Some image

Skyltsöndag #426

Jag letar inte längre skyltar utan skyltarna kommer till mig som BP brukar nämna.

Här passerade jag Alfta och behövde smörja kråset med en lunch, och samtidigt sitta för mig själv och förbereda sig på nästa kundmöte.

Ett riktigt trevlighet hak hittade jag 🙂

Tiden kunde inte ha passat mig bättre.

Mysigt dekorerade ting fanns i hela lokalen 🙂 

Sparta är ett mopedmärke som kommer från Sverige Googlade jag fram. Jag har faktiskt haft en sådan motor en gång i tiden som 13-14 åring, nu var min på 150 cubic 🙂 

En stor och trevlig lokal, så här fick man sitta i fred och bara njuta av alla skyltar.

 

Tiden passade perfekt för mig, nästa möte var 13:00.

 

Mjölk är väl livet…

 

 

 

 

 

 

 

Jag hade bara en fråga jag inte gick iland med 😉 

 

Även på den fina toaletten var det skyltar 🙂 

Och mitt fordon stod kvar utanför 🙂

Nu önskar jag er alla läsare en fortsatt trevlig och skön söndag 🙂

Andra deltagare som brukar vara med i denna skyltutmaning, klicka in här: En lista från BP:s Skyltsöndag

17 svar till “Skyltsöndag #426”

 1. Åååå vilket ställe!
  Ett skyltparadis ♡
  Njut av den sköna sommardagen som är idag. Ps jag har skrivit om appen jag använder mig utav- som du funderade över tidigare i veckan

  • Ja det var fint ställe inte bara skyltar utan även maten. Jag ska kolla vad du använder för app 🙂 Klart jag ska njuta av dagen, blir till att klippa gräsmattorna idag som verkligen växer utav regnet.

 2. Ljuvlig skyltning, jag älskar dessa retrohak å du verkar ha en näsa för sådana, för det är ju inte första gången du har lyckats besöka ett sånt!
  Förstår att du njöt av din lunch….men du avslöjade aldrig vad det blev för nåt?

  • Tack Bloggbroder! Jo jag har väl en och annan tur där. Men gillar att se mig om på nya platser, detta såg ut som ett hamburger hak, nu gick jag mätt och belåten ut med Fish and Chipps i maggen.

 3. Ett sådant ställe besöker man ju gärna igen, fantastiskt skyltat Åke.
  Fish and chips är ju inte dumt alls, gott gott. 🙂

  Ha det fint Åke.

 4. Herreguuuuu vilket härligt bidrag till Skyltsöndag. Sally’s är ju ett skylteldorado. Sååå kul ägarna måste ha haft när de samlade på sig alla dessa underbara skyltar, skyltdockan och mopeden. Helt suveränt! Sedan lärde jag mig nåt nytt också, nämligen att ”dunny” är australiensisk slang för toalett.
  Kollade även deras FB-sida med meny – yummie, yummie. Innan jag läst ditt inlägg hade jag aldrig hört talas om Alfta. Den orten är värt att åka till bara för Sally’s skull:-)
  Som sagt – en härlig Skyltsöndag här hos dig. Tusen tack för den och länken:-)

  • Tack BP! I Alfta ligger tre stora kunder till mig, så jag besöker orten ofta. Eller om att jag är tillbaka då. FB sidan har jag däremot missat på Sally. Du förstod va att jag knäppte på 🙂

 5. Hur hittar du alla dessa skylteldoradon?Avis? Bara förnamnet!! De liksom bara kommer till dig, kramar om dig och väntar på din kamera! Otroligt härliga skyltar! Favorit? Sallys, som gav dig sååå många skyltar!

 6. Rätt plats vid rätt tillfälle så ramlar det på liksom. Jag har bara tur 🙂 Men ok då, ögat och sinnet ska vara öppet också.

 7. Åh, vilka underbara skyltar, vilket ställe! Å jag blir extra nostalgisk då min mamma var från Alfta! <3
  Ha det gott!

 8. Här behövde du inte gå ett steg ifrån restaurangen för att få ihop massvis av häftiga skyltar! Vilken härlig sjö att gräva ur!
  Sally är ett fint namn. Det heter min yngsta sondotter på 5 år.

 9. Mycket nostalgi i dina skyltar idag. Sådana där bandyportföljer är rätt coola. Har du tänkt på en sak, finns det ingen toa på 24 mil så lär ingen se om du bajsar i skogen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *