Some image

Sommaren börjar ordna upp sig här på Nacka.

Lugnet har infunnit sig, som vanligt är jag uppe före solen klockan 04:33

Gissa hur fridfullt det är innan dagen vaknar till liv. Jo det kan vara en kaffebryggare som puttrar inne i köket då 🙂 

Det är underbart att se hur myrorna sprider glädje genom att arrangera blåsipporna nära husknuten! Naturen har en fantastisk förmåga att överraska oss med sina små underverk. Blåsippor är vackra vårblommor som ofta pryder skogsbotten med sina blåa kronblad. Deras enkla skönhet och uthållighet är verkligen något att beundra.

Det är som en idyllisk scen! Myrorna är fantastiska små varelser som arbetar tillsammans för att skapa sina egna underverk. Blåsipporna, med sina mjuka blå kronblad, är verkligen en symbol för vårens ankomst och naturens skönhet.

Solen som sänker sig över slänten ger en varm och gyllene glöd, och blåsipporna verkar njuta av den sista strålen innan natten faller. Kanske är det deras sätt att tacka solen för dagen som har varit.

 

 

3 svar till “Sommaren börjar ordna upp sig här på Nacka.”

  1. Ja, LillaSyster har rätt:-) Nu tycker jag ju som är kvällsmänniska att solnedgånger är minst lika fotogeniska som uppgångar, men det håller du nog inte med mig om;-)
    Myror är nog de enda insekter som jag gillar, skarpt till och med. De är formidabla byggmästare, sliter med material, har en väl fungerande arbetsledning och jobbar oerhört effektivt. Minns att vi hade en bautastor myrstack i närheten. Gick förbi den på gångstigen till bussen varje morgon. Jag hoppade och gick på tå för att undvika att trampa på dessa fina och flitiga djur som dessutom är bra för naturen:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *