Some image

Skyltsöndag #463

Söndag igen det betyder såklart  BP:s eminenta Skyltsöndag 

Dom här skyltarna fann jag på Plåsterkåkens blodtagning på fredag.

Jag hade nummer 101, men jag var först i kön.

Sedan var det slut på friden… det vart besök på permiärvården med ambulans till rätta Plåsterkåkens akut på lördag. Så nu är det dropp som gäller.

Vanlig dryck får väl duga som skylt, eller jag finner inget mer lockande  🙂

Ja ska vara frukosten då…

Eller så kan vi ta den ”upphetsande” lunchen.

Jo så ligger jag på sal 7 och rum 1, mer vet jag inte 🙂

 

19 svar till “Skyltsöndag #463”

 1. Näe, fy vad tråkigt för dig. Det där rävgiftet verkar inte fungera något vidare. Bra jobbat av dig att ändå skylta. Krya på dig nu och hoppas att läget är under kontroll. Kram

  • Jag vet inte vad det är nu, dom tog prov på såret igår kväll och har fortsatt ta 4 blodrör idag. Jag mår bättre i alla fall. Kan äta med det smakar hipson hoppsan. Jag ska krya på mig. Det är lite krångligt att göra texten på en tuch platta bara… men det får duga efter omständigheterna.

 2. Trist verkligen hoppas det ordnar sig för dig nu.
  Nougatkräm?
  Hoppas att det var till efterrätt då och inte i maträtten.
  Krya på dig Åke.

 3. Jodå det ordnar sig alltid, jag tar en dag i taget. Nougatkräm vet jag inte om det smakade… men så har jag ingen smak häller. Tack Micke.

 4. Nä nu blir jag både ledsen, förskräckt å lite upprörd….de måste väl få ordning på din fot nån gång…jag lider med dig å kan inget annat än hoppas hoppas hoppas!
  Imponerande att du tänker på bloggeriet…..
  P.S. Det var inte mycket till ”turnummer” du fick… 🙁

  • Jag blir också glad att du ger dig till känna 🙂 Man har inte så många vänner precis på ett sjukhus 🙂 Nej hundra ett var långt ifrån ett turnummer.

 5. Stackars, stackars Åke!!! Det är så ledsamt att de aldrig verkar göra nåt rätt på ditt sjukhus. Sedan ska du återigen få en stor ELOGE för att du orkar blogga. Okej, jag vet ju att bloggen skingrar tankarna, men låst vid en dropp och i en säng och fota, det är du tämligen ensam om. Tusen tack för det.

  Och det är inget fel på dina dagsfärska irl-skyltar heller. Och bredvid Loka hittar jag en skylt på droppåsen också:-)

  Frukosten var ju okej, men viltskavsgryta älskar jag. Hade dock hoppat över nougatkrämen. Och E-kost – varför tänker jag osökt på AI här;-)

  Tusen tack för din Skyltsöndag och länken. Å du – KRYA PÅ DIG, NU!!!

 6. Hejja dig som orkar med att blogga upp skyltsöndag!!

  Ja jag följer på dom andras kommentarer om att detta är bedrövligt och ledsamt, jag som hade hoppats på en snar bättring. Men fick reda på tidigt att du åkt in med ambulansen. Men nu får vi hoppas de hittar en anledning till ditt mående.

  Krya på dig! Kram

 7. Ja, vad ska man säga? Annat än att jag hoppas att det vänder nu. På riktigt… så att du när våren är som bäst kan komma utanför dörrarna och njuta.
  Krya på dig och allt annat positivt önskar jag dig.

 8. Så tråkigt att du är på sjukhuset igen, trodde ju av inledningen att det bara var en provtagning. Jag hoppas verkligen att de får bukt med problemet så att du blir bra i foten. Å, tack för att du skyltar och krya på dig.

 9. Så tråkigt att du är sämre igen … kan bara hålla tummarna att eländet tar slut snart! Beundrar att du orkar blogga! Turnummer låter som något positivt … jag hoppas det är din tur att bli frisk nu!

 10. Va fasen händer Åke. Oerhört tråkigt att se och läsa. Ta hand om dig och kämpa på.

 11. Beklagar verkligen fy så trist att det typ bara blir värre och värre, nu hoppas jag att antibiotikan får bukt med både baciller och bakterier så Du får möta april och Gumman Tö med ett rejält vårskrik.
  Krya på Dig.

 12. Ser att du inte mår bra så jag får läsa lite bakåt i bloggen. Gillar din skyltsöndag med både humor och allvar. Krya på dig nu

  Varm hälsning från Malin

 13. Men nej, så tråkigt att det blev sjukhuset igen. Hoppas verkligen att ska gå på rätt håll nu en gång för alla.
  Krya på!

 14. Nog tycker jag att du kunde välja att fota skyltar någon annanstans än på plåsterkåken, det var väl onödigt att ta dig dit för att fota???
  Nä, nu skojar jag, du har sannerligen fått din sjuk-kvot uppfylld för resten av livet nu, är det så himla svårt att få ordning på dig gubbe! Jag hoppas du snart är på båda benen och har kryat på dig!

 15. Så tråkigt att du ligger inlagd igen. Hoppas att du får komma hem till påsken i alla fall. Tufft att du orkar blogga i alla fall. Hoppas att du får en så bra påsk som det går i alla fall.

 16. Och jag som inte ens var in till dig senaste söndag, det ser jag först nu, när jag börjar undra var du är någonstans. Hoppas att allt är på rätt väg för din del. Jag hoppas att du får komma hem till påsk och lite kryare igen.
  Lycka till med allt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *