… jag har noll koll på vad namnen betyder… men kan vara chili eller tomater här, de finns brickor överallt i huset.

 7. Haha, Kalhygge-ölflaskan är ju riktigt rolig! Fast jag skulle aldrig köpa den, jag som handlar vin efter hur snygga etiketterna på flaskorna är … hoppas den var god trots teckningen!!!

  • Kalhygge-ölflaskan fick följa med hem, brukar studera nya ölsorter om jag besöker butiken, man kan hitta något spännande. Och inte bara för mig utan något man vill överraska någon med. Flaskan är kvar, har inte kapat ned något ännu.

 8. Tycker jag känner igen ritstilen på Kalhygge-ölen. Sådär lite lagom hafsig, som något jag själv hade kunnat få till med papper och penna. Men det är en viss stil det också.
  Hur smakade Kalhygget? Jag brukar tycka direkt illa om dem när de förstör mina svampmarker. Så kanske var det aningen beskt? Nu får jag nog luta mig tillbaka mot ölstödet…
  Du är en finurlig man! Tack för dagens bredaste leenden

  • Tack och varsågod Paula! Kalhygge har inte provats ännu, var sak har sin tid 🙂 Förstörande av svampmarker är inte trevligt.

 9. En mycket lyckad blandning du bjuder på denna gång, ölstödet är originellt, sen kan jag ju avundas dig lite att ha någon som håller med nyheter på ölsidan!
  Å ”Kalhygge” den måste man ju bara smaka för etikettens skull, hehehe…..
  Ledin tillhör inte någon av mina favoriter, men texten om dig bäste bloggbroder kan jag nog bara instämma i!
  Ha en fin vecka!

  • Tack Bloggbroder! Ja får man inget el stöd får man ”förlita” sig på ett annat stöd 😉 Det är riktigt trevligt att bli uppdaterad från sitt barn 🙂 Kvällens höjdpunkt blir ju provningen : Etiketten föll jag direkt för då den stod där på nyheter i butiken. Uppmuntran kan vara på sin plats ibland…

 10. Jamen du vet ju hur smaken är… allt som kommer hem smakar inte bra 😉 Men det är en kul grej att ha öl provningar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *