Some image

Skyltsöndag #446

Vem är det som samlar ihop oss? Jo så klart BP för en skyltsöndag.

Egentligen var det meningen med en röd tråd av musik, men eftersom mitt Timrå IK nollade Göteborgslaget igår vart det också ljuvlig musik 🙂

Nu radar vi upp med lite stränginstrument. 

 

 

 

 

 

 

 

Här finns det inget märke, men fick en story bakom hur den hade hamnat i hans hem, och den var så lång så den skippas 🙂 Vad tror ni att det är för instrument här nedan förresten? Maila mig svaret på ake(snabel a)nacka144.se ska vi se vad priset blir. 

Sedan fick det bli en liten detalj från igår när jag var inne på ansiksboka och jag rörde vid en julgran 🙂 

Berit viste inte skillnaden mellan en Ibanez och en fender 🙂

Vem kommer ihåg Berit från Sällskapsresan?  Se filmsnutten här.

 

9 svar till “Skyltsöndag #446”

 1. Det var en sträng söndag hos dig =)
  Super härligt skyltat och tack för den uppfriskande filmsnutten- alla sällskapsresan filmerna har sina poänger. Ha en bra kväll!

 2. Som jag förstår det är det INTE dina egna stråkinstrument du lägger upp. Det hade dock inte förvånat mig ett dugg om du också kunna spela gitarr och eller fjol. Du kan ju det mesta;-)
  Och om du hade frågat mig vad är skillnaden mellan Ibanez och Fender så hade jag inte vetat det heller. Ännu värre, jag hade aldrig hört Ibanez förut. Nu googlade jag ju…

  Rubrikbilden är en absolut HÖJDARE. Och de röda rosorna en ”kärleksförklaring” till Skyltsöndag:-) Tusen tack!

  Vad instrumentet du efterfrågar så har jag inte den blekaste. Stråkinstrumentet har ju fyra strängar. Så en ”snabbslagning visade på Cello, eller en elbas. Cello vet jag vad det är, men elbas – ingen aning;-)

  Bra med Timrås seger. Har sedan några år tillbaka tre favoritlag i ishockey – Leksand, Modo och Timrå. Ja, egentligen är ju fotboll min grej, men man måste ju hänga med resultatmässigt också i SHL och SDHL.

  Stort tack för länken och dina underbara skyltar:-)

 3. Me again: Glömde ju kommentera din adventskalender. Den är oroväckande detaljerad och stämmer lika oroväckande mycket in på dig och året du haft…

 4. Ett fint sträng-inlägg om något, så bra fångat på bild!
  Adventskalendern verkar ju synsk, hoppas att den är det ditt nästa år också.
  Jag tror jag vet vad det är för ett instrument. Men bara tror….ska i alla fall skriva ett svar.

  Trevlig fortsättning på kvällen, den sena!

 5. Mycket annorlunda å kul skyltning, tänk att du har så många instrument…..
  Nu är ju inte jag nån vän av horoskop, men det som står i ditt är något jag gärna skriver under på….du är värd allt positivt för året som kommer!!!

  Ha en fin vecka!

 6. Wow är dom dina alla gitarrer? Jag är total novis vad gäller märken på instrument, även om jag hade en gitarr i min ägo i barndomen. Kommer att tänka på att det finns en avdelning för gitarrer på Dalarnas Museum här i Falun där jag gått o kikat några gånger, dock utan större entusiasm då jag inte begriper mig på dem. Undrar vilken gran du nuddade vid, jag skulle tippa den rätta!

 7. Mycket bra skyltning med alla stråk instrumenten! Jag gissade som sagt i ett privat meddelande då du efterfrågade att man skulle skicka till dig och inte svara här i kommentarerna! 🙂

  Men som sagt många är av arten att läsa mellan raderna.. likväl som jag först missade din lilla fråga 😛

  Får skylla på att jag legat utslagen sedan jag kom hem från dottern..

  Ha en fin vecka!

 8. En annorlunda skyltsöndag men visst ser de ut som små skyltar och dessutom läckra när strängarna spretar lite hursomhelst.
  Det stämde bra in på dig och nu hoppas vi att 2024 blir ett fantastiskt år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *