Some image

Skyltsöndag #438

BP:s Skyltsöndag smyger sig in i höstmånaden oktober.

Hösten börjar tala, hit är man alltid välkommen. 

En dörr jag passerar ofta numer när man rullar in på plåsterkåken.

M = Mås***vul 🙂 (eller det kanske är en duva) 

Mobibblan på väg ut till Alnön.

23 svar till “Skyltsöndag #438”

 1. Vilken fin höstplantering=)
  Inte kul att åka in och ut på plåsterkåken hoppas att du snart är färdig behandlad. Önskar dig en fin solig söndag!

  • Tack LillaSyster! Vecka, fjorton dagar till ser det ut som… om inget går snett förstås. Det var ju antibiotika i 10 dagar efter operation som vart akut på en lördag när foten blev röd. Röntgen på en fredagskväll 21:15 säger ju en del… Söndagen vart solig men jag tar mig inte ut, jo ibland på min 4 hjuling 🙂

 2. Härlig fin höst planering där i mot att åka in på plåsterkåken där jag nu hoppas att du blir färdig behandlat snart 🙂
  Önskar dig en fin söndag Åke

  • Tack Janne kompis! Jag har en 14 dagar till inbokade besök på plåsterkåken… jag har haft lite frossa och feber men det kan ju har varit en förkylning också. Var in på för att mäta värderna förra veckan med de var låga. Men de sista som överger en är ju hoppet 🙂 Och hur man än stötter så stötter man på sina fötter 🙂

 3. Vilken underbar ansamling av färger på första bilden, makalöst vackert!
  Även här har vi haft höstbruk med allt vad det innebär, så nu väntar vi på vintern….

  Ha en fin söndag!

 4. Hoppas du snart slipper sjukbesöken, inte så roligt alltid även om det är bra att det finns.
  Det där såg ju ut som en fjolårsunge av arten måsar, ståtliga fåglar det där.
  Jo, hösten är här, det fungerar ju det med. 😉

  Ha det bäst Åke.

  • Tack Micke! Det blir kontroll en 14 dagar till… två ggr / vecka. Måsar kan vara ståtliga, jag minns alla stora trutar som satt runt om här när man rensade fisk, jag tror dom känner lukten på mils avstånd. Hösten är fin i sina röda och gula nyanser.

 5. En vacker välkomnande blomster vid din dörr!

  Hoppas du slipper dessa resor snart till plåsterkåken med att du är friskskriven snart!

  Vacker o passande mås med M’et och trevligt med Mibilbiblan som åker ut med böcker!

  Ha en trevlig söndags kväll! 🙂

  • Tack Åsa! Mobbiblan är nog ett nytt påhitt, vart uppmärksammad där dom som sökte en chaufför för inte så länge sedan. Jag tror det var första gången han körde för det gick fort i svängarna, du skulle se vad han lutade i rondellerna… hoppas han inte lägger ned den snart bara.

 6. Höstplanteringen gillar jag skarpt, då den verkar helt befriat från ljung som precis alla envisas med att ha i sina höstutsmyckningarna.
  En Mobibbla har jag aldrig sett. Vilken stor och fin bil. Kul att kommunen satsar på Alnö-borna:-) Gillar även namnet – fyndigt!
  Ja du, den automatiska svängdörren på sjukhuset hoppas jag ju att du slipper snart. Du får avrapportera (med eller utan bildbevis;-).

  Tusen tack för din fina skyltning och länken:-)

  • Tack BP! Ja är ljung en blomma då? är det inte bara en utfyllnad… ja kommunen satsar på vår fina ö ska du veta Antar att den inte åker runt alla dagar… jag har inte läst på deras turer än. Jag är rätt less på alla sjukhusbesök ska du veta.

 7. Första skylten med BP:s bloggsida är så bra! Plåsterkåken har jag inte hört förut för sjukhus, men det var ju ett bra namn! För ambulans har jag hört ”firmabilen”-säger vi som jobbar på sjukhus!
  Mobibblan va rju verkligen en snygg buss, och perfekt skylt! Snyggt!
  Ha en fin start på veckan!

  • Tack Susjos! Jo bussen var svår att hänga på. vi fick släppa den, men jag lyckades med en bra bild som passagerare där i en rondel. Den körde fort ska du veta. Ja på plåsterkåken blir man ju omplåstrad 🙂 Mobibblan är riktigt snygg ja, men ska den ut på ön måste de komma med ngt vackert 😉 Klart BP:s logga ska synas, 438 skyltsöndagar är inte illa. En gång åkte jag omkring på den bak på min bil och jag tror ja skickade en till henne med. Jag ska se om jag hittar bilden igen som bevis 🙂

 8. Ser ut som en måsunge…
  Plåsterkåken, jag vet att du har varit inne där men inte läst på desto mera. Ska göra det nu om en liten stund, bläddra igenom allt jag har missat.
  Tänk ändå att BP är så populär nu för tiden att man kan se hennes logo på tv.
  Mobibblan, bra skylt är det också.
  Ha det gott!

  • Tack! Klart BP:s Skyltsöndag ska uppmärksammas. Jag hade lite dålig koll när fågeln satt där på skylten… tog bilden för längedan men satte den i min reservskylt mapp, så till denna gånga hade jag lite skrat med skyltar så då fick den vara med i dragningen. Mobibblan är däremot pinfärsk från i fredags efter ett besök på plåsterkåken.

 9. Mobibblan, vilket märkligt namn, utan bussbilden hade jag inte begripit det alls. Här i Dalarna har vi fortfarande bokbussar, fast de är knappast någon buss, snarare en större van.
  Otroligt vackert foto med de fallna löven och välkomstskylt med blommor!
  Som vanligt är jag sist ut, jag tror mitt dygn har färre timmar än andras…..tsss

 10. Mobibblan var ett lustigt ord!
  Granna skyltar allihop, som vanligt och finurliga.
  Nu har det blivit tisdag, i den takten befinner jag mig, sett från söndagen
  Ha det fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *