Some image

Skyltsöndag #433

Skyltsöndag nummer fyra hundra trettio tre rullar in.

BP som vanligt efterlyser skyltar.

Försöker mig på en röd tråd dessutom.

Min svåger hade kontaktat mig: Att på tisdag gäller det, jag skulle ladda kameran & plåta/dokumentera hans gaddning samt födelsedags firaren skulle bli bjuden på lunch. Vi stämde möte i ”Staden i Staden”

Vi skulle hit upp till Ernies tatuering studio.

Dörren in.

 

Konturer börjar komma fram från Ernies säkra händer.

Som här fylles hjärtat i.

Klart! Vem är nu denna Rambo? Är det Sly tro? (lugn det kommer)

Rakt över gatan var det planerat att Micke ville fira av mig med en lunch 🙂 

Nu hade jag bestämt mig före vad jag ville ha.

Jubilarian nyfriserad givetvis med kameran i högsta hugg, klart att hugga in på Entrecote på ett grillspett 🙂

Igår fick jag ett oroandes messenger budskap, ska nu Micke inte klara det på 4 dagar, med ”endast” 123 793 steg kvar? Ryggen började spöka…

 

Men senare på kvällen kom det upp ett bättre besked, han hade plockat 30 059 steg under dagen 🙂 Nu är målet snart i hamn med 1 miljon steg under augusti. Totalt drygt 888 000 steg blir tydligen ett snitt på 34 126 steg / dag. Hur Micke ska lösa det idag med störtregn återstår att se… kanske blir till att promenera igenom sjukhusets 8 våningar med alla gångarna inunder 🙂 

 

 

För att förtydliga Rambo med sina vänner däruppe behöver ni bara se ett julkort jag spred ut i världen för något år sedan.

Vila i frid Lola, Tussan & Rambo ❤️❤️❤️

19 svar till “Skyltsöndag #433”

 1. Vilken härlig dag ni fick tillsammans med att få delta och dokumentera en gaddning hos Ernie, härlig skyltning för studion – Samt alla andra som passar in dagen till ära! 😀

  Gaddningen blev snyggt utförd 🙂 Troligen blir det lika för min del den dagen det beger sig..

  Härligt att bli födelsedags bjuden på fin Bro Restaurangen av din vän med god mat! 🙂

  Oj vad tråkigt att höra att ryggen krånglar för din vän, håller tummarna att han klarar av denna utmaning då tiden snart är slut.. väntar med spänning för att höra slutresultatet! 😀

  Får hoppas de söta hundarna fått det bra efter att promenerat över hund regnbågen för att leka med varandra för all tid framåt!

  Ha en trevlig Regn Söndag! 😉

  • Gaddning ja… jag har redan en skiss där för förslag. Jag tycker Ernie är mycket duktig, har följt honom typ i 35 år nu. Brogrillen är ett riktigt trevligt ställe att luncha på. Ryggen gick nog till sig hoppas jag, nu oroas det tydligen av sjukdomar på jobbet hans. Jo man önskar de fyrbenta vännerna frid där på andra sidan regnbågesbron.

 2. Mmm entrécote =)
  Aj aj inte bra att ryggen krånglar hoppas att det funkar ändå, augusti är ju snart slut. Jag har passerat 300000 steg och är nöjd med det under den här månaden. Ha en bra eftermiddag!

  • Tack LillaSyster! 300 000 steg är inte illa, nu verkar det vara sjukdomar inom hans jobb som kan strula för på onsdag 24:00 går tiden ut. Fötter med skavsår har han fått expert hjälp med av kollegor. Entrecote ja, visst är det smaskens och detta hade Micke koll på att jag gillar, därav valdes BroKrogen ut tidigt av han.

 3. Tatueringar är ju alltid intressant tycker jag, har ju en del själv.
  En god middag i vänners samvaro är ju alltid trevligt och även gott.

  Fint minne efter vovven där förstår jag.

  Ha nu en fin kväll.

 4. Som du vet är jag inget fan av tatueringar, men jag kollade Ernies hemsida och såg några av hans verk. Vilka konstverk!!! Även om jag inte tycker om gaddningar, så måste jag ändå medge att hans tatueringar är helt fantastiska. Inte på min kropp, visserligen, men ändå:-) Härlig dokumentation:-)
  Å jag hade valt precis samma rätt som du – MUMS:-)
  Nu håller jag bara tummarna att Micke klarar målet. Gissar att han kanske borde ha ”min bänk” som jag lagt upp idag i närheten när han är klar med den utmaningen;-)
  Tusen tack för en härlig skyltning och länken:-)

 5. Jag kommer aldrig att förstå hur folk med sinnena i behåll kan gå till en tatuerare, men det är jag det. Tänker att man kunde lägga sina pengar på något en aning nyttigare, exempelvis.

 6. Underbar skyltning som vanligt, gillas stort! Även om jag absolut inte är ett fan av tatueringar – aldrig på min kropp – så kan jag beskåda andras. För visst är det ett konstnärsarbete!
  Mycket innehåll i dina skyltar, som sagt, ha det fint.

 7. Det var mig ett riktigt bra pris på lunch måste jag säga å urvalet var superbt!
  Imponerande insats med alla dessa steg, tatuering klarar jag mig dock utan, finns visserligen en del mindre som kan vara fina, men som en del över hela armar, ansikte, kroppen … nä tvi vale

  Ha en fin vecka!

 8. Gaddning, vill ha! Problemet är ju bara var den ska sitta, inte så kul när skinnet börjar hänga och motivet likaså…Barnbarnet gjorde tre gaddningar i helgen, till mig sa hon bara att hon skulle tatuera dotterns namn, men när jag såg bilderna så blev det visst lite mer än så.
  Dina vänner och bekanta är nog lika galna som du, påhittiga dessutom, ska han in i Guiness rekordbok med det rekordet tro? Jag som får ont i ryggen efter mina anspråkslösa 10tusen om dagen . Grattis till Micke!

 9. Kul att få följa med till tatueringsstudion. Kan säga att jag aldrig har varit in i en sådan. 😉
  Tatueringen blev fin och förstår att vovven var speciell för husse.
  Trevligt också med en födelsedagslunch med smarrig mat.
  Oj, det låter inte vettigt med 1 miljon steg…men hoppas att han klarar det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *