Some image

Skyltsöndag #94

B-P har kommit till skyltsöndag #94 🙂

Mina bidrag blir då en skylt från mitt jobb, klåfingriga typer gillar vi inte 🙂

Från min badrumsdörr 🙂

En förrådsdörr hemma hos mig 🙂

En bil jag stötte på när jag handlade byggmaterial…

2 svar till “Skyltsöndag #94”

 1. Hahaha! Gillar första bilden skarpt! Tycker bara att ”knappen” saknar osten, men åt andra sidan är jag ju inte en mus heller om man säger så;-)

  Tvåan – nja, den är lite för puttenuttig för mig om du förstår vad jag menar, men min franska fick sig iaf en uppfräschning:-)

  Husreglerna gillar jag liksom regskylten. Älskar att kolla regskyltar i Täby Centrums parkeringsgarage. Så himla mycket roligt man kan hitta där, precis som du gjorde YEH:-)

  Tusen tack för en underbar skyltning och länken. Å du Åke – jag är BP som i ”BrommaPojkarna” eller ”British Petrol” inte BC som i ”Before Christ”. Sååååå gammal är jag inte än;-)

  Svar: Osten är utbytt mot en rörplugg så den ska likna en knapp typ. Klaga nu inte på min skylt, den har jag släpat hem från Paris och säkerligen betalt en hel hög med slantar för 😉 Vad beträffande ordens betydelse var jag borta från den lektionen i skolan…

  Och du BP!!! Här kan jag inte skylla på tryckfels Nisse eller sluntit med tangenterna… här vart det hjärnsläpp, ursäkta men en förklaring kan också vara för många fingrar med i leken… i form av korsning i knoppen 😉 Nu kirrat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *