Some image

Snart min tio tusende kommentar.

Nu menar jag godkända förstås, hur många skräpposter man raderar räknas ju inte.

Har hela tiden tyckt det varit långt dit… men så dyker den ju snart upp 🙂

Jag tänker fira det med en liten överraskning i form av ett litet pris till den som prickar 10 000 exakt.
Nu har jag egentligen haft fler… blivit hackad två gånger, många års arbete gick förlorat…
Var på väg att ge upp, men fann ett säkrare webhotell 🙂

Så jag hoppas det blir Du 🙂

Det saknas ”bara” fyra komentarer… det kanske blir idag 🙂

Det finns fortfarande chans att rösta på min berättelse från min barndoms kommun 😉

Klicka in på: Omröstning Med titeln: En stund för mig själv på Åstön.

5 svar till “Snart min tio tusende kommentar.”

 1. Visst är det lite kul med den här statistiken. 🙂
  Trivs enormt bra med wordpress. Jag har tre webbsidor i samma konto. Det är bara den som jag kallar för min ”hemsida” som jag gjort tillgänglig för sökmotorer, och det är bara den som får skräppost, så det blir väldigt tydligt vad just den saken gör med ”tillgängligheten”. Men wordpress verkar ändå ha en ganska bra sållning, för det mesta som är riktigt skräp hamnar verkligen på rätt plats.
  Mina bloggar vill jag bara ska spridas med ”mun mot munmetoden”. Jag har inte större behov än så med dem. Inget större mål än att ha en skara bloggvänner som jag kan växla tankar med.
  Med hemsidan är det ju lite annat. Där finns lite annan ambition från min sida, så att säga.
  Vilket webbhotell hade du när du blev hackad?

  Ja statistik är kul, ett tag förde jag statistik över x antal besökare/dag. Man vill liksom vårda sina besökare och se vad intresset var som störst. Från början lade jag bara ut bilder. Nu försöker jag mig på en kombination… Det var en kompis som lurade in mig i hemsidor, du måste sprida ut dina bilder sa han 🙂 Och det här med utmaningar är kul, dels får man se andra och få kritik liksom. Man kan alltid bli bättre, mitt bästa kort är inte tagit ännu 😉 Bland den bästa bild jag har är en våg som slår upp över en klippa i solnedgång från Lotsstationen utanför Sundsvall på en plats som heter Spikarna 🙂

 2. Kan tala om att jag nu varit inne och röstat på dig. Tittade igenom alla bidragen först, för att rätt ska vara rätt 🙂 Sedan stod valet mellan dig och en till. Insåg att jag nog kunde rösta på er båda, och gjorde så, men hade det bara varit en att välja så hade du vunnit på grund av att dina motiv stack ut. Speciellt ihop med din text.
  Många har vackra bilder på vanliga motiv. Dina bilder var inte bara vackra. Dem hade för mig det lilla extra. Den sista bilden med vågorna och vinterklipporna känns nästan ”farlig”.
  Spännande 😀
  Kram

  Svar: Tack Lollo! Det var ett fint startfält som gått till final. Det finns mycket bra berättelser också. Det var lite svårt att välja ut bilder till mig själv… fick banta rejält… Jag hade nästan 400 bilder på två kameror med mig hem 🙂 Det var vågorna jag for ut för… se dem slå mot klipporna i kylan… Det är öppet hav på den där vinden, solen, snön vart ett +. Kylan gjorde det mycket halt och farligt ja. Jag var dessutom ensammen och ingen viste vart jag var heller… Halvön är stor så jag tog det extra försiktigt. Mitt på ön var snödjupet stort, en gång fick jag starta GPS:n när jag vart osäker, stigen hade snöat igen, grenar hängde ned… jag vände en gång… men såg på skärmen att jag gick ifrån fyren då. Jag ångrar inte att jag tog mig till slutmålet 🙂 Det vart rätt svart innan jag nådde till bilen. -12 grader gjorde mig också försiktig. Den ena Pokemon telefon (ursäkta iPhone) dog batteriet av kylan så den andra (tjänstetelefonen) vårdade jag nära kroppen i plastpåse, även den en iPhone.

 3. Klart att jag lämnar en kommentar här när jag kikar in och härligt att du närmar dig 10000 kommentarer 😀 Hoppas du får en riktigt trevlig söndag!

  Svar: Det gjorde du rätt i Helena! Din kommentar vart den 10 000 prick 🙂 Grattis!

 4. Jag prickar väl inte in den 10000:de, men jag får gratulera till ett imponerande antal kommentarer.

  Just nu har jag ingen egen domän kvar, den sista plockades ned den 6 juni.
  Men jag blir lite less på att det kommer reklam under inlägget på wordpress.com (gratisversionen) då känns blogspot.se som ett bättre alternativ just nu. Får väl se om det blir egen domän i framtiden igen, om jag kommer på ett bra namn till en webbsida och fotoinspirationen flödar finns väl möjligheten. 🙂

  Svar: Ledsen Tony, du missade med 38 minuter. Du fick plats 10 001 🙂 Men jag ska skaka fram ett tröstpris 😉

 5. Stort GRATTIS till 10 000 kommentarer! Bra jobbat där av dig och dina läsare såklart!
  Grattis också till Heléna som vann priset!

  Å eftersom jag så gott som aldrig kollar statistik så ska jag bara för det se efter hur många kommentarer jag har fått sedan 2008;-)

  Svar: Tack så mycket 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *