Some image

Snö, snö & snö.

Vi vaknar upp ännu en gång i ett vinterland, men husse vart ska jag gå?

Där uppe ligger ju vägen!!!

Men de är ju långt dit…

Vi kämpar på 🙂

Titta här står ju traktorn 🙂 

Men matte skulle ju skotta medans vi vart på promenad… 

Hej & hå!

Titta traktorn är ju startad i alla fall!

Men vart är chauffören?

Hytten är snart varm… 

Det vart en god lördagsströmmingsmacka så länge 🙂

8 svar till “Snö, snö & snö.”

  1. Stackars er! Ni drunknar ju i snö!!! Enligt SMHI var det ju södra och västra Sverige som skulle drabbas av eländet. Och mig vetande ligger Sundsvall i norra Sverige.
    Lola kämpade på bra måste jag säga. Dessutom förstår jag att man på dina breddgrader behöver en traktor med snöblad…

    • Nejdå ingen fara BP! På vinterhalvåret kommer det snö, och Sundsvall ligger mitt i Sverige 🙂 Nu var det väl inte tänkt att det skulle komma nästan 3 dm över natten, det var lite olika snödjup beroende på hur träden hindrade blåsten. Men det varnas för kraftigt snöfall idag som ska dra in… 20-45 cm snö väntas falla fram till måndag. Dock är det mellan Härnösand – Umeå… men jag har bara 4 mil så jag ligger på gränsen, men jag får parkera bilen nära vägen så jag inte missar in tid på plåsterkåken måndag morgon.

    • Ja traktor är ett måste för att bo som vi gör. Snöskyffeln använder vi framför våra dörrar som vid bodar, garage och gäststugor. På första bilden har hunden närmare 75 m till huvudvägen och du skulle sett plogkanten, där var det bara traktorn som tog sig igenom. Grannen var helt inplogad. Sedan så har vi ytterligare 60 tal metrar skottat väg till andra huset därefter parkeringar framför fem byggnader. Jag har 6500 kvm tomt. Därefter ska alla snömängder få plats också. Grannen som bor på raksträckan ovanför kom ned och lånade traktorn ett tag igår.

  2. Oj … mycket snö hos dig – och mycket jobb. Tur ni har traktorn! Fina talande bilder … och jag känner mig nöjd med att slippa snöskottandet numer.

    • Ja utan traktor hade vi inte kunnat bo här. Nu är det inte bara för snöskottningen jag har den utan så mycket annat också. Så snöskottandet tynger mig inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *