Some image

Skyltsöndag #477

Vi går in på den sista Skyltsöndagen med BP denna månad uti juni.

Jag var ute och åkte med grannen/rörmokaren/kompisen för det var ngn kopplingar som fattades till våran nya köksblandare. Ja en annan kompis snickrade ihop en ny lådhurst och då vart det nya bänkskivor osv. Jag tyckte det stod att Willys hade drive in. Du får vända sa jag till Anders. Nu såg jag lite fel men var i trafikens hetta… men 11 skyltar fick jag allt in 🙂 Ni såg ju kompisen Christer Byggfirma som var och tog mått förra söndagen. Håll dig ur vägen nu Blomman din klumpfot 🙂 

Det här är helt enkelt för gott (och jag har inte betalt för att säga det)

Suzuki Micke kom ut på besök.

Jodå 786 km har den rullat nu och han har gått upp på program 2. Han verkar ha en dator fram på styret 😉 

Vi var ju utan diskbänk någon dag, då vägrade Facit laga mat… eller kanske inte kunde… så då sitter jag här utanför MAX och fångar skyltar 🙂

Och plötsligt vad dyker upp i bilden?

Men får du verkligen fota barn säger Facit? Jag fotar skyltar om dom åker in i bild kan väl inte jag göra något åt, och här kom det en till 😉

Vad kan vara bättre än två burkar Mariestad till Polarknäcke med Facits Gubbröra på en kväll 🙂

Kanske skylten för Promenadtabletten som hängde på dörren till Sjuksyster Anna, där jag fick foten omlagd i fredags.

Admin på Nacka önskar Er alla en fortsatt trevlig söndag.

Alla som skyltar finner ni under denna flik.

 

 

 

17 svar till “Skyltsöndag #477”

 1. Har precis gjort gubbröra =) mmmm
  Bra att hojen rullar, nu är den snart inkörd. Fina lila pioner i dagens BP bild – gillar både jag och BP.
  Daim gillar jag också, men den smaken har jag inte sett. Promenaden hann jag med i morse, var hemma precis lagom till kl. 07 då regnet började att droppa, nu är det mer ihållande och verkar fortsätta hela dagen. Men om det kommer ner i den här takten så hinner marken med att ta emot. Igår flyttade jag 200liter från ena regntunnan till andra pytsar och kannor. De hotade ju med 90mm idag men tack och lov är prognosen ändrad till hälften. Ha en bra söndag och snyggt skyltat!

  • Tack så mycket LillaSyster 🙂 Gubbröra är ju bara så gott 🙂 200 hundra liter att flytta är mycket det, hippas du har kärl så det ryms. Daimen är nog rätt ny… men original smaken är grejor det 🙂 Vi har sol idag så vattnandet startar nu. Här är tunnorna fylla och de rann aven över igår. Jag har ansvaret för lite gräs jag sått 😉 Vilken tur att diagnosen är minskad för dig, jag tror inte det ska dra hit upp.

 2. Uppiggande? Då hade jag tagit det på morgonen, absolut.
  Daim var det längesedan jag åt, den där har jag dock aldrig sett…måste provas…absolut..(igen) 😉
  Bra skyltat igen Åke, ha nu en underbar söndag.

 3. Hahaha…Drive-in på Willys….:) men trösta dej broder, jag vet hur det känns…..
  Dajm har jag aldrig gillat, varken smaken eller det hårda sega som fastnar i tänderna, Max däremot är bra å vilken tur att facit vägrade laga mat…hehehe,…kul att få med ungen med sina konster!
  Å de där mackorna med gubbröra å en kall bira till….det vore nåt!
  Medicinen var riktigt bra, inget nytt under solen i å för sig….jag menar det har väl vi gamlingar vetat länge att man ska promenera för att må bra……
  Ha nu en fin söndag å hälsa ”facit”!

  • Jo Daim har varit en favorit sedan barnsben, jag kommer ihåg en semester bilresa vi skulle göra till Norge typ för 55 år sedan, då kostade den 25 öre. Jag köpte på mig ett gäng och satt och njöt under alla milen i farsans folkabuss 🙂 Jag hade lagt undan veckopengen 🙂 Huruvida de knapriga räckte minns jag däremot inte. jag Googlar lite nu och ser att vi åkte 70 mil enkel 🙂 Oh snäll som jag är delade jag säkert med mig till mina mindre syskon. Annars kanske det vart krig i bussen 😉 Det här med matlagningen hade hon ställt i tvättstugan för, det tog sammanlagt 3 dygn innan vattnet forsade i bänk kranen igen. Allt tog ju tid med byte till en nytillverkad låd hurts, blandare och två bänkskivor. Jag är inte 100 % vig liksom 😉 Gubbröra måste du Googla fram ett recept på bara… facit kan man nog inte fråga för det ”röres nog bara ned något” Promenera är något jag både saknar och längtar till jag tog fyrhjulingen till grannen igår som påpekade att nu måste vi komma igång med våra vandringar snart. Jag har fått tag på en karta med gamla fornfynd här på ön. Vi besökte 4 st förra våren… men vi har många, många kvar. Hon hälsar tillbaka.

 4. Bra skyltat från Din utflykt
  Ungar är ofta fenomenala på att göra diverse halsbrytande konster på både cyklar och annat som de får framföra.
  Du får ha en skön söndag /åsa

  • Tack Åsa! Ibland får man vara på tå liksom 🙂 Jag satt bara där på passagerarsidan och njöt av min burgare. Man var ju äventyrlig själv som barn… och är väl det än idag 😉 Min mor sa vid något tillfälle att mina ränder aldrig skulle gå ur och jag var så lik min far.

 5. Mums med gubbröra och en Mariestad!
  Tänk, jag fick också med en motorcykel i dagens skyltsöndag!
  Ha en fin kväll!

  • Tack Susjos! Kvällsmackan kittlade döds skönt 🙂 Jag ska allt kika in på din MC. Jag var lite off igår… så därför blir det idag.

 6. Den kreativa pillerburken gillar jag skarpt, förutsatt att man inte har sin fot i paket då;-)
  Gillar ”livet i bilderna från MAX. Japp, man får fota barn på offentliga platser, och MAX är absolut en offentlig plats. Dessutom har de efter Burger King de godaste hamburgarna.
  Hemlagad gubbröra – så duktig din Facit är. Älskar gubbröra och brukar köpa den ”hemlagade# hemlagade i den lokala fiskaffären;-)
  Rubrikbilden är otroligt vacker, nästan att jag tror att AI har varit inblandat – hahaha.
  Tusen tack för din härliga Skyltsöndag och länken:-)

  • Tack BP! Ja suck min fot sitter i paket ännu… ja man satt ju där i bilen och ville få med lite skyltar till den blå himmelen liksom… instämmer med ordningen om hamburgelistan, men det är något som facit prompt ska ha från Max. Du vet familjefriden 😉 Gubbröra: Det kommer inte mycket köpt in i detta hus, det har… ja du förstår 🙂 Det är inte AI som varit inblandat, det är det dära klipp och klistra programmet jag har.

 7. Dajm med jordgubbssmak. Har inte provat, men borde nog.
  Ungar på elsparkcyklar. En vanlig syn idag, men vad är det för fel med riktiga cyklar eller promenader?

  • Tack Stefan! Daimen tål att provas. Varken cyklar och promenader finns inte på APP serru.

 8. pillerburken är ju läcker! Längtar till mina långpromenader, fjättrad här hemma ett tag innan värken lägger sig så jag kan svänga med armen igen.pojkarna ser ut att ha en galopphäst stället för spark, hej vad det går undan. Ursäkta mina kråkfötter, jag är inte full utan bara fullt gipsad på armen.

 9. Jag har funderat över dajmen men nu vet jag att den smakar gott.
  Snygg MC!
  Det blev en rolig bildserie utanför MAX. 🙂 Helt klart behöver man åka ut och äta när köket renoveras, grannen har renoverat sitt kök och använt grillen en hel del. 🙂
  Fin bild från uterummet. Ser gott ut med gubbröra.
  Promenadtabletten lät som en bra medicin. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *