Some image

Sommarminnen – 11 dagar sedan.

Nu när kyla och mörker så sakteliga börjar tränga sig på känns det extra bra att plocka fram nån opublicerad godbit från den sommar som flytt.  Text och inspiration knyckt från min bloggkompis Steve del 2.

Från en morgon då man tar sig ett äpple innan man drar till jobbet…
(man finner då man tömmer en av sina kameror)

7 svar till “Sommarminnen – 11 dagar sedan.”

  1. Vilken himla rolig filmsnutt. Du fick till det perfekt med att låta klickandet av kameran symbolisera ett bett i äpplet. Hur coolt som helst.

  2. Nu har jag tittat bakåt på dina fina bilder. Här går det inte att odla äpplen. Jag har försökt flera gånger men dom bara dör. Synd är det för det finns så mycket gott man kan göra av äpplen och de lite sura hårda äpplena ger de godaste äppelpajer. Flera av mina bekanta är utomlands just nu. Det är bara jag som inte har råd med något sådant tyvärr. Det är straffet för att man är singel och har haft ett dåligt betalt jobb. Fattigpensionär heter det visst.

  3. Visst är det bra med inspirationer från bloggvänner. Ja, andra också…himla läcker video som jag undrar hur du fått till. Vet att jag har liknande finesser på min kamera men sen ska en ju få till det tekniska också. Häftig film och klipp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *