Some image

Letar i arkivet.

…då jag dyker på dessa från sommaren 2006 🙂 Admin återupptog vattenskidåkningen från unga år 😉

Foto: Micke Larsson

Jag hade nog inte stått på mina vattenskidor de senaste 12-13 åren… Men ränderna går aldrig ur en tiger 😉

Foto: Micke Larsson

5 svar till “Letar i arkivet.”

 1. Snyggt….det där skulle jag aldrig klara….är rädd för att jag skulle sjunka som en sten! 🙂

  Svar: Tack! Åker Du skidor? Då klarar du vattenskidåkning också. Men du ska ha en uppmärksam båtförare som tyder dig då du ska upp ur vattnet. Lättaste är att starta från en gummibåt tex.

 2. syns lite grann att det var ett tag sen

  Svar: Japp kameran hade inte många pixlar och det skakar i båten också dessutom kör han nog samtidigt… Men Micke hade en fin kamera året är 2006.

 3. Du har väl dressen kvar? En sån pryder var mans kropp utöver det vanliga….
  😉 🙂

  Svar: Japp dressen är kvar, finns mer bilder på Facebook en 🙂 Den ligger prydligt undanstoppad, en mycket viktig detalj 😉 Men jag väger 10-12 kilo mindre nu…

 4. Snyggt, du håller dig ju uppe i alla fall 🙂

  Svar: Tackar! Om jag åkt 100 gånger, så har jag ramlat 1 gång… och då brast linan! Skidor & balans sitter i ryggmärgen 😉 Värsta jag gjort är en sista helg när båtarna var i plurret. Dom tjatade att jag skulle åka en gång till bara för säsongen… Du ramlar ju aldrig heller!!! En medhavd båt brud blinkade och sa: Jag värmer dig om du blöter ned ner dig… Hursomhelst Åke drog på sig skidorna, satte sig i fören, och den snabba racerbåten drog iväg och jag klev ut och iväg (fult påklädd i jeans och jeansjacka givetvis flytväst. Blomman skulle få åka en gång till i den fina kvällen i solnedgång 😉 Olle som drog mig litade jag 100% på och båten gick mycket fort… och han checkade alltid av vilken fart jag ville ha med tecken osv. Jag ville vända åter efter den fina turen på ca 12-15 minuter och han svängde in mot land, men han kom in liksom rakt in DÅ jag plötsligt fick en flashback hur en annan kompis tidigare på säsongen släppt för sent och åkt rak upp på land springande in ett buskage!!! Så skulle det inte bli för mig, jag brukar kliva av snyggt på stranden eller sätta mig på en brygga utan att bli blöt ens. Hursomhelst närmade vi oss land jag hade gjort tecken för rätt fart och pekat vart jag ville kliva iland där det var som djupast. Vi var säkert 5 båtar eller låt oss säga ett 20 tals fans stod och svingade bägare och hejade på… elden lyste så fint och jag bara njöt att åter inte ramlat den sista turen detta år, fullt påklädd dessutom, båten svängde mot stranden och jag gjorde mig beredd att släppa i rätt sekund! Nu kom den här känslan att inte dratta spingades upp på stranden… och då släppte jag handtaget, styrde mot stranden där det var lite djupare och inga andra båtar… Då jag plötsligt märker: Farten är för dålig, jag har släppt för tidigt!!! Jag glider saktare och saktare när jag plötsligt känner kylan från det mycket kalla havet tränga in i mina kläder!!! Ohhh!!! Jag fick simma kanske 4-5 meter med skidorna framför innan mina kalla 44:or når botten 😉 Jag ska inte skylla på Olle som gick för rakt in mot land men tiondels sekunder fel i hjärnan och kanske en halv öl för mycket bokstavligen innanför västen… det var säkert en Carlsberg också 🙂 Y gillade sådana 🙂 Jag tog aldrig våtdräkten heller för jag ramlar ju aldrig 🙂 Men en visdom rikare som jag burit genom livet: Alkohol försämrar bedömningsförmågan en aning. Men du!!! Det finns en vurpa! Vi var tre som skulle åka efter min båt: Vi satt alla tre på bryggan med mig i mitten, folk naturligtvis som skulle se på och min kusin drog upp gasspjällen i min Rochester förgasare och de 255 hästkrafterna vrålade till, jag hade lite kortare lina fick jag för mig… så jag måste ut före Dick och Kurt… jag hoppade ut, men för tidigt!!! Jag slog en bakåtvolt när linan äntligen sträcktes! K och D for så fint iväg där jag låg så fint kvar i havet 🙂 Markus kom tillbaka och vi gjorde ett andra försök. Bilder finns på Facebook om du kollar 🙂

 5. Trodde för ett ögonblick att plusgraderna ställt till det ute på fjärden. Men sen såg jag att du dykt i arkivet. Imponerande! Du får göra om det här i sommar och lägga ut lite färska bilder. Bara som bevis på att ränderna sitter kvar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *